Miresele anului 2006 (26)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Eu as vrea sa-mi inchiriez o limuzina mareeeeee...ar fi super nu?...dar cica e o gramada de bani, puiu nu e de acord zice ca aruncam banii pe prostii...m-am cam ciondanit cu el pe tema asta dar cred ca pana la urma il conving..."ce odata se marita fata"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by pisu_miau

Krelia, cred ca exista ceva mai bun decat o bratara de brat... intra pe www.covermark.com si vezi ca exista un tatoo cover kit pe acolo. Astia cu firma lor au produse si la Ina Center si la o farmacie, nu mai stiu care...in fine una cu portocaliu...
Eu am folosit la nunta baza de machiaj si fond de ten de la ei ca am probleme maricele cu tenul si uite ca am fost printesita...incearca sa cauti acel kit ca e misto...

Ar fi super tare!
Si as scapa si de comentariile "babetelor" !!
Farmacia aia cu portocaliu nu e cumva Helpnet??
Am gasit..este ceva cu Leg Magic, care merge la Leg Varicose, Hands, Stretch Marks si Tatoo.
Despre asta este vorba??
Ah, sa nu uit..scolo prais??

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

of... de 5 ori am scris si-a aparut sefa si-am inchis repede... pe scurt: de 2 zile mi-e mai rau ca oricand... v-am spus cred ca de cand m-am operat de apendicita, dracu' stie ce s-a intamplat, dar mi-e rau din orice... greturi, varsaturi, rau general... nu pot inghiti nimic nici apa, fara sa vars... asa ca iau drumul spitalelor... dc e nevoie ma internez... am reusit cu geru sa iau conced de maine... 14 zile, ca mi-au scazut cele 7... ma rog... dar sa vada sefa ca vars, s-o rog plangand, ieri, sa plec mai dvrm si sa iau conced de azi, sa pot merge la medic, sa zica ok, apoi sa revina cu " nu poti, tb sa vii si maine "... de ce ? pt ca tb sa scriu si sa trimit un mail... asta a durat 10 min, dar eu tot n-am plecat... si cand ma gandesc cate a facut mama pt ea, nenorocita naibii !... of, Doamne, abia astept ziua cand voi pleca de aici, sa pot sa-i zic tot-tot ce am strans in suflet !...
asa ca de maine probabil voi intra mai rar... ca dc psihic m-am obisnuit cu starile astea, fizic nu mai rezist... iar cu puiu' care moare de mila mea, nici atat... nu mananc eu, nu mananca nici el... eu vars, el sufera... eu plang de durere, el de mila mea... asa ca... la doctor cu mine !... si ce ma oftic !... ca eu vreau sa umblu dupa rochita... poate scap si le rezolv pe toate...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

Ce frumos or sa arate bisericile la voi. La mine nu vom avea cum sa aranjam asa! Pe de alta parte, la mine va urma o perioada foarte strantorata cu banii pentru ca m-am hotarat sa imi schimb job-ul si nu cred ca voi mai gasi un loc cu asemenea remonerare ca aici. Dar cred ca e mai important sa reusesc sa am grija de sanatatea mea si a parintilor mei, sa am nitel grija de casa si mai ales de relatia mea cu Stefan. In ultimul an am pierdut foarte mult pentru ca eu stau la serviciu zi si noapte, zilnic de la 8-9 pana la 9-10 seara si adeseori si in week-end. De cel putin 2 ori pe saptamana vin acasa dupa 1 noaptea. Nu mai rezist si casa mea a ajuns sa fie curatata de o femeie care nici nu face cum imi place mie si imi mai ia si o caruta de bani. Mancare nu mai am timp sa fac, iar parintii mei sunt din ce in ce mai bolnavi. Marti tatal meu a facut un preinfart.

http://community.webshots.com/user/trenurelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tehereea spune:

Eu greu imi mai gasesc timp sa scriu.Bine ca am timp seara sa citesc ce mai scrieti pe-aici.
Stiti,sunt chiar geloasa!Voi va stiti intre voi,aveti ce sa va povestiti,iar eu stau si va "spionez".Si vreau si eu steluta rosie!
De ce tb sa le facem pe toate asa repede? Am scris si la biserici,cand am vazut ca deja ati ales si biserica m-a apucat iar criza .Eu am una si buna.Si cand vine,ma tine ceva vreme.
Chiar nu pot sa vorbesc la biserica prin ian febr. pt. 3 iunie.E asa tarziu?
Si rochia,voi stiti cum o vreti,nu?Ca eu cica astept targurile de mirese,si mai am si 2 tipe creatore de moda .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

quote:
Originally posted by krelia

quote:
Originally posted by pisu_miau

Krelia, cred ca exista ceva mai bun decat o bratara de brat... intra pe www.covermark.com si vezi ca exista un tatoo cover kit pe acolo. Astia cu firma lor au produse si la Ina Center si la o farmacie, nu mai stiu care...in fine una cu portocaliu...
Eu am folosit la nunta baza de machiaj si fond de ten de la ei ca am probleme maricele cu tenul si uite ca am fost printesita...incearca sa cauti acel kit ca e misto...

Ar fi super tare!
Si as scapa si de comentariile "babetelor" !!
Farmacia aia cu portocaliu nu e cumva Helpnet??
Am gasit..este ceva cu Leg Magic, care merge la Leg Varicose, Hands, Stretch Marks si Tatoo.
Despre asta este vorba??
Ah, sa nu uit..scolo prais??

26 august 2006

yo am dat de fond de ten 130 lei si pe pudra pulbere 80 lei, baza o avea machioza, da' pe astea le voiam si eu ca sa le am si apoi sa ma fac gigea ...oricum, pt mine a fost o salvare..si da, Help Net se cheama, nu imi venea numele pe moment. Leg magic nush cat era...ca daca nu imi trebuia nu am intrebat, si oricum aia de la Ina Center imi facuse capul patrat (cum fac ele de obiocei) insirand calitati peste calitati incat nu imi doream decat sa plec.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by tehereea

Eu greu imi mai gasesc timp sa scriu.Bine ca am timp seara sa citesc ce mai scrieti pe-aici.
Stiti,sunt chiar geloasa!Voi va stiti intre voi,aveti ce sa va povestiti,iar eu stau si va "spionez".Si vreau si eu steluta rosie!
De ce tb sa le facem pe toate asa repede? Am scris si la biserici,cand am vazut ca deja ati ales si biserica m-a apucat iar criza .Eu am una si buna.Si cand vine,ma tine ceva vreme.
Chiar nu pot sa vorbesc la biserica prin ian febr. pt. 3 iunie.E asa tarziu?
Si rochia,voi stiti cum o vreti,nu?Ca eu cica astept targurile de mirese,si mai am si 2 tipe creatore de moda .

Hihihi ce suparata esti! ..pup sa treaca!
Sa stii ca nu ne cunoastem intre noi...fizic singurele care ne cunoastem suntem ralu_tracu, Gio si eu...apoi, mai veterane sunt oana, Raza si ... mai ziceti voi...insa, un punct in plus pentru noi ar fi ca suntem din Buc. si ca ne putem intalni, nu? ..mai ales astea care stam pe langa Titan/Muncii/Unirea ..si celelalte, fireste
Stelutza o sa primesti pe la 100 de postari ...biserica..nus trica sa mergi in niste vizionari si sa intrebi macar daca s-a deschis caietul pe 2006, si daca tot esti acolo sa te inscri (gandeste-te ca, cu cat te duci mai din timp, cu atat ai rezervata ora pe care o vrei)...iar rochita, e foarte bine ca astepti targurile, ca si noi, de altfel..dar...un model asa..in capshor, banuiesc ca ai, nu? (uite, eu de ex. ma voia xa pe stilul princess )

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Of Raza puiule, ai mare grija de tine. Eu am avut starile pe care le descrii inainte de operatie. Mi se dusese <apendicul. pe stanga si daca mai stateam cateva ore dadeam in peritonita. Asa ca te rog, ai multa grija. Sa mergi la doctor si sa te faci bine,ok? Ca noi te asteptam aici si iti tinem pumnii!
Ralu imi pare rau sa aud de tatal tau. Dar decizia ta, de a fi alaturi de ei si de puiul tau, este una buna. Sin in plus...o sa gasesti tu ceva. Nu mi-ai raspuns...cu ce te ocupi? Poate aud ceva si-ti spun! Uite o pt tine!
Tehereea nu mai fi suparata. Nici eu nu le cunosc <fizic> pe fete. Si in plus deja sunt <duamna>. Dar vin aici pt ca-mi sunteti dragi toate si poate va si pot ajuta cu ceva. Fruntea sus si fa-le pe toate in timpul si stilul tau.
Va pup, fete dragi

Nunta noastra
Honey
O minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by jesia

Eu as vrea sa-mi inchiriez o limuzina mareeeeee...ar fi super nu?...dar cica e o gramada de bani, puiu nu e de acord zice ca aruncam banii pe prostii...m-am cam ciondanit cu el pe tema asta dar cred ca pana la urma il conving..."ce odata se marita fata"

O limuzina e mai eftina decat o masina de epoca . Cu fun milion, doo. Oricum, se merita!!! Te simti mai printzesa decat esti...si-o simti o singura data-n viata!! Io n-am vrut limuzina, pen'ca nu ma vedea nimenea-n ea
Tin pumnii sa-l convingi!

Cununia noastra
17 Iulie 2005 - Ziua cea mare
17 Iulie 2005 - Cununia religioasa
17 Iulie 2005 - Nunta noastra

Luna de miere

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Raza, ralu, fiti puternice si aveti incredere in DD!!!
Sanatate multa!!

26 august 2006

Mergi la inceput