Miresele anului 2006 (26)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

..iar eu voi fi printesita alaturi de printul meu!venit pe ...Ford... alb?

http://community.webshots.com/user/trenurelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by SunSmile
Kreliutza o sa fii frumoasa oricum! Ce-i drept s-ar putea sa se uite <unii> mai urat, dar ce conteaza? Ca nu stiu daca o sa gasesti o bratarik finutza pt bratz....Si NU, nu esti dusa cu capul(cel putin nu in cazul asta)....asa ai vrut asa ai facut!

Mda...sper sa nu se uite chiar PREA urat si sa intre in vreo stare de soc ...vom vedea....ar fi super daca as gasi rochitza in genul asta...sa-mi pot cauta si bratzaruca....dar...cum mai toate rochitele noastre sunt pe stil drept-corset.....vedem, vedem
...aia cu "cel putin nu in cazul asta" - mi-a placut, sa stii

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana T spune:

A1 Inca ceva...
La biserica si eu am intrat ultima cu tatal meu, pe marsul nuprial.
Cand am discutat cu preotul i-am spus foarte clar ce doresc, cum doresc. I-am dat de inteles ca mai sunt si alte biserici in oras, si daca vrea sa oficieze nunta fiicei unor persoane publice, unde si presa va veni, sa faca bine sa se conformeze... Eu tot zicea...la ortodocsi nu se face asa...eu nu m-am lasat...si pana la urma a iesit bine. Slujba a fost foarte frumoasa, cu mici inflorituri...dar frumoasa.
Bineinteles, presa nu a venit, dar un pic de exces de zel nu strica mai ales cu preotii...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana16iul/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Of, si mie mi-ar place sa ma astepte "mirele" la altar....sa nu intru eu asa prima...si as mai vrea sa merg cu fratele meu...si multe altele, sa vedem cu ce or fi de acord cei de la biserica din toate "fanteziile mele"

Apropos...voi amenajati biserica, ia sariti cu niste idei! (Krelia noi avem "problema cu stalpii cu flori" )

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ooana
(Krelia noi avem "problema cu stalpii cu flori" )

Paaaiii..mie mi face biserica - 3 p'o parte , 3 p'ailalta
...ultima oara cand am vorbit cu "adjuncta" ajutoare a preotului (si de fapt, prima oara cand m-am dus acolo, mi-a povestit de ce fac ei acolo...stalpisori cu aranjamente florale, cu tull...si din ce am inteles, ei fac aranjamentele astea de vreo 3 ani...banuiesc ca nu se vor opri tocmai la mine

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri. spune:

mda...ce mi-ar placea si mie sa ma duca tati la brat...dar sper sa gasesc o biserica sa imi accepte faza asta. Chiar, stiti ceva de biserica Sf. Nicolae-Baneasa? E pe Sos. Bucuresti-Ploiesti, pe langa fantana Miorita, vizavi de Petrom. E aproape de restaurant si m-ar interesa detalii, sau alta biserica prin zona.....

Don't worry, be happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by krelia

quote:
Originally posted by ooana
(Krelia noi avem "problema cu stalpii cu flori" )

Paaaiii..mie mi face biserica - 3 p'o parte , 3 p'ailalta
...ultima oara cand am vorbit cu "adjuncta" ajutoare a preotului (si de fapt, prima oara cand m-am dus acolo, mi-a povestit de ce fac ei acolo...stalpisori cu aranjamente florale, cu tull...si din ce am inteles, ei fac aranjamentele astea de vreo 3 ani...banuiesc ca nu se vor opri tocmai la mine

26 august 2006

Misto de tot...la noi nu e asa...si daca vreau stalpi cu flori si covor rosu eu trebuie sa ma ocup de asta...nu stiu cum sa procedez, oare sa apelez la o firma...sa rog pe cineva apropiat sa se ocupe, da pe cine?...si oricum nu am stalpii, care tot de la o firma trebuie sa ii iau...si covorul rosu!?!?....ca si se asta vreau!

Nu stiti cam ce preturi practica firmele? asa aproximativ ca sa imi fac o idee!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

Krelia, cred ca exista ceva mai bun decat o bratara de brat... intra pe www.covermark.com si vezi ca exista un tatoo cover kit pe acolo. Astia cu firma lor au produse si la Ina Center si la o farmacie, nu mai stiu care...in fine una cu portocaliu...
Eu am folosit la nunta baza de machiaj si fond de ten de la ei ca am probleme maricele cu tenul si uite ca am fost printesita...incearca sa cauti acel kit ca e misto...

quote:
Originally posted by krelia

Neazza fetili frumoase !!!
Eu incep sa prind aripioare ...simt miros de vikend si de munte....cu nashii ..iegzact...in vikendu' asta o sa facem un munticel cu nashii nostri (hihihi, ce fain suna!)....mai nasol o sa fie ca voi fi cam "lauza" dupa injectiuta pe care o voi face sambata dimineatza....

SunSmile, io's si mai "patita"...tre sa ma gandesc la o bratara de brat/umar ca io...cum sunt cu capu' ...acu' fro 4 ani mi-am tras un tatu pe bratul stang si acu' ma gandesc ce accesoriu as putea sa-mi iau ca sa se potriveasca cu rokitza pe care mi-o voi alege......si in plus....o bratara de genul asta nu prea merge decat cu un model pe gat si cu umerii/spatele gol ....sau sa-l las sa se vada???

In rest, sanatoase, voinucutze??

26 august 2006

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cri.

mda...ce mi-ar placea si mie sa ma duca tati la brat...dar sper sa gasesc o biserica sa imi accepte faza asta. Chiar, stiti ceva de biserica Sf. Nicolae-Baneasa? E pe Sos. Bucuresti-Ploiesti, pe langa fantana Miorita, vizavi de Petrom. E aproape de restaurant si m-ar interesa detalii, sau alta biserica prin zona.....

Arhitectura merita atentia cuvenita, caci..in rest, bisericuta este mica-mica-mica, slujba facuta "ca sa fie"...un preot care vorbea la modul "se c'nuna rob'mnezeu cu roab'mnezeu".....corul...4 mosi ragusiti...si cu asta basta....

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Divine girl spune:

Neatza dragilii babii! Eu inca dorm , asa ca nu ma luati prea tare ca ... cine stie ... Am venit la serviciu de 2 ore si inca stau cu capu' pe birou si nu pot sa fac 'nica. Aseara am si am pana pe la 1 noaptea. Ati mai pomenit om sanatos la cap sa stea sa pazeasca masina de spalat pana la 1 noaptea???!!! Ba mai mult!!! m-am trezit si la 5 azi ca sa mai "bag" o tura ca .... ce naiba! nu-mi ajunsese . Toate astea numai pt ca maine dimineatza plec la munte (cu serviciul nu la dixtractie ), ma intorc duminica seara si tre sa ma apuc sa fac bagaju' la puiu' ca pleaca si el din tzara pt o saptamana. Luni! Asa ca ce se mai distreaza fata vikendu' asta ..... .

Mergi la inceput