Nunta in Iasi (8)
Raspunsuri - Pagina 22
nushulica spune:
oauuuuuuuuuuu cat s-a mai scris de aseara ....aproape ca nu mai am ce cauta pe aici ca in nici un caz nu mai pot tine pasul cu voi
darria m-ai prins am crezut ca nu mai stii exact ce intrebaseie cam delicata problema asta la noi cu bb stii tu ...ideea e ca nu prea imi doresc inca...nu stiu parca nu am chef de tipete prin casa si nopti nedormite cand eu mananc somn cu mamaligaasa ca mai stau si mai dorm vreo 2-3 anisi m-ai vad dupa aia...
lili imi pare rau de matusa ta sincer e cam nasol sa se intample ceva inaintea nuntii si vorba ta treaba e deja demarata date avansuri adik nu poti da acum inapoi....dar stai linistita ca D-zeu e mare si sigur are el grija de matusa ta si nu o sa se intample nik
in rest salut pe toata lumea si am fugit
lgireada spune:
Nusha, CrissUK multumesc pt incurajari. Poate da Dumnezeu si va fi bine, macar pana la nunta. Cale de intoarcere nu mai e din pacate, dar sper sa fie matusica cu mine la nunta, sa se bucure si ea.
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
karisma spune:
Salutari la toata lumea!
Multumesc Lilianei si Darriei de raspuns.
Lili: Eu cand am fost sa vb pt sala, am vorbit cu o anume doamna Daniela (mi s-a spus ca ea se ocupa cu inchiriatul).Nici la mine nu e o problema cu banii, problema a fost cum am fost tratata acolo: "daca vreti e ok, daca nu gasim oricum pe altcineva".Poate ar trebui sa merg sa vb cu altcineva. Spune-mi te rog cu cine ai vb tu pt cu madam respectiva m-a scos din sarite.
Macar modelul tortului si felul prajiturilor poti sa mergi tu sa le alegi de la cofetariile cu care lucreaza ei?
karisma
ralnied1 spune:
Bine ai venit, Cristina!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
Ramonika spune:
Cristina-da-ne mai multe detalii. cand vei avea nunta?
eu cunosc un tip agent de paza la Camera de comert si industrie. poate il intreb ce si cum pe acolo, dar nu stiu cand ma vad cu el, nu cred ca prea curand.
Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor
mexxa spune:
Buna scumpele mele...eu sunt bine..racita bocna insa abia astept sa vina ziua de maine...hmm stiu eu de ce cutoate camaine o sa ma cheme Daniela..nu .
In legatura cu faza cu ursitu pebune ca eu l-am visat pe iubi meu cum ma cerea in casatorie anu trecut...si uite ca chiar asa a fost.
Draga Ralnied cu ce ziceai tu cu bebe...sper sa nu se adevereasca si la mine si sa ii dau iar acesta veste de Craciun...acum nu mai zic nimic.. astept cateva zile sa vad poate totusi vine.....dar tare frumos ar fi sa fie adevarat ca mult imi mai doresc un bebe sau o bebitza...
In rest imi pare rau pentru fetele cu rudele bolnavioare insa nu va pierdeti speranta.
Va pup pe toate si ne vedem maine la o cafelutza in oras??? Fac cinste...Ce zici Darria la un suc natural de fructe???
Daca da alegeti si no problem!
http://community.webshots.com/user/mexxa Printesica la cununia civila..
Darria spune:
CryssUK, bine ai venit la miresici Nu stiam ca ai legatura cu Iasul.
Despre "La Boieri" nu pot sa-ti spun decat din auzite, nu am apelat la serviciile lor. Este frumos in interior dar am inteles ca si preturile sunt mari - nu stiu sa-ti spun cat sunt de mari fata de celelalte restaurante.
Nu are de ce sa te ingrijoreze daca nu cer avans, acesta este parte din chelt. de nunta(meniu) si e mic, de obicei, contractul sa-l faci.
Agentie de organizat nunti: imi pare rau ca iar nu pot sa-ti spun nimic, nu am apelat si nici nu cunosc pe nimeni care sa fi beneficiat de serviciile unei ag. Chiar daca lucrezi cu o agentie tot este nevoie de o persoana din partea ta care sa discute cu ei pe perioada pregatirilor.
Eu am preferat sa fac singura totul(am apelat la o soc. pt. decor sala si la o doamna pt. flori) decat sa dau banii unei agentii, oricum tot era nevoie de implicarea mea.
Dar daca vrei, fetele te pot ajuta sa-ti organizezi singura nunta(cu informatii), de la distanta, fara sa implici prea mult soacra si cumnatul.
Despre Onyx iti va spune ce vrei sa stii Kriss, ea a facut nunta acolo pe terasa.
Mai sunt sali dragute in Iasi. Spune fetelor cam cate pers. ai la nunta si iti vor spune ce sali sunt dragute cu aceasta capacitate.
Nushulica cum sa uit ce te-am intrebat? Inca nu m-am damblagit de tot, mai e pana atunci Bine, tu stii mai bine cum sa-ti organizezi viitorul dar mai discutam noi dupa "interventia" nepotelei, o sa ai alta parere
Nastere usoara surorii tale si sa fie strumfita sanatoasa
Mexxa multumesc pt. invitatie dar raman la un suc virtual
la purtator
noi
mexxa spune:
Nusha multumesc pentru urari...Darria se rezolva cu sucul virtual...
Va pup si o seara cat mai frumoasa...
http://community.webshots.com/user/mexxa Printesica la cununia civila..
SunSmile spune:
Buna seara,
Multumesc frumos pt incurajari fetelor. Aveam nevoie, desi stiu ca nimic nu-mi poate lua tristetea din suflet.
Lili multa sanatate si putere matusii tale! Sa dea Domnul sa fie totul bine si sa o aveti alaturi de voi la nunta!
Nusha imi pare bine ca te mai vad pe aici. Te pupic si iti doresc toate cele bune.
Mexxa la multi ani pt maine! Si tuturor aniversatilor vostri fetelor!
Pt BB Andrei sau Andreea...sa creasca mare si voinic la mami in burtik si sa fie cumintel! Pupici Darria si sa va traiasca strumficul!
Va pup pe toate