Nunta in Iasi (8)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Anaomaria, la faza cu tortul ai fost tare comica Mai uita-te o data sa vezi cum dansa lambada din cauza suportului si era tinut de chelneri ca altfel se prabusea. Si nici nu a fost modelul dorit si comandat de mine.
L-am facut la Ana, atunci am fost suparata pe ei dar mi-a trecut.
Informatiile le trimti acum pe Pm.

Editare: activeaza-ti Pm-ul. E vb. de cei de la Preference.

la purtator
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Darria, sa stii ca ma gandeam si eu la o chestie: anul viitor, de Craciun, sa-i pot zice lui iubi ca vom avea un bebe, preferabil o bebita... Cred ca ar fi cel mai frumos cadou.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Fetelor, multumesc din suflet pt incurajari. Mai mult decat sa ma rog la Dumnezeu sa apuce nunta mea nu pot face. Ii aprind in fiecare seara o candela si ma rog sa-i dea Dumnezeu putere.
Anaomaria ma bucur ca avem nunta in aceeasi zi. Sa fie intr-un ceas bun pt amandoua. Eu nu ma ocup asa de mult de eveniment. Adik particip cu prezenta la toate alegerile importante: invitatii, muzica, restaurant, etc. In general rezolv destul de repede o anume problema asa ca nu ma zbat prea tare. Eu tortul il fac la Astoria, fiindca asa intra in meniu, nu-l pot aduce eu. Daca era sa-l aduc eu, cred ca-l faceam acasa . Pozele care le vezi la semnatura mea is facute de mine toate, am deschis si o gramada de subiecte pe La bucatarie ...
Ralnied kul idee ai cu bebitza. Eu as face si 3 daca as avea cu ce-i creste Nu deschizi un nou sub? Ca is deja destule pagini ...

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Ralu, sa va ajute Dumnezeu si la anu' de Craciun, poate mai devreme, sa aveti si voi un piticut(fetita daca doresti) pe traseu
Anaomaria: mesaje private(de sub meniu) - optiuni - setezi da, ca permiti sa primesti mesaje private.

la purtator
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Lili, stai linistita, maine sau joi deschidem un nou capitol..
Acum ma duc si eu la munca! OFFF!
Sa fiti cuminti!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

buna fetele, am trecut si eu p-aci sa va salut. n-am citit chiar tot.
fetele cu rudele bolnave - imi pare rau si le doresc multa sanatate.
Darria- te mai astept pe la prietenii omului, ca e cam pustiu pe acolo. ce mai face urechiata?
va

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jolieanne spune:

O zi buna tuturor.
Ce mai faceti. Importanta zi maine...dar si azi. ca doar in seara asta se face de ursita...cine stie pe cine vad.
Chiar voi ati facut asa ceva. L+ai mai si nimerit sau nu credeti in superstitiile astea.

Mergi la inceput

Ramonika, cum doar sa saluti? Pai vino la conversatie cu viitoarele miresici, acusi vei fi si tu, poate chiar la anu'
Urecheata e bine, am vazut ca e cam liniste si pace la prietenii omului, am stat si eu cumintica

quote:
Originally posted by jolieanne

O zi buna tuturor.
Ce mai faceti. Importanta zi maine...dar si azi. ca doar in seara asta se face de ursita...cine stie pe cine vad.
Chiar voi ati facut asa ceva. L+ai mai si nimerit sau nu credeti in superstitiile astea.

Hai ca esti tare comica dar daca tu crezi in bazaconiile astea, fiecare cu preferintele sale uitasem de acest obicei.
Nu am crezut nici macar cand eram copil(nu am facut si nici nu voi face) dar acum la batranete

la purtator
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Mda ... eu mi-am facut chestia anul trecut, cand nici prin cap nu-mi trecea ca ma marit asa repede Si l-am visat pe iubi al meu , o fi vreo coincidenta, desi eu cred si in alte chestii decat biserica. Adik is si superstitioasa.

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CryssUK spune:

Salutare miresicilor!
Ma primiti si pe mine?!
Noi suntem in cautare de restaurant si din pacate mai toate is ocupate...:(
Stie cineva cum e restaurantul ''La Boieri'', de la Casa de Comert si Industrie? As vrea sa stiu mai exact cat de buni is in organizarea unei nunti :servire, mancare ,etc
Spuneau ca nu cer avans si asta e un lucru care ma ingrijoareaza.

La Onyx mi se pare ca mai aveau niste duminici libere la terasa , dar imi e teama ...daca ploua!
Despre Onyx ce stiti ? Preturi, servire, sala, etc..

Inca ceva : stiti pe cineva care a angajat o agentie sa se ocupe de nunta? Am vazut ca sunt 2 agentii importante:Casa E... si inca una din Pacurari. Eu am o oarecare tendinta sa aleg o agentie decat sa o pun pe mama soacra si pe viitorul cumnat sa umble pe drumuri si sa faca cum vor ei....Offff
Liliana, iti multumesc inca odata pt informatii!!
Imi pare rau pt bunica ta ,insa tb sa fii optimista.
Si tatal meu este bolnav de cancer gr 3 si stau cu frica in san , asa ca stiu sentimentul.
Eu zic ca o sa ajungem cu totii cu bine la nunta sa ii bucuram pe bolnaviorii nostri! :)

Pup,
Cristina

Mergi la inceput