Nunta in Iasi (8)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

'Neata!
Cum va e ziua de azi? Sunteti ocupate? Sau deja visati la sarbatori?
Sau... va pregatiti pentru maine??? (se stie cine anume!!!)
Mie mi-a mai trecut maseluta, in schimb de raceala nu prea scap curand, asa se pare.
Mai vorbim!
Pa!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulissa spune:

Miresici Scumpe :">

Pupicutzi dulci la toate, si bine v-am gasit dragele mele.
Multumesc mult pentru urari de bine si ganduri frumoase :-*

Bineinteles ca am emotzii, mai ales ca mai am doar 4 zile pana la eveniment..si sunt tareeeee neranbdatoare.

Am fost aseara la cosmetica...si mi-am facut tratament pentru ten, joi dupa job merg sa testez coafura, si sa-mi aleg un model care sa mi se potriveasca si care sa-mi placa mult atat mie cat si sotziorului meu, mai am de aranjat manichiura si [edichiura, epilat si cam asta e tot.Ce sa zic, sunt pe ultimii metri ( mai putin de 10m, pt ca deja e marti , iar sambata la 11.45 voi zice DA din toata inima.
A, mai pregatesc si bagajul pentru luna de miere, plec cu iubirea mea la sinaia, imediat dupa civil, duminica dimineatza.

Aranjat scumpul meu si cu buchetzelul meu, aranjat si cu petrecerea....vineri am liber de la job.....acum nu mai ramane decat sa ma linistesc si sa-mi tin emotziile in frau.
Maine ies cu fetele in orash, la o mica reuniune intre fete...si mai am de cumparat si cadoiu pentru Sotziorul meu, deja vazut ceva care stiu ca-si doreste fff mult...asha ca am sa-i fac surpriza :-D!

Va pup dulce dragele mele, nush cand o sa mai am oleaca de timp sa va scriu, dar sper sa reusesc pana la frumosul eveniment.

Iulica Miresica ( in 4 zile )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata fetelor,
Multumesc pt gandurile frumoase. Darria, da, e vorba de maselutza. Numai ca acum am o mareee infectie, care a urcat pe sinusuri si imi afecteaza cam tot. Si operatia trebuie amanata, pt ca nu as rezista fara sa respir. Iar trista sunt pt ca bunica mea (cel mai drag suflet) este bolnavioara rau. Nu se stie....
Macar am bucuria ca pe 25 septembrie a fost cea mai fericita!
Sanatate si voua fetelor si numai bine!
Va pup
p.s. Multa fericire Iulissa!

Mergi la inceput

Iulissa, tine-te tare!
Si ce frumos trebuie sa fie acum la Sinaia! Te invidiez!
Noi, dupa cununia civila am fost 3 zile la Vatra Dornei. Era pe 6 martie si credeam ca nu mai gasim zapada deloc. Si cand colo, de la Suceava spre Vatra Dornei, viscolea in toata regula. Si la munte la fel... Era zapada mai sus de genunchi. A fost super. Chiar daca noi am fost raciti ca niciodata... Asa tinem minte si nu mai uitam asa usor evenimentul.

CE cadou ai gasit pentru sotior? Ne spui si noua?

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Iulissa, numai bine! Sa fie intr-un ceas bun!

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

SunSmile, mergi la un medic bun? Cum de s-a ajuns la asta? Ai grija de tine si sa te insanatosesti mai repede.
Bunicutei tale: multa sanatate.
Liliana: multa sanatate matusei tale, poate e ceva trecator si o sa se distreze la nunta ta.
Viata ne rezerva si surpize placute, fetelor iar persoanele dragi pot fi langa noi mai mult decat speram acum.
iulissa, la 11,45 am fost si noi programati si tot atunci ne-am casatorit. Daca nu mai ai timp sa intri pana sambata, iti urez acum:
Sa fiti fericiti, sa va iubiti din ce in ce mai mult pe masura ce trece timpul si sa aveti copilasi sanatosi
CASA DE PIATRA!
Distractie placuta dupa eveniment
Ralu: inca nu ma gandesc la sarbatori, adica ba da: ca la anu o sa facem bradutul pt. piticut iar peste 2 ani o sa-si ia singur cadoul de sub brad Nu stiu ce o sa facem de sarbatori dar un lucru e sigur: nu putem pleca din Iasi(as fi dorit sa merg acasa, ca-mi place mai mult, acolo imi incarc bateriile). Stii tu ca la mine se schimba preferintele de pe o zi pe alta, nu pot sa spun ce o sa fac peste aproape o luna.

la purtator
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaomaria spune:

Buna dimineata tuturor
Iulia- felicitari pentru casatorie si iti doresc multa fericire si sa fie cel mai frumos moment de pana acum
Liliana- am vazut ca vom avea nunta in aceeasi zi, asa ca poate ne putem ajuta cu informatii una pe alta. Eu fac la Ethos, la Sala Foaier si trebuie sa cumpar totul, de la servetele la tortul miresei- apropo unde il faci si cat te costa?
Darria- Am vazut pozele de la nunta ta, mi-a placut foarte mult rochia si tortul si tu esti foarte dragalasa. Si daca vrei sa-mi spui despre firma de amenajari, iti multumesc foarte mult. Saptamana asta as vrea sa rezolv aceasta problema.Am vorbit cu vreo 6 firme, vreo 3 au ramas in finala, dar inca mai caut oferte.
O zi minunata tuturor

Je ne regrette rien.

Mergi la inceput

Imi pare rau sa aud asa vesti triste de la tine!
Si eu ma gandesc cu groaza ca bunicul meu e foarte bolnav. Macar bunica ta te-a vazut mireasa. Cred ca asta isi doresc bunicii cel mai mult pe lumea asta: sa fie prezenti la nunta nepotilor.

Dar mai bine hai sa nu ne intristam si sa ne gandim la lucruri frumoase, la Sarbatori. Ca tot ne intreba Nushulica mai sus ce avem de gand cu Craciunul, Revelionul... cadouri, vacante etc...

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaomaria spune:

Liliana- cine a facut toate minunatiile alea culinare din fotografii? Mie imi place la nebunie sa ornez mancarea, dar ce am vazut acolo m-a facut sa ma simt mica si neinspirata.

Je ne regrette rien.

Mergi la inceput

Mai sus ii raspundeam lui Sun Smile.
Dar sa stii, Lili, ca, asa cum zicea si Darria, trebuie sa speram ca va fi bine. Deci e valabil si pentru tine! Incercati macar sa-i faceti matusii aceste Sarbatori fericite... Nu se stie ce va fi maine. Si nu doar cu ea, ci cu noi toti.

Anaomaria: Lili face nunta la Astoria. Si tot ea face minunile despre care vorbesti tu! Na ca am dat-o de gol!

E si maine o zi!

Mergi la inceput