Nunta in Iasi (8)
Raspunsuri - Pagina 19
ralnied1 spune:
Salutare!
Scriu repede, sa nu se inchida iar Forumul la mine.
Anaomaria, nu te-am uitat! Sa stii ca nici noi nu avem timp, sau, ma rog, cel putin eu. Dar asa, printre picaturi, mai dam pe aici cate un semn de viata, sa nu ne uite fetele...
Karisma, bun venit la noi!
Kriss, sa stii ca intre timp am aflat (nu spui de la cine, e secret!) la ce biserica te-ai cununat tu.
Mexxa, pai ti-a spus si noi ca ai fost frumoasa. Nu ne-ai crezut? Uite ca acum te-ai convins singura!
Lili: La multi ani! pentru Andrei al tau (si pe fostul meu prieten in cheama Andrei, mi-am amintit acum, brusc!). Deci stai bine, ai sala, ai formatie. La ce biserica te orientezi?
Nusha, ce faci? Cum ai inceput saptamana?
Darria: pupici!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
Darria spune:
Buna fetelor, uite asa imi place - harnicute
karisma bine ai venit pe si printre miresici.
Sali: Carafa(Mall) - am vazut la o miresica de Iasi pe Dc foto cu sala si mi-a placut. Nu-mi mai amintesc la ce miresica. Clubul Medicilor(podu de piatra) - este nou, au huse - capacitate 80 pers. - am inteles de la cineva apropiat ca e frumos, a fost la o nunta acolo. La ambele nu am avut nici o "tangenta" - stiu din experienta altora.
Asa sali mai sunt, depinde ce doresti: Onyx, Recital, Perla Bucium.
Anaomaria: daca vrei, pot sa-ti recomand o firma pt. decor sala. Am lucrat cu ei doar pt. huse, masa prezidiu, primire si artificii de interior dar mai au: baloane, aranjamente flori, etc.... - sunt seriosi.
Pt. aranjamentele cu flori am avut o pers. fizica - a fost mai ieftin.
Daca doresti mai multe inf. le dau pe Pm ca sa nu intru la reclama.
Kriss, gasisem si eu la Biserica Nicolae Domnesc cu 2 saptamani inainte de nunta dar abia la ora 21. Au spus ca au avut cununii si la ora 22.
mexxa eu nici macar acum nu m-am uitat la nunta cap-coada, m-am enervat si nu-mi mai trebuie. Cand mi-o fi dor, poate cand oi fi baba, ca nu mai este mult, o sa ma uit
Asa ca esti fericita ca ai putut sa vezi si sa-ti placa
Ralu:
la purtator
noi
SunSmile spune:
Buna seara fetelor,
Ce mai faceti? Vad ca aveti si miresici noi...si sunteti harnicute. Imi place!
Ralu multumesc pt ca "te-ai obisnuit" cu mine. Eu am incercat sa nu va deranjez prea mult, ca sa va puteti desfasura in voie. Dar dorul astaaa....
In rest sunt trista si bolnavioara, dar nu va bateti capul. Aveti evenimente asa fericite de pregatit!
Va pup pe toate si va doresc o seara placuta!
ralnied1 spune:
Sun Smine, ce anume ai? E grav? Esti racita sau altceva? Sanatate multa!
Si eu ma simt cam ciudat! Ma doare o maseluta, aseara m-a durut stomacul, sunt si un pic racita. Cate putin din toate.
Cel putin nu am mai avut probleme cu inima de cand m-am lasat de cafea. Adica au mai fost, dar nesemnificative, zic eu.
Noapte buna!
PS -- Azi a fost o minune ca am reusit si eu sa stau pe Forum, desi ma astept dintr-un minut in altul sa se inchida brusc. Am avut noroc!
Va pupic pe toate!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
karisma spune:
Multumesc fetelor pt primire si pt raspuns.Daca mai afla cineva ceva despre vreo sala mai noua va rog sa imi scrieti si mie.Intentionez sa ma ocup personal de tot ce tine de organizarea nuntii pt ca vreau sa iasa impecabil iar eu sunt mai pretentioasa si nu cred ca as putea avea incredere in cineva sa se ocupe de asta.
Mie cel mai mult imi place sala de la Astoria dar nu am cu cine sa ma inteleg acolo.Ma obliga sa fac tortul si dulciurile la ei ca sa nu mai spun de comisionul pt bauturile alcoolice.
Si pe langa toate astea ... am aflat ca o familie de evrei revendica Hotelul Traian si Astoria si ca actele sunt in regula.Ce se intampla daca eu dau avans si ma bazez ca am sala si peste un an le da inapoi cladirea ? Nu mai fac nunta?Sau o aman cu un an iar pana gasesc o sala sa imi placa?
karisma
Darria spune:
SunSmile: vechea problema cu dantura?
Si tu Ralu?
Insanatosire grabnica, fetelor.
Karisma, in mod normal contractele tb. respectate de viitorii proprietari dar cum in Romania totul este posibil.......nu stiu ce sa-ti spun, la ce sa te stepti.
Despre Astoria poti sa discuti cu Liliana(LGireada), ea isi face nunta acolo. Nu-i nimic daca acum nu te prea intelegi cu ei, pana la urma, cu calm din partea ta, ajungeti la o intelegere.
la purtator
noi
lgireada spune:
Salutare ...
cat ati scris aici de ieri.
Deci ... s-o luam incetisor. Despre Astoria eu ce pot spune, sunt conditii si conditii, mie mi-a placut mult, am considerat ca se muleaza pe dorintele mele. Mi se pare firesc sa aiba comision la bautura, si eu as pune, daca as avea restaurant. Faza cu dulciurile nu stiu ce sa zic. Cert este ca nimeni nu-ti da sala si tu sa vii cu totul de acasa , eu chiar imi doream intr-o perioada sa-mi fac tortul de mireasa. Chiar masurasem sa vad care e diametrul maxim care imi intra in cuptor , dar am renuntat la idee, intre timp. Nu pledez, vai, faceti la Astoria. Cu mine tipul care era acolo s-a purtat foarte frumos, exact cum ma asteptam. Nu a facut figuri, pur si simplu mi-a explicat care sunt conditiile. Poate ca meniul e mai scump oleak, poate ca nu-mi vor iesi bani din nunta, poate ca voi ramane chiar in gaura. Dar daca am acceptat sa fie nunta cum e legea la romani, doresc sa fie o petrecere pe masura, sa se simta lumea excelent din toate punctele de vedere (muzica, bautura, mancare, confort, etc). Sunt si chestii mai ieftine, sunt convinsa. Poate sunt si la fel de calitative, dar eu nu am avut timp sa umblu prin targ Sper ca nu se supara nimeni, dar asta e parerea mea.
Din ce mai stiu eu prin Iasi, la Onyx am avut banchetul din cls 12 (Lizuca stie ), mi-a placut la fel de mult, am mai fost si la un majorat inauntru. De atunci am mai trecut pe acolo o data, e frumos, dar cred ca iti trebuie un numar mare de invitati, ceea ce eu nu am. Daunazi am fost la Ciuperca la Ciric sa vb cu tipul cu orchestra, si pot spune ca m-a impresionat in mod placut localul. E frumos, si privelistea cu lacul e faina, noaptea nu se vad gunoaiele din timpul zilei. Cred ca pt mine ar fi fost a doua optiune, dupa Astoria. Iarna in schimb, in feb, Ciricul nu mai reprezinta o optiune ...
Pup pt toate. Cand mai am noutati anunt. Deocamdata am mai fost la probat verighete si stiu cam ce vreau. Mai astept finante sa vad de unde apar.
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
nushulica spune:
salutare fetelor!ce mult scrieti cat lipsesc eu ...sa stiti ca va urmaresc insa nu prea am timp sa scriu dar de citit citesc ...urez si eu bun venit viitoarelor miresici si vechilormiresici bun revenit kriss si lorym
sunsmile care e problema ce ai patit???ce boala ai?imi pare rau si iti urez insanatosire grabnica
ralu la fel scumpa si imi pare tare rau cu maselele nu te joci eu stiu ce inseamna ...dar daca le faci si te ocupi de ele nu te mai supara...apropo vroiam sa-ti spun ca poti modifica listutza si in timpul unui capitol nu trebuie sa astepti sa inceapa neaparat altul ai modificare mesaj sau editare cum s-o mai chema...succes
darria iarta-ma dar eu abia acum am vazut ca m-ai intrebat cum a fost la munte...a fost super am fost acum 2 saptamani pentru weekend si am prins vreme beton ca ningea dar nu era nici frig a fost super ...pacata ca nu am urcat pe munte(ceahlau)si asta din cauza "mosnegilor"cu care am fostam urcat numai putin si au obosit si ne-am intors ...in rest ne-am cazat la o cabana superba si totul a fost de vis pacat ca nu am putut sta mai mult ca luni trebuia sa fim la serviciu....tu cum te mai simti??mananci mult??
in rest astept cu nerabdare sa mi se nasca nepoteluladik nepotica sora mea mai are un pic cred ca vreo 2-3 saptamani si ma face matusica ...va fi cadoul nostru de mos craciunoricum deja e iubita nici nu stie ea cat si de cati oameni....
liliana bine ca ai rezolvat si tu cu muzica ...se apropie nu te apuca emotiile??
si subiect nou de discutie: unde va petreceti sarbatorile de iarna si ce cadouri le pregatiti celor dragi??dupa ce spuneti voi va zic si eunu e secret dar asa sper sa scot si eu cate ceva de la voi
noapte buna tuturor
Darria spune:
quote:
Originally posted by nushulica
darria iarta-ma dar eu abia acum am vazut ca m-ai intrebat cum a fost la munte...a fost super am fost acum 2 saptamani pentru weekend si am prins vreme beton ca ningea dar nu era nici frig a fost super ...pacata ca nu am urcat pe munte(ceahlau)si asta din cauza "mosnegilor"cu care am fostam urcat numai putin si au obosit si ne-am intors ...in rest ne-am cazat la o cabana superba si totul a fost de vis pacat ca nu am putut sta mai mult ca luni trebuia sa fim la serviciu....
Eu te-am intrebat altceva, mai citeste o data mesajul, nu fi smechera si ocoli raspunsul
Ei lasa ca nepotica o sa te faca sa-ti doresti si tu propia papusica, mai discutam noi....daca acum te faci ca nu intelegi si ocolesti raspunsul
Noapte buna fetelor
la purtator
noi
lgireada spune:
Salutare
Ma bucur ca a revenit lumea p'aici si e animata conversatia.
Nusha nu am emotii inca. Deocamdata am primit o veste nu prea placuta, o matusa f apropiata are cancer in metastaza si nu prea ma pot bucura pt nunta. E cumva umbrit evenimentul, si deja am dat avansuri peste tot. Acum eu totusi sper sa o tina Dumnezeu in viata sa prinda si nunta mea... De sarbatori cred ca voi merge la ea, toata lumea e suparata in familie. Mi-ar fi placut sa fi fost altfel si sa-mi fi facut si eu planuri pt sarbatori. In rest, ar trebui sa trecem pe la bunicile lui Andrei si eventual sa dam si invitatii celor din partea locului.
Sper sa nu va fi intristat prea mult cu pb mele, asa ca va trimit o in dar.
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos