Nunta in Iasi (8)
Raspunsuri - Pagina 23
Darria spune:
SunSmile, multumim pt. urari, e neoficial acum dar de la anu' dupa botez se poate si oficial
Fetelor intentionam sa transmit felicitarile pe la ora 22 sau cel tarziu maine dimineata dar daca ati inceput de pe acum vin si eu cu ele.
Mexxa tot ce iti doresti sa se indeplineasca, mai ales cadoul de Craciun sa fie cel asteptat sau de ce nu Poate e deja cadoul pt. onomastica si nu stii inca Dumnezeu sa va ajute.
LA MULTI ANI!
Distractie placuta
La multi ani! si pt. cei dragi voua.
Liliana stiu ca e si ziua viitorului sot: La multi ani! Duminica ati sarbatorit impreuna cu prietenii iar maine
la purtator
noi
oana8188 spune:
Mai dragele...dar cata activitate....!!!
Ma simt asa de prost....dar nu prea am timp sa intru pe forum. Abia in seara asta am mai recuperat din ce ati scris...
Suns Smile, mi s-a strans inima cand am citit de bunica ta ca si eu am o bunica care inseamna enorm pentru mine cred ca mi-e cea mai draga persoana din lume si ma gandesc ca odata si odata....Eu sper sa ii fie mai bine bunicii tale si sa va mai bucurati una de alta multa vreme!!
Lili, bunicul lui Razvan s-a imbolnavit brusc si foarte grav cu vreo luna inainte de nunta. Iti dai seama ce a fost in sufletele noastre. Asa cum nici in cazul nostru nu s-a intamplat nimic mai grav, dimpotriva, bunicul si-a mai revenit, asa sa nu se intample nimic nici la tine! Curaj si incredere!
Va anunt cu mandrie ca am pus in albumul nuntii mele cam 100 poze noi!!! Asa ca va invit sa le vedeti!
Va pup pe toate si LA MULTI ANI Andreilor si Andreelor de maine!
Oana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana8188/my_photos
SunSmile spune:
Oana iti multumesc! Sunt convinsa ca buni a ta o sa-ti fie alaturi multa vreme. A mea a obosit...
Dar ramane OMUL caruia ii datorez tot ceea ce sunt astazi...ii datorez viata si ii multumesc pentru ca este cel mai frumos suflet de pe pamant.
Frumoase pozele voastre...sunteti un cuplu reusit si fericit. Sa aveti parte de tot ce-i mai bun!
Pup
CryssUK spune:
Fetelor, am nevoie si de inf despre Ciric
Am vb azi si inchiriaza sala mica si terasa impreuna.
Mai sunt 2 date libere si tb sa ma decid ....
Oare e frumos la Ciric ? Cum arata in interior sala, baile is luna , moderne ? (am o buba cu baile :))
Acum ma gandesc : Onyx , Ciric, Astoria sau La Boieri ????
Acum a fost mama soacra la La Boieri si nu e f incantata de exterior si intrare, iar in interior zicea ca e ok.
O sa mai mearga odata , dupa ce face o vizita o prietena de pe DC care o sa imi trimita poze.....
Auleuuu, ce ma fac!!! :((
Ar mai fi Popasul Pacurari ....
Cum e acolo?
Multumesc tuturor celor care mi-au sarit in ajutor !
O sa va mai bat la cap din cand in cand !
Pup,
Cristina
Darria spune:
CryssUK am vazut acum in pozele Oanei o foto: "bravo Casa Eva" - inteleg ca a colaborat cu ei, iti poate spune mai multe.
Popasul Pacurari - nu ma prea incanta, nu stiu cum e in interior dar imi este suficient exteriorul.
"La Boieri" - din cate se vede din strada, e dragut exteriorul, e chiar la strada.
As alege Onyx si pt. exterior.
Uita-te in pozele Oanei, cred ca a facut nunta la Carafa(Moll) - mie imi place interiorul. Trimite-i un Pm si iti raspunde.
la purtator
noi
lgireada spune:
Salutare
cat ati scris de la amiaza.
La multi ani pt toate Andreele si Andreii de maine.
Daria merci de urare pt viit meu sot. Maine chiar nu stiu cum si unde vom sarbatori in 2 ... altadata aveam timp sa ma pregatesc, acuma viata e mult mai rapida. Ma gandeam sa fac un tort, dar deja e prea tarziu , mai vad eu maine, va tin la curent
Oana acum ma uit la pozele tale, sunt superbe! Ma bucur ca mai vii si pe la noi, ma simt mai incurajata in alegerea ce am facut-o cu Astoria.
Karisma eu am vb cu un tip, Vali si nu mai stiu cum il chema. Si s-a purtat frumos. Imi pare rau daca ai avut neplaceri
Multumesc fetelor ca sunteti alaturi de mine in problema legata de matusa mea.
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
mexxa spune:
[quote]Originally posted by Darria
Mexxa tot ce iti doresti sa se indeplineasca, mai ales cadoul de Craciun sa fie cel asteptat sau de ce nu Poate e deja cadoul pt. onomastica si nu stii inca Dumnezeu sa va ajute.
LA MULTI ANI!
Darria mi-a placut gluma ta...tot asa mi-a zis si un medic acum cateva luni cand sufeream dupa bebe'le meu care l-am pierdut...ca data viitoare cu putin noroc o sa imi de'a Dumnezeu gemeni ca sa se revanseze fata de mine
Insa nu cred ca asi vrea doi.
Multumesc pentru urari la toate fetele...si ma simt atat de bine stiind ca se gandeste lumea si la mine...e primul an in care am avut atatea urari....(forum...sms...telefoane)..Cred ca de la maritis se trage asta...
Va pup si am plecat la scoala...
Revin dupa amiaza sa
http://community.webshots.com/user/mexxa Printesica la cununia civila..
SunSmile spune:
Buna dimineata,
Mexxa la multi ani! Sa ai parte de tot ce iti doresti!
Lili sa-ti traiasca sotul si sa fiti fericiti! Si multa sanatate matusii tale!
Eu vreau sa va multumesc pt prietenia voastra sincera. Din pacate de aseara de la ora 1.30 sufletul meu este taiat in mii de bucati. Bunica mea nu a mai avut puterea sa ma astepte! Dumnezeu sa o odihneasca langa El!
Va multumesc si va pup
Nu stiu cand o sa mai am puterea sa intru!
lgireada spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Buna dimineata,
Mexxa la multi ani! Sa ai parte de tot ce iti doresti!
Lili sa-ti traiasca sotul si sa fiti fericiti! Si multa sanatate matusii tale!
Eu vreau sa va multumesc pt prietenia voastra sincera. Din pacate de aseara de la ora 1.30 sufletul meu este taiat in mii de bucati. Bunica mea nu a mai avut puterea sa ma astepte! Dumnezeu sa o odihneasca langa El!
Va multumesc si va pup
Nu stiu cand o sa mai am puterea sa intru!
Atat de rau imi pare ... Sa-ti dea Dumnezeu forta sa treci peste toate!
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos