Copilasi noiembrie -decembrie 2004 (89)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns try spune:

Vedeti ca-n comentariile pozelor nu pot pune toate semnele de punctuatie care ar trebui sau as vrea eu, asa ca mai folosesc si puncte in loc de virgula (sau nu mai folosesc deloc virgula), mai ghiciti si voi cand e vorba de o intrebare etc. In principiu nu pot folosi virgula si semnul intrebarii.
Sa urmariti saptamanal galeria ca de acum, fiecare noua/nou sarbatorit care pune poze pe net va aparea si-n galerie.Ordinea e cea a nasterilor, asa ca ultimele poze din album sunt si ultimele adaugate.

Daca sunteti in legatura cu Ela2001, Ncristina, Moss, Siminna, Diana 2004, Miria-cristina, Loreena, Hannen, spuneti-le ca asteptam pozite de la petrecerile de 1 anisor. Eu am trimis emailuri la cine a avut email pe lista.
Bits, cand rezolvi cu calc. pune poze de la petrecerea lui Ken.

Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Gandacico, Onitza, multa sanatate copilasilor, sper sa se refaca cat mai rapid amandoi!

Try, super albumul, multumim, ai fost inspirata si in comentarii

Ele, inca n-am putut sa va vad pozele, dar abia astept!

quote:
Originally posted by Sabina

Roserb, lasand deoparte faptul ce bebelusii de un an pricep mult mai mult decat am putea noi sa credem, metoda functioneaza mai degraba ca distragere a atentiei.mai o poza, mai o poveste si incet incet bagat bibe in gurita.Cam la asta ma gandeam.Si tu=otul cu f mult calm si fara tragedie daca nu merge.Poate functiona altceva!

In general nu sunt adepta mancatului strict, repede tot din castronel si daca nu vrea asta e.trebuie incercat tot, povesti, glume, jucarie etc.Macar acum cat sunt mici.

Uite, de exemplu. Sofia vroia sa manance doar mancare de oameni mari.Asa ca dadeam prin mixer piure de legume cu pui si ii pineam pasta peste un copanel pe care il tinea ea in mana.Etc etc.
Si cate carti cu animale n-a murdarit la masa...

Sabina, ca mama a unui copil care la 1 an si 3 luni spunea poezii scurte, stia si numea animale,recunostea si numea personajele din fotografii etc, si a unuia care la un an spune numai mama, tata, papa si alte cateva cuvinte mici, sunt convinsa ca exista limite fooarte largi in ceea ce priveste ce intelege un copil la 1 an.

Da, ca metoda de distragere a atentiei, normal ca se poate folosi o carte cu animale,(noi foloseam cataloage Quelle la Bianca), mie mi s-a parut aiurea ideea ca bebeul sa inteleagaca vaca da lapte, etc.

Iar oua crude de prepelita la 1 an iarasi mi se pare ceva nepotrivit, parerea mea e ca e mult prea devreme.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

fetele, sunt epuizata... am fost azi numa prin spitale, nu mai povestesc de 2x, aveti aici povestea:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61394

ce nu am scris acolo e ca am lesinat acu imi vine sa raz, da nu a fost prea fain... mai ales ca eram constienta si imi trageau asistentele palme ca in filmele cu bruce lee

am vazut si galeria sarbatoritilor a lui try! bravo mai try mai! esti mi-ai facut o zi mai frumoasa!

va pup si va las acum!

Numai bine!

mami de ileana si ioachim

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by onitza

Gandacica a fost si ea dusa azi la spital cu Ioachim, mai intai la Grigore Alexandrescu si de acolo au trimis-o la Cantacuzino, parca. Sa ii uram si lui Ioachimu' multa sanatate si recuperare grabnica si putere Gandacicai!!!!

Azi am fost la spital, asistenta nu i-a bagat bine perfuzia in drena si a tipat Paul o jumatate de ora cat a durat totul!!! sa va mai spun de noi....azi teoretic trebuia sa il dau pe mancarea de regim....dar..avand in vedere ca a vomitat si aseara si de dimineata, am luat-o iar usor cu lichidele, ceai de menta, supa de morcov strecurata si am asteptat sa vad daca mai vomita....nu s-a mai intamplat si cand ne-am intors de la spital, plangea mititelul rau de tot si am zis sa incerc sa ii dau cu lingurita niste mar copt cu orez...a papat 50 ml si am fost foarte fericita(pe langa speriata sa nu vomita) pentru ca Paul nu mai vrea sa manance nimik de cateva zile...sa nu vada lingurita cu mancare....dar l-am pus in scaunul de masa cu jucarii la televizor si asa l-am mai pacalit cumva....acum, la 5, am sa ii dau un pic de carne de pui la gratar cu un pic de morcov fiert si orez fiert si cu supa de morcov, cu banana, si sper sa pape....ma multumesc si cu 50 ml, dar sa pape, ca sa aiba ceva in stomacel si sa faca si kkuta mai consistenta...cele mai mari emotii mi le dau prafurile astea pt diaree, smecta, enterol, hidrasecul, pe care le vomita....acum cand se trezeste am sa ii dau smecta, sper sa nu vomite!!!! Doamne ajuta!!!!!!!!
SABINA, nu m-am putut duce azi la muncipal ca paul a trebuit sa fie la 12 la spital la perfuzie!!!! oricum dupa ce isi revine un pic, il vom duce la CUlcer ca trebuie decalotat!!!!!ni s-a atras atentia din ma imulte parti si am inceput si noi sa vedem semnele....imprudentei noatre de pana acum...ca puteam sa il decalotam, dar ne-a fost mila!!!!! te pup si sanatate sofiei!!!
OTI, daca isi revine un pic paul, ne vedem in wee, ok??? va invitam pe la noi, si-asa nu am paucat sa stam si noi ca fetele de vorba cand ati trecut atunci in seara aia!!! abia astept!!! multumim de grija si pupam pe anuta muuuuuuuult!!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre

sanatate lui paul! ofofof las ca ne facem noi bine si bem o saptamana viitoare (daca nu ei, atunci noi, onito, sigur!)

Mergi la inceput

plecam si nu va ziceam ce era mai interesant: eu de o saptamana m-am apucat de fotografie, mi-am luat un aparat mai scump, si am inceput sa particip la discutii pe un forum al fotografilor

daca nu va oripileaza dambovita-mi inglish, puteti intra si vedea:))
http://www.trekearth.com/members/dada/photos/
si aici
http://www.treklens.com/members/dada/photos/

pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

gata dupa 2 ore am reusit sa pun cateva poze de la party http://yahoo.photos.com/octyb

octy,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

gandacico si al meu a facut "febra de 3zile" si apoi i-au aparut pe corp in special la spate in dreptul omoplatilor niste pete mici rosii care au disparut dupa 2 zile.

onitzo sanatate multa lui Paul!

octy,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Eu i-am dat Sofiei pana la un an numa mancare de bb, chiar daca prezentarea era ca pt adulti, adica fara sunca, fara cascaval, stiti voi.Singura diferenta era ca nu ii pasam pt ca nu suporta.

Ei bine, copilu asta nu se omora cu mancatu, avea la un an 8 kile,
la un an si 2 luni am facut cura cu oua de prepelita.A inceput copilu meu sa manance ca sparta.Gandacica imi zice ca-i prea grasa:)) si nu-i dau dulciuri sau fainoase etc.

Deci ei i-au folosit.Si de la un an si 4 luni pana in august anul asta(deci aproape de 3 ani) nu a mai racit niciodata!!!!!

In orice caz, eu am intrebat si dr.Ceea ce trebuie fiecare mamica sa faca.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Gandacelu am vazut subiectul deschis de tine, dar pentru ca nu stiu ce sfat practic sa iti dau, iti urez aici sa va faceti sanatosi cat mai repde si sa scapati de spitale si tratamente.
Asteptam vesti bune, sa fie cat mai putini copilasi bolnaviori.

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by try

Daca sunteti in legatura cu Ela2001, Ncristina, Moss, Siminna, Diana 2004, Miria-cristina, Loreena, Hannen, spuneti-le ca asteptam pozite de la petrecerile de 1 anisor. Eu am trimis emailuri la cine a avut email pe lista.

Try.. uite aici poze.. ea le-a pus ei pe forum a doua zi...Petrecere 1 an MOSS

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61238" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput