Copilasi noiembrie -decembrie 2004 (89)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

quote:
Originally posted by andreap

Sabina......habar nu are Mariuca de vaca!Poate peste 7 luni......O mai pacalesc eu seara,dar nu mereu.In seara asta renunt la cereale,sa vedem!Si daca nu,schimbam iar laptele....Multam de rapsunsuri!..

POZE
MARIUCA 1 ANISOR!
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Pai cum o sa stie daca nu-i spui? la varsta asta e momentu de carte cu poze etc.Intr-o luna numa vaci o sa vrea

In alta ordine de iodei, cred ca e destul de mare sa treceti la oua de prepelita.Dimineata cate 2 galbenusuri crude, la un an si o luna, 2 puteti mari la trei.Astea rezolva si rahitismul!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Buna fetele!!
Intru doar sa zic ca avem si noi cateva poze noi de la MOT

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

quote:
Originally posted by Sabina

poti sa o pacalesti putin.Spune-i poveste cu vacuta..arata-i poze etc.
dupa spune-i ca vacuta ne da laptic samd:)) la Sofia asa a functionat(da avea un an si 7 luni, si trecea de tzitzi la lapte de vaca)

Sabina, glumesti, nu? Crezi ca la 1 an o sa priceapa ca e bine sa bea lapte daca ii spui povesti despre vacute? Sa fim seriosi!

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Danette, e o minune papusa ta, eleganta si frumoasa foc, imi aduc aminte cand era si Bianca cumintica si statea sa o pavoazez cum imi placea mie... Acum avem deja preferinte si ne alegem singura tinutele

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Roserb, lasand deoparte faptul ce bebelusii de un an pricep mult mai mult decat am putea noi sa credem, metoda functioneaza mai degraba ca distragere a atentiei.mai o poza, mai o poveste si incet incet bagat bibe in gurita.Cam la asta ma gandeam.Si tu=otul cu f mult calm si fara tragedie daca nu merge.Poate functiona altceva!

In general nu sunt adepta mancatului strict, repede tot din castronel si daca nu vrea asta e.trebuie incercat tot, povesti, glume, jucarie etc.Macar acum cat sunt mici.

Uite, de exemplu. Sofia vroia sa manance doar mancare de oameni mari.Asa ca dadeam prin mixer piure de legume cu pui si ii pineam pasta peste un copanel pe care il tinea ea in mana.Etc etc.
Si cate carti cu animale n-a murdarit la masa...

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

salutare si LA MULTI ANI!pt toti cei care au implinit anisorul si pt cei cu numele de MIHAI(ELA)sau GABRIEL(A).

multumim pentru urari.am sarbatorit si noi anisorul intr-un restaurant cu o multime de prieteni.Kenutzu a fost la inaltime dar putin cam somnorici pt ca nu dormise la pranz.motzul l-am lasat sa-l taiem in Romania mai ales ca plecam peste vreo 3 sapt.

momentan avem 126virusi in calculator si astept cam 40 min sa ma loghez la net asa ca va dati seama ca ma iau toate batzurile pana sa intru pe forum,asa ca renunt.astazi a deschis sotul comp in timp ce gateam si de asta ma aflu acum aici.cel mai hazliu fapt e ca am ramas doar cu butoanele de pe marginea tastaturii pt ca al meu copil a avut$B!!(Bbunavointza sa le scoata cand eu eram la usa si preluam un pachet.

avem 3 zile decand mancam singur cu linguritza.va dati seama ca-i intra in guritza doar 1/3 din mancare in rest o culeg eu de pe jos de-mi sar capacele.scoate copilul asta toata energia din mine.

octy,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Gandacica a fost si ea dusa azi la spital cu Ioachim, mai intai la Grigore Alexandrescu si de acolo au trimis-o la Cantacuzino, parca. Sa ii uram si lui Ioachimu' multa sanatate si recuperare grabnica si putere Gandacicai!!!!

Azi am fost la spital, asistenta nu i-a bagat bine perfuzia in drena si a tipat Paul o jumatate de ora cat a durat totul!!! sa va mai spun de noi....azi teoretic trebuia sa il dau pe mancarea de regim....dar..avand in vedere ca a vomitat si aseara si de dimineata, am luat-o iar usor cu lichidele, ceai de menta, supa de morcov strecurata si am asteptat sa vad daca mai vomita....nu s-a mai intamplat si cand ne-am intors de la spital, plangea mititelul rau de tot si am zis sa incerc sa ii dau cu lingurita niste mar copt cu orez...a papat 50 ml si am fost foarte fericita(pe langa speriata sa nu vomita) pentru ca Paul nu mai vrea sa manance nimik de cateva zile...sa nu vada lingurita cu mancare....dar l-am pus in scaunul de masa cu jucarii la televizor si asa l-am mai pacalit cumva....acum, la 5, am sa ii dau un pic de carne de pui la gratar cu un pic de morcov fiert si orez fiert si cu supa de morcov, cu banana, si sper sa pape....ma multumesc si cu 50 ml, dar sa pape, ca sa aiba ceva in stomacel si sa faca si kkuta mai consistenta...cele mai mari emotii mi le dau prafurile astea pt diaree, smecta, enterol, hidrasecul, pe care le vomita....acum cand se trezeste am sa ii dau smecta, sper sa nu vomite!!!! Doamne ajuta!!!!!!!!
SABINA, nu m-am putut duce azi la muncipal ca paul a trebuit sa fie la 12 la spital la perfuzie!!!! oricum dupa ce isi revine un pic, il vom duce la CUlcer ca trebuie decalotat!!!!!ni s-a atras atentia din ma imulte parti si am inceput si noi sa vedem semnele....imprudentei noatre de pana acum...ca puteam sa il decalotam, dar ne-a fost mila!!!!! te pup si sanatate sofiei!!!
OTI, daca isi revine un pic paul, ne vedem in wee, ok??? va invitam pe la noi, si-asa nu am paucat sa stam si noi ca fetele de vorba cand ati trecut atunci in seara aia!!! abia astept!!! multumim de grija si pupam pe anuta muuuuuuuult!!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Andreap ,incearca sa-i dai lapte Nestle junior ,eu cred ca e mai bun laptele praf pt un copil cu semne de rahitism ,pt ca e imbogatit cu Fe, Ca ,vitamine ,etc .Nu-i mai da frate cereale in laptele de seara ,da-i-le separat la masa de la ora 5 de ex .
Sabina ,si mie imi place sa maninc mai naturist ,dar chiar oua de prepelita la copii...eu am facut o cura de 120 de oua pe vremea cind nu ramineam gravida si nu am remarcat niciun efect din niciun punct de vedere .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by onitza
oricum dupa ce isi revine un pic, il vom duce la CUlcer ca trebuie decalotat!!!!!ni s-a atras atentia din ma imulte parti si am inceput si noi sa vedem semnele....imprudentei noatre de pana acum...ca puteam sa il decalotam, dar ne-a fost mila!!!!!

Onitza,sanatate multa lui Paul,sper sa-i treaca repede si sa fie iar vioi si sa pape toate bunatatile pe care i le face mami.

Mai,care sunt semnele alea de imprudenta din partea voastra ca nu l-ati decalotat?Ca nici eu n-am facut operatziunea asta si nu prea am de gand s-o fac.

Da' Ioachimu' ce a patzit de a trebuit dus la spital?Sper ca nu e nimic grav.Offff,mai fetelor,ma intristez rau cand aud de bebei bolnaviori.

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

Sanatate multa puiutilor bolnaviori!

Ele, o scumpete papusica voastra, sa va traiasca!

Ia uitati aici imblanzitorul de lei :
http://pg.photos.yahoo.com/ph/delia_calin/detail?.dir=df40&.dnm=209a.jpg&.src=ph

O zi frumoasa,

Mergi la inceput