Copilasi noiembrie -decembrie 2004 (89)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Aime vad ca zici de sfecla rosie...cum o prepari ? ca i-am luat dar o tin de bibelou, n-am mancat si n-am gatit niciodata asa ceva.

Paulica multa sanatate, Onitza daca vrei eu am o doctorita foarte buna, iti pot da nr de tel.

Multe multumiri cu intarziere dar cu drag pentru urari de ziua sfintilor.

vacanta la buni

Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

A!!!!Si inca ceva:iar nu mai vrea lapte!Abia o fac sa bea 100ml.....Asta dupa ce am schimbat nu stiu cate formule,am renunta si la cerealele din laptic......O vreme a papat destul de bine Bebelacul..acum am bagat cereale de 1 saptamana si iar face fitze..Sa fie de la cereale?
Hai ca ma plang si eu ca ..si aici sunt probleme mult mai mari!
Multam de ascultare!

POZE
MARIUCA 1 ANISOR!
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

quote:
Originally posted by mikimi

Aime vad ca zici de sfecla rosie...cum o prepari ? ca i-am luat dar o tin de bibelou, n-am mancat si n-am gatit niciodata asa ceva.

Pai, miki, draga, eu ii pun in fiecare piure de legume cate o felie sanatoasa si o fierb, apoi o pasez sau o poti coace (iese mai dulce) si o pui tot asa in piure. Este f buna ptr anemie, ptr aportul de fier, la noi n-a lipsit aproape la nici o masa inca de la inceputul diversificarii. si la piure ii pun si zeama in care a fiert, rosie asa...(insa sa stii, sa nu te sperii, va face kk rosu )

mami de vladut(15 nov.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Andrea, poti deja s-o treci pe lapte de vaca.In laptic pune niste miere(mai multa la inceput).Asa a am facut la Sofia si a vrut.Dupa aprox 8, 9 luni am scos si mierea.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Sabina,pai eu ii pun cereale cu miere in lapte.....Oare sa nu-i palca mierea din cereale?????Uj timp dupa ce am schimbat Milumil pe Bebelac si am renunta la cereale,a mancat,uneori chiar 250ml.....Acum am bagat cereale iar si iar nu mai vrea......
As continua totusi cu lapte formula,ma gandesc ca poate are mai mult calciu,vitamine...si asa fata mea are costele "evazate"..asta-i semn de rahitism.....Eu stiu?Oare are ceva influente laptele pe care-l dau?

POZE
MARIUCA 1 ANISOR!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

quote:
Originally posted by aime

Buna dimineata!

paxela, iata ca ma bag si eu in seama...uite ce idee am, ca sa aiba si el ceva aport de minerale si vitamine naturale, ca proteina, nu stiu zau cum sa i-o dai (doar zeama de carne?!) fa-i un suc concentrat din morcov, partrunjel, pastarnac, sfecla rosie (f imp!!!), rosie (daca suporta), mar...dupa fantezia ta...si poate ii place sa-l bea.Incearca cu paiul (nu cred ca stiu ei, acum!!!) sau cu lingurita...numa sa-l bea...cu bibe...pofta mare lui Silviu!!!!!!!!!

La multi ani!!! Robert Lucian

mami de vladut(15 nov.2004)

mersi de sfat o sa incerc desi el nu vrea decat ceai sau apa sa bea nici suc nu accepta, nici nectar daca ii pun in canuta bea si cand ii ajunge in gurita baga mana si scoate orice e chiar daca e doar cremos, zeama de supa nu reusesc sa il pacalesc sa i-o dau nici cu lapte ( facuta in loc de apa), rosii nu mananca inca de cand ream gravida nu suportam sa mananc rosii,
cu paiul stie deja sa bea dar doar daca ii convine continutul canii

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze

Mergi la inceput

Paxela,la fel si a mea.....Nu mananca decat pasat complet,nu vrea sa manance singurica nimic;am incercat cu cascaval,parizer,cozonac....sa guste,nu ca i-as da parizer acum!Nu vrea!Le arunca pe jos!Suc de portocale,mere..nici atat!Doar apa si eventual ceiut....

POZE
MARIUCA 1 ANISOR!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Andrea,una e mierea si alte cereale cu miere...

poti sa o pacalesti putin.Spune-i poveste cu vacuta..arata-i poze etc.
dupa spune-i ca vacuta ne da laptic samd:)) la Sofia asa a functionat(da avea un an si 7 luni, si trecea de tzitzi la lapte de vaca)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Sabina......habar nu are Mariuca de vaca!Poate peste 7 luni......O mai pacalesc eu seara,dar nu mereu.In seara asta renunt la cereale,sa vedem!Si daca nu,schimbam iar laptele....Multam de rapsunsuri!..

POZE
MARIUCA 1 ANISOR!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Onitza ne-am gandit la voi, si speram sa va faceti cat mai repede bine si sa ne vedem (este si Mircea in tara cateva zile si poate vor si baietzii sa se cunoasca). Ce antibiotic ii dai? Ana a luat Tagremin cand a avut probloeme cu stomacelul iar eu Ciprinol pentru ca o alaptam.
Andreea, eu ii dau dimineata 2-3 mere de la tara, date pe razatoarea de sticla cu 5 Cereale!

Pentru lapte astept si eu sfaturi, Ana n-a mai baut de 3 saptamani lapte praf. Partea buna este ca ma suge des si produc nu gluma, aseara era 11 si deja facusem noduli la un san. Ma duc sa-i dau sa suga, ca nu mai are rabdare. Ana este in picioare langa mine si suge, imi ridica bluza si ataca!

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput