Copilasi noiembrie -decembrie 2004 (89)
Raspunsuri - Pagina 2
monica-elizabet spune:
buna dimineatza fetele,
try,multumim
ca si la gala lui fulguletz, am
si-am
de fericire cand am vazut pozele. va mai amintiti cum era viatza noastra inainte sa avem acesti micutzi ingerasi?
noi mai avem ceva mai mult de-o luna pana la petrecere si turta nu stiu sigur daca i-o luam tot atunci fiindca nashicul este plecat si vine la primavara...nasha este dar vrem sa fim cu totii...
noi suntem bine, am revenit la kk normal dar alimentatia este tot de regim, inclusiv laptele...maia steptam vreo 2 zile si incepem sa reintroducem lapticul dinainte cate putin, putin.
va pupam si sa aveti o zi minunata
la multi ani! ROBERT
pentru implinirea primului anishor, la multi ani TUDOR MIHAI
SI TEODOR ALEXANDRU[pup, pentru cele 11 lunishoare] sa cresteti mari si sanatosi si sa va dea Dumnezeu tot ce va doriti.
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
onitza spune:
AM reusit acum sa mai citesc un pic din urma...mey, dar chiar ne iubiti, ha?????hai sa va mai spun ceva si gata: se pare ca nu a fost totusi de la kiwi, saum a rog, e posibil sa fi provocat boala care o avea..paul are un microb in organism care isi face de cap pe acolo, provocandu-i diareea....asa a zis doc....dar ce e cu voma tata????? in fine, am vb cu monica, se pare ca si ea a patit asa....o sa incerc sa intreb pe doctorita lui de sumetrolim, sa vad daca e de acord sa ii dau....e cam comunista, nu comunica , e deranjata daca inetrebi ceva....nu imi place deloc de ea..dar ce sa ii fac??? l-as lua de acolo pe paul, dar cine ma primeste cu drena in mana copilului???? care spital???? si unde sa ma duc??? l amunicipal are sectie de pediatrie internare???? offff....va pup dulce si multam de grija....
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
onitza spune:
LA MULTI ANI FETELOR SI SOTILOR SI PUILOR VOSTRI CARE ATEVI NUME DE SFANT!!!!! LA MULTI ANI PUILOR CARE AU MAI ADAUGAT O LUNISHOARA SI CARE AU IMPLINIT UN AN!!!! AM citit din urma ca doarme paul....fetelor, este crunt de greu sa stai cu un copil de un an in spital cu perfuzie , sa il convingi pacalit sa stea culcat ca sa curga perfuzia bine, sa te duci dupa asistente sa strigi la ele ca s-a terminat perfuzia copilului sa le suporti nesimtirea ca se ia de tine ca de ce le deranjezi, nu le aduce mancarea la timp, nu are patutul lui, dormim si stam amandoi intr-un pat stramt, nu ma pot duce la wc ca nu am cu cine lasa copilul, e foarte multa mizerie...ce sa va mai spun???? e groaznic...azi i-am facut si lui baita..aa..si e foarte curent in salon, se fac renovari in spital, desupra camerei si e un zgomot infernal...nu doresc la nimeni...ROSERB, crede-ma daca stiam cat de rau poate sa faca kiwi lui paul nu ii dadeam pt nimik in lume, nu stiam ,habar nu am avut cat de alergian poate fi fructul si da, ai dreptate mare, ce trebuia frate sa ii dau kiwi, offf..macar sa se faca bine.....
va pup,ma duc sa ii pun supiota strecurata in bibe.. 
Atat mi-as dori, sa nu implineasca paul anishorul in spital!!!!!
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
raluca.gabriela spune:
quote:
Originally posted by onitza
in spital mizerie cat de multa(si cica de cce fac copii diaree si se imbolnavesc????![]()
NU as vrea sa ma internez cu Paul decat daca e musai necesar, pentru ca Paul nu mananca ce le da astea in spital copiilor cu regim, si Mihai nu isi poate lua mereu concediu , daca ma internez, la cum am vazut cazuri asemanatoare se sta in spital 2 sapt, cel putin...![]()
...iar MIhai nu cred ca se poate descurca si cu menaj si cu mancare si cu tot....
...
Onitza siPaul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
Pai stai... Paul s-a imbolnavit in spital?! Sau i s-a agravat starea acolo?
In legatura cu Mihai, eu cred (imi dau cu presupusul in functie de ce as face eu, nu da cu rosii) ca important e sa se refaca Paul cat mai repede, chiar cu pretul pierderii a 2-3 kilograme de catre tati, nu? Cumpara-i paine feliata si mezeluri asemenea, trase in vid si se rezolva!
Iar cu voma... sigur ca varsa de la microbul ala, e o reactie de aparare a organismului. Nu cred ca a varsat aseara laptele ci hidrasecul de fapt dar a venit si lapticul ca nu se digerase probabil inca...
POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta
impreuna spune:
onitza multa sanatate lui Paul si sper sa invinga boala.
Cand am vazut in ce conditii stati voi in spital, ma apuca groaza. Nu stiu daca as avea curaj sa ma duc in cazul in care ar fi si Sara bolnava.
Am o prietena care a patit ceva asemanator, fetita ei avea diaree de cateva zile si cum a ajuns cu ea la spital, cum au internat-o. Pentru ca era weeck-end, i-au facut analizele joi, iar rezultatul a venit abia luni sau marti. Insa in tot timpul asta au indopat-o cu antibiotice (tot perfuzii). Medicul care era responsabil, nu a veniti nici maar o data sa vada fetitza. Dupa ce au primit rezultatele de la analize, le-au trimis acasa, fara sa le spuna exact ce a fost, doar ca nu e infectie asa cum au banuit si va trece de la sine.
Culmea incompetentzei! Sa tii un copil in spital atatea zile cu tratament, ca apoi sa iti dai seama ca de fapt nu era necesar. Si nimeni nu da nici o explicatie!
Va doresc tuturor puiutzi cat mai sanatosi si sa nu avem nevoie de spitale!
Am vazut pozele de la "gala sarbatoritilor" si avetzi niste copilasi tare scumpi, iar comentariile sunt pe masura 
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara
andreap spune:
buna dimineata!
Am vazut "galeria torturilo"...(sau torturilor....)..super!Bravo ptr.comentarii,rabdare si inspiratie
!
Onitza,important e Paul acum....Si imi pare rau sa aud ca iart nu se simte grozav!Sanatate multa!
Am incercat in dimineata asta sa-i schimb meniul Mariucai,adica in loc de fructe cu branza dulce sa-i dau ou cu branza si smantana...ce credeti ca a vrut?????
.Eu nu stiu ce sa-i mai dau de mancare..astept SUGESTII!!!!!!!!!!!!!!!!In conditiile in care ea nu mananca decat pasat(coplet,nu asa,mai mare
)..ce as putea sa-i dau????????
Azi mereg la doctor sa vad ce mai zice de coastele alea "evazate" ale ei....offff.Oricum,pe langa probleme altora,asta e fleac!
Gandacel,sanatate multa!Si sa speram ca nu-i pojar,varicel..rubeola sau mai stie cine ce!
Pupici si vb
POZE
MARIUCA 1 ANISOR!
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
Sabina spune:
Onitza, azi e miercuri, are Culcer la Municipal la ora 12 cabinet.Du-te te rog cu toate analizele din spital(sper ca v-a dat toata hartoagele, nu uita nici una)
Si vezi ce spune si ea.
OOof, saracutii de voi.
Stiu cum e sa fie copilul bolnav.Sofia are o viroza f f nasoala, tuseste toata noaptea, vomita de la tuse, nu se poate odihni, etc etc:((
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
aime spune:
Buna dimineata!
Multa sanatate lui Paul, onitza, e f greu sa-ti vezi puiul mic suferind, da sa-l mai vezi si cu perfuzie...brrrr...noi hidrasec-ul i-l dadeam asa cu cateva picaturi de apa, sa iasa o pasta, intr-o lingurita si-l lua, ca e bun la gust.Si pe timpul diareei noi nu i-am dat nici un fel de lapte, doar cereale cu orez si roscove sau cu orez simplu. acum, deh, tre' sa-ti asculti medicul, el stie mai bine ce e ok ptr Paul, ptr ca iata nu fiecarui copil ii face bine orice. sa ne tii la curent cu vesti despre Paul.
paxela, iata ca ma bag si eu in seama...uite ce idee am, ca sa aiba si el ceva aport de minerale si vitamine naturale, ca proteina, nu stiu zau cum sa i-o dai (doar zeama de carne?!) fa-i un suc concentrat din morcov, partrunjel, pastarnac, sfecla rosie (f imp!!!), rosie (daca suporta), mar...dupa fantezia ta...si poate ii place sa-l bea.Incearca cu paiul (nu cred ca stiu ei, acum!!!) sau cu lingurita...numa sa-l bea...cu bibe...pofta mare lui Silviu!!!!!!!!!

La multi ani!!! 

Robert Lucian
mami
de
vladut(15 nov.2004)
danette spune:
Fulguletz, mai intai merci de aprecieri, rochitza aia rosie e ultima achizitie si aseara am facut parada modei, din nou, pentru a nustiu' cate oara... ma tot intreb cat o sa mai aiba rabdare cu mine copila mea...
Uneori ma gandesc ca poate nici n-o sa-i placa moda, "toalele" sau schmuck-urile ... si-o sa adopte un stil baietesc cazon...dar asta e... eu nu ma pot abtine, inca, pana pot sa o imbrac cum vreau eu..
Tortul cu "Alba ca Zapada" sau alte personaje din basme, il face un laborator de cofetarie, si este de fapt un tort normal cu fructe sau cu ciocolata pe care il decoreaza cofetarii cu tot felul de figuri din marzipan colorat! Ca si cum ar avea o cortina mulata pe el.
Azi dimineata insa, Mircea mi-a zis ca ii comanda tortul cu irisi-in relief, ca sa fie mai romantic,
ca e fetitza...
m-a "spart" la faza asta... ca el nu prea e romantic de felul lui, da' poate ca fiica-sa il schimba![]()
Andra, e super galeria! I mean it! Si super comentariile, m-am distrat azi noapte si am adormit cu zambetul pe buze!
Onitza, multa multa sanatate lui Paulica, sa se faca bine cat mai repede!
Dana & Iris
pozele noastre