Copilasi noiembrie -decembrie 2004 (89)
Raspunsuri - Pagina 6
FELIS spune:
Gandacel... nu am timp sa intru pe subiect, dar citesc la noapte. Sanatate Multa
Onitza si voua multa sanatate!...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61238" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
mami nov-dec 04 spune:
Uite-aici linkul lui Bits pentru pozele de la petrecere.
Am facut completarile si la Gala sarbatoritilor. Inclusiv cu pozele lui Ele.
onitza spune:
Intru fuguta, cat doarme Paul....sa va zic acum ce s-a mai intamplat! a dormit de trei ori pana acum, doarme la greu, i se face somn din 2 in 2 ore, mi se pare foarte ciudat, cred ca de la perfuzie! a papat 100 ml de carnita la gratar cu morcov fiert, banana - pireu diluat cu supa de morcov...l-am facut mai subtirel, ca sa nu intampine greutati la inghitit si sa vomite....a baut si un pic de smecta cu enterol, cu ceai de menta....si de la ora 4.30, aceasta fiind ora acestei mese, nu a mai papat nimik, l-am tinut mai mult pe ceaiuri, ca sa nu ii incarc dintr-o data stomacelul....o sa se mai trezeasca in seara asta dar am sa ii dau incontinuare ceai...lapte nu ii mai dau deloc, nici macar fara lactoza ca il vomita...mai astept cam 2 zile si il introduc treptat....scaunele sunt oarecum consistente, oricum nu apoase ca la inceput, si a avut pana acum 6 scaune, fata de 12 ieri!
...sunt fericita ca a mancat ceva azi....nu a stat doar pe ceaiuri...de maine, va papa branzica de vaca cu mar copt si orez cu supa de pui in cantitati mai mici, intre 50-100 ml cat vrea el de fapt, nu il fortez deloc, stiu si am intles ca e foarte periculos sa il fortez in perioada asta....mai vedem...maine sper sa pape si sa nu mai faca atatea scaune...cu Dumnezeu inainte!!!!
GANDACICOOOO, sunteti invitati la petrecerea de an a lui Paul, hai sa vezi atunci ce chef cu bere se incinge!!!!!

Una peste alta, sunt moarta de obosita, am la bord 3 nopti nedormite!!
OTI, distractie placuta la nunta!!! ia sa vezi ce bine iti va fi si tie sa te mai distrezi, sa te mai destinzi!!! anuta va fi bine si la soacra!!!!pupic
FELIS, multam de urare si incurajare!!! si multam tuturor fetelor!!! intrebare: cum e mami sa ai nopti intregi dormite????
din cate stiu, Mihaita doarme singurel in patutul lui, nu????? sper ca asa au ramas lucrurile si ca esti si tu mai hodinita un pic!!! daca e asa, avantaj tati!!!! stie el de ce!!!! o are pe mami doar pentru el!!!!
![]()
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
fulguletz spune:
fetiliiiiiiii, hai ca trecuram de la kiwi la oua de prepelitza, maine poimaine si oua de strutz si pe urma o cura cu aloe vera ![]()
azi vazui poze de poze..nici nu mai stiu cate...pe Nadia Comaneci a gastii - Denisuca(Ele) de data asta in postura de sarbatorita 

e prietenul cel mai bun a lu David - Iustinelu -imblanzitorul de lei...
si pe Kenzulica mey, ce baiet frumos mey...si ce tort si ce mami frumoasa ![]()
am mai vazut pe careva? ca nu mai stiu ..beau si uit mey fetilor..

multa sanatate lu Ioachimu si lu Paulica!
si vlajganu' David (1 dec. 04)
GALA PURADEILOR NOSTRI
paxela spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Ei bine, copilu asta nu se omora cu mancatu, avea la un an 8 kile,
la un an si 2 luni am facut cura cu oua de prepelita.A inceput copilu meu sa manance ca sparta.Gandacica imi zice ca-i prea grasa:)) si nu-i dau dulciuri sau fainoase etc.
In orice caz, eu am intrebat si dr.Ceea ce trebuie fiecare mamica sa faca.
cum e cura asta ca as vrea si eu sa o intreb pe pediatra lui dar sa stiu ce vorbesc
copilul asta ma dispera ma aduce in pragul nebuniei
este a 4 a zi in care el in afara de cei maxim 100 ml de la masa de dimineata nu mananca nimic, nu mai stiu ce sa ii fac, ieri seara i-am bagat cu seringa lapte
vreo 30 ml ca sa nu adoarma iar cu stomacul gol
, dar efectiv nu mai stiu ce sa ma fac cu elpediatrele zic ca el nu are nimic ca e vesel activ si in plus analizele sunt bune, dar dc nu mananca si oare cat va trece pana va ajunge subnutrit( ca si asa nu are decat 8200), cat va putea continua sa traiasca cu 100 ml pe zi?
si nici un dr nu intelege ca eu chiar vb serios
, ca el chiar nu mananca
Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
Sabina spune:
A. CURA DE 120 DE OUA contra: hipertensiune arteriala, ulcer, tulburari digestive, conjunctivite, urticarii, tuse convulsiva, catalizarea procesului de dezvoltare a copiilor, cu tot ceea ce implica acest proces.
B. CURA DE 240 DE OUA contra: TBC, afectiuni hepatice, renale, diabet zaharat, alergii, astm bronsic, anemie, impotenta, guta, migrene, neurastenie, obezitate; dizolva depunerile de colesterol si impiedica formarea altora, previne arterioscleroza, regenereaza sistemul nervos etc.
Cum se deruleaza un asemenea tratament?
Ouale se administreaza dimineata, in loc de cafea (la care trebuie sa renuntam in timpul tratamentului, pentru acel moment al zilei), inainte de micul dejun. Este recomandabil sa fie inghitite crude si cu galbenusul intreg, fara sare, zahar sau substante aromate. Pentru ca e mic, se sparge intr-o lingura de supa, lasandu-l sa alunece de la baza limbii catre esofag. Persoanelor care nu suporta aceasta maniera se recomanda amestecul cu miere de albine sau pulpa de fructe. Micul dejun se va servi dupa aproximativ doua ore, acesta fiind alcatuit, de preferinta, din hrana rece. In cazul unor boli digestive sau al anemiilor severe, micul dejun se poate servi la o jumatate de ora dupa administrarea continutului oualor.
In timpul tratamentului, consumul de alcool (bauturi alcoolice) reduce efectele terapeutice cu cel putin 50%.Tratamentul se poate relua dupa trei saptamani de pauza - la adulti, iar la copii - dupa doua, trei luni.
A1. Cura de 120 de oua in 32 de zile, pentru copii/adolescenti intre 11 si 15 ani:
In primele patru zile - cate trei oua pe zi;
Intre a 5-a si a 30-a zi - cate patru oua pe zi;
In a 31-a zi - trei oua, iar in a 32-a zi - un ou.
A2. Cura de 120 de oua in 26 de zile, pentru adulti si adolescenti intre 16 si 18 ani:
Se respecta schema de mai jos, doar ca in a 25-a si a 26-a zi se iau trei,
respectiv doua oua pe zi.
B. Cura de 240 de oua in 50 de zile, numai pentru adulti:
In primele doua zile - cate trei oua pe zi;
In a treia zi - patru oua pe zi;
Incepand cu ziua a patra, pana in a 48-a zi inclusiv - cate cinci oua pe zi;
In a 49-a zi - trei oua pe zi;
In a 50-a zi - doua oua pe zi.
--------------------------------------------------------------------------------
De asemenea exista si alte scheme (grafice) de tratament, in functie de varsta si - de ce nu - de recomandarile medicului curant. Este foarte important sa se consume oua proaspete:
a. Cura de 60 de oua in 30 de zile, pentru copii intre un an si trei ani:
Se pot administra cate doua oua zilnic.
b. Cura de 60 de oua in 20 de zile, pentru copii intre 4 si 7 ani:
Se adminsitreaza cate trei oua zilnic.
c. Cura de 90 de oua in 30 de zile, pentru copii intre 8 si 10 ani:
Se pot administra cate trei oua zilnic.--------------------------------------------------------------------------------
Exista si o reteta pentru impiedicarea calvitiei (chelirii) si a regenerarii firelor de par slabite:
Se iau 10 galbenusuri de ou de prepelita si se amesteca pana la omogenizare cu laptisor de matca (doua fiole), o lingurita de miere de albine si putina drojdie (un varf de cutit). Se lasa la dospit, intr-o incapere bine incalzita, timp de 24 de ore. Se spala parul in fiecare seara si, dupa uscare, se pensuleaza pielea capului pe carari formate cu pieptenele din cinci in cinci milimetri, daca nu ne permitem sa ne tundem de tot. Peste noapte, capul se acopera cu un prosop curat. Dimineata se spala, de preferinta cu ceai de musetel. Solutia ramasa poate fi pastrata la rece, in frigider, pana la consumare.
sursa, http://www.oua-de-prepelita.ro/index.php?module=articles&func=view&catid=1&XARAYASID=721d56bb7154b930427e9b780edf1129
cam ce contin ouale astea
lipsa colesterolului (este singurul ou dietetic); Compozitie: proteine, glucide speciale nepericuloase în diabet sau alte boli în care glucidele sunt interzise, lipide speciale fine si lecitine, vitamine, săruri minerale, aminoacizi esentiali, factor antialergic. Fată de oul de găină, care este de 5 ori mai mare, cel de prepelită conține de 5 ori mai mult fosfor, de 7,5 ori mai mult fier, de 6 ori mai multă vitamină B1, de 15 ori mai multa vitamină B2. De asemenea, conține întregul complex de vitamine A; B, D3, E, plus de 7,5 ori mai multe microelemente de genul calciu, zinc, sulf potasiu si metale rare, indispensabile vietii sănătoase. Contine un agent anticolesterol care curată vasele sanguine de depunrile de colesterol, inclusiv pe cele fine cerebrale. Contine un agent care ajuta în refacerea celulară, implicit a matricei organice. Valoarea nutritivă la 100 g produs este de aproximativ : 700 kj; proteine 12%, grăsimi 14%, glucide 0,5%, minerale 1%
acu, nu dati
, ca nu oblig pe nimeni sa le ia. Noua ne-a mers f f bine, cu efecte in ceea ce priveste sanatatea su pofta de mancare.asta-i tot ce vreau sa zic.
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
mami nov-dec 04 spune:
Pus si pozele lui Moss (i-am schimbat si linkul din pahina de inceput ca era gresit).
Try
fulguletz spune:
Paxelina, eu ti-as sugera sa mergi la un doctor homeopat f. bun sa-ti dea ceva de pofta de mancare. Tratamentele homeopate nu au efecte secundare si pot da rezultate f. bune. Cel putin, in cazul nostu, a dat super rezultate.![]()

si vlajganu' David (1 dec. 04)
GALA PURADEILOR NOSTRI
FELIS spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61505" target="_blank">David (SimonaCip) face maine un anisor!...
Am citit pe aici in mare graba acum vreo 2 ore si i-am dat si eu piticului meu MIERE in lapte cu cereale (miere naturala). In afara de faptul ca are f multe vitamine poate il ajuta si la constipatie!
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61238" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero