Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
nematics spune:
Laura, eu am gasit aici icre la borcan, si preparate si nepreparate, imbuteliate de greci (la magazinele de International Foods) - Tarama scrie pe ele, icre de crap; alea nepreparate sunt un pic sarate, dar ies ca la mama acasa daca le pregatesti dupa reteta. Le-am gasit si cind am fost in New Jersey, dar nu tin minte magazinul, m-au dus la el prietenii romani pe care i-am vizitat.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Laura Takacs spune:
Da, Nematics, din alea am luat, acuma au "bagat" si la Shoprite, de nu trebuie sa ma duc pana la Corrado's sau International Foods Warehouse, alea sunt in Bergen County la o distanta considerabila de mine. In schimb Shoprite, e la 5 mile.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
mamini spune:
quote:
Originally posted by Laura Takacs
Mamini, nu-i asa ca acum apreciem ceea ce pe vremuri strambam din nas daca vedeam?
oho, si inca ce pofta si de cite chestii...
M
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Laura Takacs spune:
Ma faci sa rad! Asa-i. Acum poftesc si la bors, de care in Ro nici nu ma atingeam.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
emaaimee spune:
Eu le faceam acasa doar cu lamaie si ulei.Imi ieseau f bune.Aici nu gasesc si cumpar tarama salad.Irlandezilor le plac icrele,Laura
Ca vroiam sa te intreb daca nu se gasesc si la voi,dar vad ca se gasesc.
mamica scumpei Bibi-02/07/05
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/claudia_2803/claudia_2803.jpg)
claudia_2803 spune:
Emaaimee gasesti icre la raionul de peste la Superquinn. Mergi si intreaba ...
Claudia, Melissa (7 martie '05) &
Laura (9 aprilie '01)
doua printese
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_man.png)
niculae spune:
quote:
Originally posted by bogdanai
Mie nu-mi plac alea din comert, mi se par pline de chimicale si de ulei, cum spunea cineva, parca doar au trecut pe linga icre. Noroc cu ceapa, ca le mai da gust.
Nici cu gris sau piine nu-mi plac, mi se pare ca se dilueaza gustul si incep sa semene cu alea din comert.
Asa ca eu nu pun decit icrele, nedesarate, asa cum le iau din comert, si incep sa le frec cu ulei (la mixer). Alternez cu zeama de la 1/2 lamiie (pt o lingura de metal plina virf cu icre). Mai multa lamiie nu pun, pt ca iar le ia gustul. Dupa ce s-au desfacut si intarit bine pun cite un jet de sifon sau apa minerala, care le albeste, le inmoaie si le sporeste. Pe urma iar cu uleiul, cind se cere iar putin sifon.
Cind am ajuns la cantitatea dorita (pe care o stiu ca am un vas special pe care il iau de etalon), ma opresc. Nu ies foarte multe, dar ies bune, si decit sa-mi iasa multe dar fara gust, prefer putine dar "adevarate" ...
Ceapa o adaug la sfirsit, rasa. Icrele sunt mai bune a doua zi, cind se trage bine gustul de ceapa si se amesteca toate aromele.
Pofta buna, oricum le-ai face !
Boghi
http://community.webshots.com/user/bogdanai
asa sunt bune. doar ca eu nu le amestec cu mixerul decat la inceput, un pic, pana intra in rutina, pentru ca se sparg boabele si eu vreau sa le simt in gura, sa pocneasca. n-am un vas prestabilit pentru cantitate, dar le gust si ma opresc cand imi place
www.reclamaaa
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)