Impreuna, Timisoara! (30)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana1971 spune:

Bunaa dimineatza !!!

Am apucat sa intru pe net.......
Am ajuns acasa si eu si Andrei...suntem bine...numai eu sunt cam speriata ca nu o sa ma descurc cu el.

Va multumesc pt urari !!!
Cine a vb cu mine martea trecuta sau miercuri...eram zombie de la cate analgezice bagau in mine.Am nascut cu cezariana ca bb era cu fundul spre lume.
O sa pun si poze...am poze din primele 5,10 min de viata ale lui Andrei.

va pup..fug sa dorm si eu macar 1,2 ore

diana si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina_Claudia spune:

Buna dimineata,

Diana bine ai revenit!!! Ma bucur ca ai reusit sa intri putin pe aici. Eu una iti urez rabdare muuulta si Doamne ajuta sa poti alapta cat mai mult.

Alina (angy) asa-i cu taximetristii e imprevizibil . Mai nasol e ca ti-au luat carnetul, pe cat timp? vii la intalnire?

Silvana Ioana a refuzat ieri categoric sa mai mearga la inot...nu stiu cum sa o conving sa nu renunte...ce zici ?

Gangurici sanatate lui Matei !!

Amutza sotul e Felician Moruz...sigur se cunosc.

Katik ce-ai patit dragutza mea?

Va pup si ne mai auzim...

POZE

Irina + ingerasul Ioana
(4 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

S-a aranjat cu intalnirea de sambata viitoare. Plec maine dimineata la sat pentru a fii libera saptamana viitoare. Deci spun si eu PREZENT!
Irina, si Paul a cam refuzat in ultimul timp sa mearga la inot. Am inceput si eu cu aceleasi texte ca si tine ca nu merge cu noi la mare, ca nu va sti sa inoate, ca nu va intra in apa, bla, bla, bla. Pentru moment il conving, dar cand e vorba sa mergem incepe vaicareala asa ca am hotarat sa mai amanam prelungirea cursului pana in primavara.
Katik, sanatate multa! Ce ai patit?
Angy, nasoala situatie! Bine a nu ai patit tu ceva! Te pup!
Ana, nici nu concept sa nu vii la intalnire!
Diana1971, ma bucur ca sunteti bine! Va doresc tot bine din lume!
Dia_bi, buna achizitie! Eu incerc sa-mi lamuresc sotul sa cumparam un aragaz, dar slabe sanse.

Va pup si va doresc un we perfect!
Silvana si Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici - am pus o poza noua in album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Fetelor, Anca(dream2party), m-a rugat sa fac un anunt important in locul ei, deoarece este inca moderata.

Redau mesajul ei:

Dragi mamici, va astept cu cei mici, azi intre 16.00-20.00 in P-ta Unirii.
Vor fi prezenti clovnul TONTONEL si SPIDERMAN.
Maine si poimaine, intre aceleasi ore, vor fi mai multe personaje...
Vor fi si baloane modelate...SURPRIZA!!! Gratuit, bineinteles!!!

Va astept cu drag!

ANCA

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

salutare fetelor!multam de intrebari. sunteti dragute!!

am inviat si eu un pic! nu stiu ce am avut, dar am picat de oboseala, o fi fost si ceva criza de fiere, nu stiu. mi-am facut recent o tura de analize uzuale si au fost aproape OK, in afara de calciu unde e dezastru.stiu si eu, mai vedem ce se intimpla...

angy, bine ca esti bine, restul se repara!

doris, fain anuntul lui anca - party, multumesc, incerc sa venim. poate mai reusiti careva

diana, bine ai revenit, va dorim la toti trei multa sanatate si la cel mai mic pitic sa fie cumintel si papacios. tu cum te simti? nu trebuie sa-ti faci griji ca nu te descurci, toate se aranjeaza cu timpul, iti intri in mina repede!

dia_bi, masina aia de spalat trebuie udata ca altfel se strica(doamne fereste!)

assa, felicitari, sigur totul este OK, asa ca stai linistita si nu te stresa. daca ai nelamuriri (pe care nici fetele nu le pot lamuri - nu cred ca exista asa ceva) intreaba-l cu incredere pe dr. iti raspunde sigur si cu placere! pupici si ai grija de voi (2 sau 3 ).

ana mama, mai poti cu smotru? asta a fost incalzirea pentru curatenia dinainte de craciun??

Amutza, asteptam poze cu noul look!

licurici, multa sanatate lui mateiut. sper sa va treaca cit mai repede si usor, fara tratamente stufoase.

va pup pe toate, incerc sa mai intru seara, daca mai ajung la rind

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Wow! Vin si eu la clovn!

Ne dam si o ora si loc de intalnire?

Ce ziceti de ora 16 la Fantana? Doris, vii cu Ines? Daca da, te trag de limba atunci sa vedem cum facem cu freza subsemnatei

Diana, bine ai revenit! Ai sa vezi cat de repede iti vei intra in ritm. Nu iti face griji, toate mamicile au un instict de a face ce este bine pentru puiul lor. Si suntem si noi toate aici sa te ajutam cu sfaturi, daca ai nevoie.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Fetelor...ce rau imi pare ...Dejan e inca bolnavior si nu l-as scoate din casa..asa ca din pacate ratam clovii ..Anca esti o draguta...merci pt. invitatie...
Sa vedem poate sambata sau duminica...nu garantez nimic.
Pupici!

Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

la fintina la 16.00. recuperez cupilu' de la cresa si vinim

dar, e o pb. cum va recunosc? intreb pe toata lumea?
nu stiu daca voi tine minte toate fetele din poze, dar vedem la fata locului...

Mergi la inceput

e super ideea, gabi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Fetelor..capitol nou...www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62191" target="_blank">aici

Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput