Impreuna, Timisoara! (30)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
assa spune:
Multumesc pentru felicitari si sustinere fetele
Am revenit la idei mai bune si cred ca o sa fie totul bine. Cred ca o sa incep cu intrebarile ....va asteptati , nu?
In primul rand as vrea sa-mi spuneti si mie ce schimbari majore se intampla in primele 2 luni . Stiu sunt complet pe dinafara, luni imi iau carti (a-propos, poate imi recomandati ce-ati lecturat voi in timpul sarcinii), dvd, casete , tot ce gasesc, dar pana atunci va intreb pe voi...
Si azi, prin gandurile mele negre mi-am dat seama ca am mai facut o prostie: nestiind de sarcina m-am vopsit, mai bine zis suvitat. Nu am atins radacinile, dar oricum ceva chimicale prin zona au fost...E de rau?
Acum chestia e consumata. Am citit pe forum ca este exclusa vopsirea pana dupa sapt. 14 dar atunci chiar nu banuiam ca as fi insarcinata. Deci asta se intampla in sapt. 1-2 , cam pe acolo.
Angy ce chestie nasoala...dar cu taxiurile astea peste tot si bezmetic nu e de mirare.
Gaby , Doris, Anca si eu am feelingul asta , sper sa nu dea gres tocmai acum!
Assa
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
gangurici_licurici spune:
Multumim mult pentru urari! Din pacate planificasem o mica petrecere cu bebelusi pentru sambata, dar intre timp am facut rosu in gat, si n-as vrea sa dau la toti, asa ca amanam, poate pe sapt. viitoare, sau chiar mai incolo. Drept urmare, in functie de program, ma inscriu si eu la intalnire, sper sa nu se intample ceva si sa nu pot veni.
Angy, imi pare rau de ce ai patit, poate daca faceai un pic scandal iesea si taximetristu' mai "sifonat". Din pacate multi dintre ei sunt destul de nesimtiti, eu ii vad cum conduc si daca exista o categorie de soferi care respecta cel mai putin regulile, ei sunt. Macar ai asigurare full casco ca sa-ti repari masina? Partea buna e ca n-ai patit nimic!
Salutari si sper ca ne vedem sambata, si apropo de asta, daca danitin vrea sa vina cu bebe, ar trebui sa gasim o locatie fara fum, nu? Eu ma intreb daca exista asa ceva in TM...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doris-Alina/Doris-Alina.jpg)
Doris-Alina spune:
Salutare, Timisoara!
Sunt franta , am avut o zi tare grea si la birou si la scoala.
Dar trebuie sa raspund, ca asa e frumos.
Licuriciule, imi pare rau ca puiutul tau are rosu in gat, dar lasa ca se face el bine, si trage un chef cu pretenarii lui, asa pe limba lor...
Sanatate multa!
Assa, in mod special tie am vrut sa-ti raspund.
Te rog, stai calma si ai incredere in sfatul pe care ti-l dau.
Chiar sunt in masura si ma pricep, fiind stylista, nu are absolut nici o contraindicatie, vopsirea parului in sarcina.
Asa, ca, te poti vopsi in fiecare luna, cum doresti, ca sa fii o gravidutza cu Stil.
Si curaj, fruntea sus, gandeste pozitiv, ca luni vei afla vestea oficial...iar sambata musai sa vii, ce crezi ca scapi sa dai de baut???
Angi, nasoala poveste...ai mai primit si amenda - te-ai ales si cu masina varza.
Bine ca tu esti teafara...in rest se rezolva...
Ana, pacat de cizmele tale...si zici ca-ti sta parul ca si cu superglue...
Esti totala!
Cum adica, mey:
Daca ma primiti si pe mine?
Tu esti Om de baza...
Asa, ca ai onoarea doamna, esti invitata ....
Amutza, ramane pe luni, la ora 16.
Poti si la 15,30.
Ne intalnim la Mc Donalds in fata.
Si iti dau si niste retete ptr. caderea parului.
Gabi, sa-ti raspund.
Pentru baza la aplicarea rujului, cosmeticienele folosesc:
Pasul 1: doar pudra compacta, aplicata cu o pensula.
Pasul 2: aplica rujul, la fel cu o pensula subtire, dar mai nou profesionistii aplica cu degetul.
Pasul 3: Presezi buzele pe un servetel
Pasul 4: Aplici doar in mijlocul buzelor putin luciu.
Sau, daca nu vrei luciu sau gloss, se mai aplica peste ruj, un fard de pleoape in culoarea apropiata rujului, tot cu o pensula peste care in prealabil sufli, sa se elimine surplusul.
Doar in mijlocul buzelor.
Te asigur ca daca respecti acesti pasi, te va tine rujul o noapte si poti saruta si bea pana la disperare...
E testat!
Iar, pentru a doua problema, sincer, de mult vroiam sa-ti propun o schimbare de look.
Nu pot sa-ti explic cum vreau sa te fac, stiu doar cum te-ar avantaja si cum ti-ar sta bine.
Deci, pe cand poti sa-ti faci o programare la Stylista?
Astept!
Ana-party, am aflat cu ce te ocupi.
Ma intereseaza o colaborare cu tine.
Nu am vazut daca ai pm.
Pe mesenger, Id meu este
bungau_doris
Asa ca te astept la povesti!
O noapte linistita...
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
dreams2party spune:
Draga Angy, am citit faza cu accidentul
Multi prosti iau carnetul, ce sa mai zic de taximetristi ca sunt de toata jena parca ar fi buricul pamantului pe strada.
Las, bine ca esti tu ok.
In legatura cu permisul... vezi ca poti face contestatie, sau daca nu trebe sa mergi acolo sa vb. si dai un exament si il primesti dupa 1,5 luni nu dupa 3 luni. Sotul meu a patit la fel, bineinteles, tot din vina altuia.Lasa ca-l intreb mai incolo cum s-a procedat ca sa nu-ti spun prostii si iti scriu.
Mai vorbim,
Te pup,
Anca
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabirus/gabirus.jpg)
gabirus spune:
Doris, eu sunt deschisa la idei si am incredere in gusturile tale, dar te rog eu frumos sa nu ma tunzi scurt ca ma sinucid
Pai zi tu cand esti libera si unde anume facem operatiunea? A! Si momentan cred ca as evita vopsitul si suvitatul pentru ca e oricum chinuit saracul par ... daca-l mai si vopsesc pica mai rau. Intai astept sa se linisteasca. Nu?
Assa, la care schimbari te refer? La cele care le simti tu sau la ce se intampla cu bebe? La ceea ce se intampla cu bebe cel mai bine sa iti cumperi ceva carti, ca-i lunga povestea. Iar la corpul tau nu exista decat putine chestii "standard", fiecare sarcina este diferita. Dar, in genere, cele mai obisnuite sunt greturile (pe tot parcursul zilei, nu neaparat dimineata - mie de ex. imi era rau seara), marirea sanilor (pot deveni chiar durerosi), urinari frecvente, o pofta de mancare crescuta daca nu te chinuie greturile, o crescuta labilitate emotionala si treceri bruste de la exuberanta la disperare. Eu iti doresc sa ai o sarcina usoara!
POZE
katik spune:
salutare fetelor!
am intrat repede sa va salut pe toate. nu mai pot sa stau ca mi-este f. rau, trebuie sa ma pun la orizontala.
va pup, "ne vedem" miine, sper, in conditii mai bune
dia_bi spune:
salutare fetelor,Assa iti tin pumnii luni sa fie cu ochi si nu te mai ingrijoratotul o sa fie ok.fetelor am fost ieri la metro si mi-am luat masina de spalat in rate am stat 4 ore pana au facur actele am zis ca inebunesc dar bine ca s-a terminat cu bibe si acum am masina de spalat mai tre sa-mi iau combina frigorifica.Amutza nu prea ne-am sincronizat pe mess iar maine merg la orsova la soacra-mea deci in we nu o sa fiu in timisoara,iar la lucru am atat de lucru ca searapic rupta.Katik sper sa te faci bine repede.v-am pupat pe toate si va doresc o noapte buna
dreams2party spune:
dia_b
Iti doresc sa folosesti sanatoasa masina... si sa nu ai foarte multe de spalat!!!
Cu coada... la noi e super... eu deja ma distrez cu chestiile astea
dreams2party spune:
Draga ana68,
Sper sa ajuns la intalnirea cu voi.. daca se poate, desigur, dar eu abia vinerea dinainte stiu daca pot.
Oricum daca nu vb. pe mail dreams2party@yahoo.com
Draga angy,
Cu permisul... am vb. CU lUCI, SOTUL MEU.
Cam in 2 sapt. sa mergi la Politia Rutiera, faci o cerere pt. scurtarea termenului de retinere a permisului-iti dau ei formular.
Apoi se face o comisie care aproba sau nu.Dac se aproba se reduce cam la jumate termenul de retinere. Apoi trebe sa mergi la o scola de soferi sa faci un " curs", dai un examen...e ceva de forma, dar costa... lUCI a facut in august si a platit 2.000.000 lei.
Apoi primesti scriosare acasa cand sa mergi sa iei carnetul.
Sper ca ti-am fost de folos, ca nu aveam chiar toate informatiile.
Te pup,
Anca
dreams2party spune:
ana68,
Am vazut pozele, cred ca a fost f. interesant tranning-ul, am facut si eu asa ceva e super misto.
Am o curiozitate, daca nu te superi, la ce firma lucrezi si cine s-a ocupat de team-building tranning?
Te pup,
Anca