Impreuna, Timisoara! (30)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
assa spune:
Buna dimineata fetele!
In primul rand vreau sa-i zic si eu, mai intai de toate LA MULTI ANI lui Matei.
Am fost. Medicul este super dragut. Va multumesc ca m-ati indrumat catre el.
Se pare ca este sarcina, dar este foarte mica (stiam ca ma grabesc) Asa ca singura mea grija este sa nu fie extrauterina( pana luni nu stim sigur), ceea ce m-ar ....nici nu vrea sa-mi inchipui.
Merg luni iar. Se pare ca atunci este format sacul embrionar si toate cele.
Nu ma bucur inca....mi-a intrat frica in san, sper sa "supravietuiesc" pana luni...piticii mei de pe creier deja imi dau cele mai de groaza idei. Ce sa fac? Sunt o panicata....
Ma rog la Dumnezeu sa nu trec prin asa ceva ....Dar sper sa fie bine totusi....
Ma incearca asa niste sentimente contradictorii in momentul asta...tineti-mi pumnii!!!
Ne mai auzim mai tarziu
V-am pupat
Assa
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
dreams2party spune:
Darga assa, felicitari pentru sarcina!!
Nu te mai panica, gadeste-te ce frumos va fi, gandeste-te la hainutele pe cere le vei lua, cum vei amenaja camera... ca daca te lasi praga gandurilor negre nu e bine.
O sa vezi ca va fi bine.
Te pup, Anca
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabirus/gabirus.jpg)
gabirus spune:
Assa, ma bucur ca ti-a placut. Ai sa vezi in timp ca are un efect de-a dreptul terapeutic asupra moralului tau.
Stai linistita, ca este totul in regula. Am eu un feeling. Si cand am eu un feeling aproape intotdeauna e corect. Te pup si nu te mai stresa ca nu face bine nici pentru tine, nici pentru ghemotoc. Mai bine fa-ti rost de ceva materiale de citit si umple-ti timpul cu asta in loc sa te gandesti la prostii.
Angy, sper ca esti bine. Sunt nasoale fazele astea, pe mine ma enerveaza cumplit.
Ana, se pare ca v-ati distrat extraordinar la team-building. Si mie mi-ar place asa ceva, dar ai nostri la lucru nu se inghesuie, desi ar fi nevoie.
Danitin, bine ai revenit! Era un pic mai gol aici fara tine. Pupici Spiridusei!
Doris, lucrez cu jumate de norma. E suportabil, dar tot imi mananca enorm din timp. Dar trebuie sa impac toate aspectele vietii mele incat sa fie o armonie cat de cat. Sper sa reusesc si sa nu clachez la un moment dat de atata agitatie.
Eu vreau sa vin la intalnire, pune-ma pe lista.
POZE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doris-Alina/Doris-Alina.jpg)
Doris-Alina spune:
Assa, asa cum zicea si Gabi, ca are un feeling, si eu simt ca ai un bb in burtica.
Doar ca, probabil sarcina e prea mica, mai ai putina rabdare si vei vedea ca totul e ok.
Si eu am trecut prin astfel de faze, dupa ani de asteptari, atunci cand pana la urma s-a intamplat, nu mai credeam, si vroiam sa-mi confirme medicii la doar 2-3 zile de la intarziere.
Eram nerabdatoare.
Ma rog pentru tine si ai sa vezi ca totul e ok.
Gabi,si eu ma chinui asa, intre job-uri, copil, casa mea si a mamei, si menaj...
Dar mai trag cat mai pot...
Sanatate sa fie, ca in rest ne descurcam, noi, nu?
Deci, pana acum au spus Prezent, la intalnirea din 26.nov:
Silvana, Irina, Gabi, Eu.
Lista continua....astept prezenta...
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabirus/gabirus.jpg)
gabirus spune:
Doris, super-stylista noastra, vreau sa iti cer parerea in doua chestii:
1. cu ce aplic pe buze ca baza pentru ca rujul sa aibe culoarea asa cum ar trebui? cu fond de ten? cu pudra? cu ambele? deloc? hai zi si mie ca am o dilema.
2. imi pica parul acuma dupa nastere si m-am gandit sa mai tund din el (desi nu cred ca asta stopeaza caderea parului); ce zici? ce tunsoare imi recomanzi? numai nu scurta, pls! ca nu ma vad sub nici o forma tunsa scurt .... nu mi se potriveste.
POZE
Irina_Claudia spune:
Assa ma rog si eu pentru tine . Si gandeste pozitiv, iar luni sa auzim vesti bune.
Anca(dreams2party) ce ocupatie interesanta v-ati ales..o tineti tot intr-o petrecere la voi...frumos !!!Cam cat costa un Mos Craciun din-asta profesionist?
Gabi si eu as vrea sa fie timpul elastic sa fac tot ce imi propun. Cel mai mult regret seara cand efectiv nu mai am chef sa ma joc cu Ioana si ea atunci e cea mai dornica...iar pe mine ma apuca cascatul la cititul povestii..
POZE
Irina + ingerasul Ioana
(4 ani)
amutza spune:
Saluty fetili
Si LA MULTI ANI, MATEI!!! Sa fi sanatos, sa cresti mare si frumos si sa nu-i superi(asa tare) pe parinti.
Doris noroc ca nu te-am sunat inainte sa deschid calc, sa vad ca defapt nu poti. Pai ramane pe luni ca si atunci e sotul liber. Si unde ma faci? une sa vin ca nu stiu? tot acceasi problema am si eu ca si Gabi, pica la par de numa' numa'. Si cred ca vin si eu la intalnire, chiar daca numa pentru cateva minute sau o ora.
Irina sa-mi spui cum il cheama pe sotul tau si unde anume este ca sa-i spun la sotul meu sa vad daca il cunoaste.
Iar pt Assa cu dedicatie sa dea Domnul sa fie cu ochishori
. TInem pumnii pentru luni si facem galerie
Dia_bi mai da si tu un semn de viata. Poate te prind deseara pe mess. Te pup si mai vb.
POZE
Amutza+Alisa-Talida
Ana68 spune:
Buna seara ,
Mey,la lucru a intrat cladirea in renovari si e dezastru :var,praf,dulapuri,scaune,birouri,flori si alte cele mutare si permutate....
Uf!Plec de acasa cu cizmele facute frumos cu crema neagra,lucesc de mi-e mai mare dragu' de ele si dupa 5 minute de bantuit prin cladire se fac albe...Parul mi se aseaza de parca e dat cu superglue...Dezastru!Azi au terminat renovarea in biroul nostru si a trebuit sa ne facem curat.Buey,pe bune,dadeam acum pe birou cu carpa cu Pronto,ma intorceam sa sterg celalalt birou si dupa ce terminam ma uitam la cel stres primul si era un strat subtirel de praf pe el....Ce mai?!Munca de Sisif a fost azi...
Doris,chiar:pana in 26 noiembrie mai este si avem timp sa vorbim...Sper sa pot veni,am sa caut sa fac in asa fel incat sa vin,daca ma primiti si pe mine....
Cu bona e ok...iese cu Luana afara,le da de mancare la amandoi copiii,se intelege excelent cu ei...Cel mai important lucru este faptul ca e mai relaxata acum si nu mai sta asa,ca pe ghimpi,de parca i-ar fi teama sa nu faca vreo greseala....de parca ar avea senzatia ca noi am suspecta-o cu ceva...Comunicam foarte bine si chiar,dimineata,pana plec la servici,ne mai dam la cate o mica barfa...de intarzii mai mereu...
Cam atat...in rest suntem bine...
Irina,incerc!Pupici!
Silvana,mey,uite ca am facut o fapta buna si ti-am dat idee de titulatura(stiam ca diva pentru o zi e de la nunta venire)....Ma bucur!Te pup!
Assa,felicitari de sarcina!Nu mai fi stresata si panicata...toate vin in ordinea lor...E adevarat ca ziua de luni e departe,insa trece ea saptamana si parca vad ca vei fi plina de bucurie....
Anca,am gasit de la tine,odata,mesage offline,pe YM...Imi pare rau ca nu am putut conversa,insa eu intru rar pe msg...Poate vom vorbi vreodata sau,cel mai bine,poate ne vom cunoaste la vreo intalneala...
Gabi,intradevar a fost beton la teambuilding.Dupa ce am stat ca pe ace pana am ajuns acolo...am uitat si de nemultumire si de gandurile prapastioase in momentul in care am inceput programul si distractia...Inca nu am uitat de "vacanta Covasna" si chiar si azi am avut o mica "barfa" cu colegii si sefu' la cafeluta de dimineata pe tema teambuilgingului...Toti mai vrem iesire de asta si se pare ca se va repeta,anul urmator,undeva prin februarie -aprilie...Abia astept!
Poate ca si la voi se va organiza,intr-un viitor ,asa ceva.Am inteles ca asta e la moda acum printre institutii si ca urmeaza sa se impuna asa ceva,adica participare si organizare obligatorii....
Dragelor,va doresc numai bine!Mai vorbim!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
angy11 spune:
Assa,Felicitari pentru sarcina!
Matei,La multi ani iti doresc si eu!
Fetelor va multumesc pt. incurajari.
Sa va povestesc cum a fost:veneam dinspre Billa(soarelui) si mergeam spre scoala,ce-i drept ma grabeam.La intersectia billa cu rebreanu,aveam cedeaza,m-am oprit,am dat prioritate la o gramada de masini,apoi soseaua a fost complet libera si m-am inscris sa fac stanga,am patruns pe linia de tramvai dar din pacate nu cu toata masina,spatele mi-a ramas afara,ca ametitul ala din fata mea nu se misca nicicum,si cand sa inaintez si eu un pic m-am trezit cu o bufnitura,ma pocnise unul cu taxi care venise in viteza dinspre judetean,conversa cu clienta si nu ma vazuse.Binenteles ca de vina eram eu ca avusesem cedeaza mai inainte.Mi-a facut masina varza,el nu a avut nimic,eu m-am socat si am acceptat varianta lui,mi-au luat permisul si am primit 750 mii amenda.
nu stiu daca ati inteles mare lucru,ideea e ca in orice intersectie tre sa incetinesti,iar tipul avea si viteza mare si nici macar nu ma vazuse,varianta lui era ca el a franat,dar nu i sa oprit masina,a alunecat in mine,e clar ca nici eu nu aveam ce cauta acolo daca nu aveam destul loc,dar cand am intrat acolo nu ma asteptam ca ala din fata sa doarma la volan.
Asta a fost!