Impreuna, Timisoara! (30)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
danitin spune:
Diana, sigur ai sa te descurci ... si daca ceva nu merge ai aici o gramada de mamici cu diverse grade de experienta asa incat o sa plua cu raspunsuri la intrebarile tale. Si eu am nascut cu cezariana si cu toate astea am reusit sa alaptez pana la 6 luni, cat despre probleme post operatorii ... daca e ceva scrie-mi si iti raspund cu drag.
Angi, pai e revoltator ce s-a intamplat, auzi, nu i-au mers franele, pai pe tema asta puteau sa-i retraga autorizatia de taximetrist, daca in loc de tine era un pieton pe trecere?. Pacat ca nu i-ai facut scandal, merita
Assa, nu are nimic faza cu vopsitul. Eu m-am vopsit pe toata perioada sarcinii, singura concesie fiind ca am trecut la o nuanta mai inchisa, ca sa nu fiu nevoita sa o fac foarte des. Mi se pare ca e cam ca si cu drobul de sare. Conteaza mai mult starea ta de spirit, sa te simti bine, sa fi frumoasa si fericita, astea toate le simte bebe.
Imi pare atat de rau ca am vazut tarziu mesajul cu party-ul din Unirii. Ce i-ar mai fi placut spiridusului...Poate cu alta ocazie.
Si acum, vesti importante si super pentru mine ... Un tip, din Canada, producator de filme documentare, cu care am mai lucrat cu ani in urma, a venit in Romania sa faca un documentar despre sate, traditii, distrugeri in epoca comunista, migratia peste hotare, etc. S-a gandit la mine pentru partea de prezentare. M-a sunat, oferta e super tentanta, se lucreaza profi si pe bani frumosi. M-am intalnit cu el, am dat proba de dictie si de voce, m-au filmat si unda e verde. Acum, inca o chestie. Tipii au concetii clare despre cum trebuie sa arat. Stiam asta, data trecuta Ray a insistat sa am parul prins - si avea dreptate, dadea mult mai bine. Ideea e ca, la indicatiile lor, mi-am deschis nuanta la par putin si m-am tuns scurt. Arat super!!! In plus, pentru ca vor sa mai slabesc putin mi-au aranjat consultatie la nutritionist si program de miscare (nu stoiu inca ce va fi aerobic, fitness, ...). In 2 saptamani trebuie sa arat asa cu vor ei, chestia e trecuta in contract! Ma bucur asa de mult, imi place cum lucreaza si daca reusesc va fi super din toate punctele de vedere. Singura problema e ca in 10 decembrie avem Telemaratonul Sperantei si voi avea program super incarcat.
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
http://community.webshots.com/user/danielactin
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Amonar/Amonar.jpg)
Amonar spune:
Fetele, ce harnicute ati fost! Ma scuzati ca am chiulit asa demult.. Eu mai "corespondez" si pe alte forumuri. De exemplu la mamicute din mai-iunie 2006 si daca ar fi sa urmaresc totul numai pe computer as sta...Cateodata ma prinde amiaza in pijama, nemancata si la computer..
Dar ma iertati, asa-i? Ma primiti din nou?
LA MULTI ANI!! CU INTARZIERE SARBATORITELOR!!
Am vazut ca avem o noua graviduta printre noi! Assa Sa fie cu noroc! Eu cred ca daca tu ai vazut liniuta pe test, s-a prins. Daca vrei poti sa deschizi un forum nou pt mamicute din luna iulie-august 2006 (cel putin atunci cred ca va fi DPN-ul tau). Vezi ca este un link (http://www.medicalinfo.ro/menu.php?s=gineco )unde poti sa calculezi ce si cum in privinta sarcinii. Daca vrei poti sa citesti multe informatii la mamici din mai-iunie 2006, sau alta perioada. Poti gasi la multe intrebari raspunsuri. Asa cum spunea si Giulia fiecare sarcina/femeie e unica.
Iti doresc numai cele bune si sa auzim de bine!
Fetelor ninge in Timsioara? Mi-e dor de colinzi si de zapada de la voi! De abia astept sa vin de sarbatori. Aici e asa de plictisitor de sarbatori.... Se sta numai in casa si nu se simt asa ca la noi.
Na, ca am recuperat spatiul de tiparit...
danitin Coooool!!! WOW!! E o ocazie extraordinara pt o cariera. Iti doresc succes. Ce background ai tu? Jurnalistica?
Celelate fete, ma scuzati ca nu ma adresez personal. Trebuie sa va "invat" numele. Va venii si vremea aia.... 16 fix (azi)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/amonar2002/my_photos
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)