Mamici,nemamici - jud.HD(3)!
Raspunsuri - Pagina 11
Mi-Ka spune:
fetele, ce mai ziceti? Nici o miscare pe aici?
Delia21, mai ai rabdare pane ce vine ?
symaco , ce mai zii maica? Inca un pic si intri si tu pe ultima suta de metri...
pup pe toate si aveti grija de voi
Mi-ka
Delia21 spune:
Mi-ka mea, a ajuns mami vineri si ne apucaram de ultimele cumparaturi si pregatiri pentru bebe.Vreau sa o obisnuiesc cat de cat cu zona in care locuiesc ca sa stie si ea de unde sa cumpere una alta cand eu nu o sa pot iesi din casa.Rabdare nu mai aveam de nici un fel inainte,dar acum ca e mami cu mine timpul zboara si chiar nu m-ar deranja daca ar mai sta bebe macar o saptamana in burtic ca sa am si eu timp sa ies cu mami sa-i arat cat se poate din ceea ce e de vazut pe aici caci dupa cezariana si cu bebe mic nu ma vad iesind din casa 2-3 saptamani si nu stiu cat de repede o sa-mi revin.Te pupicesc scumpa si ma rog in continuare celui de sus sa-ti trimita un ingeras plangacios.
Happy Valentine's day to everybody![url=http://bd.lilypie.com/SZavm5/.png[/img]Bebele meu[/url]
symaco spune:
salutare!
uite ca am chiulit in ultima saptamana fara sa vreau,al meu sot a mesterit pe la pc si nu am avut nici o sansa sa il dau la o parte!
delia ma bucur ca mami tau a ajuns cu bine,imi imaginez ce bucuroasa esti ca e si va fi langa tine la marele moment!.cred ca mai sunt cateva zile si se implineste sorocul...sa ai o nastere usoara,puiul sa fie sanatos si sa te refaci repede!sa vi sa ne povestesti cum a fost si bineinteles sa ne pui poze repede cu mandretea ta!
mika,mai putzin si la noi..terminul meu e pe 17 aprilie!luna asta mai merg la munca pe urma si asa imi expira contractul!abia astept sa imi tin puiuta in brate si totul sa te ´´termine``cu bine!
iti doresc din suflet ca burtica ta sa poarte cat mai curand un mic embrion!
sybille e ok,incepe sa fie nerabdatoare..ca e cam destul cat la asteptat pe bebe,ea vrea sa iasa acum!!!
sunt cateva fete care chiar nu au mai dat un semn de viatza de muult timp.sper sa fie totul ok si sa ne auzim cu bine!
Mi-Ka spune:
fetelor, iubitelor, mai am un pic si aflu rezultatul eforturilor mele. Luni fac testul de sange si nu mai am rabdare...
delia21, ma bucur ca a ajuns mami la tine si ca o sa aiba grija de voi
symaco, te pup .
slaba prezenta printre hunedorence
Mi-ka
Delia21 spune:
Mika,tin pumnii stransi pentru tine scumpa.Sa ne dai si noua vestea.Faci test de sange,nu?
Corina.....fata,eu nu mai pot,respir atat de greu,ma misc incet si greu si.....nu mai continui cu plangerile,dar de-a dreptul imi vine sa plang de greu ce imi e si le admir enooorm pe cele care nu se plang si mai fac si n-spe copii.Eu .....cedez nervos.[url=http://bd.lilypie.com/SZavm5/.png[/img]Bebele meu[/url]
Mi-Ka spune:
Delia21, fii barbata iubita!!! Inca un pic si gata; desi taaareeee mi-ar fii placut sa-l faci pe bebe pe 27 februarie, stii tu de ce.
Pup
Mi-ka
symaco spune:
salutare fetele!
cred ca noi suntem cu un picior in primavara,desi avem inca zapada ..vremea sa incalzit si un soare cu dintisori ne lumineaza°!
pe mine m-au luat contractile acum cateva zile,repede pastilute pt linistire.pastilele m-au agitat si mai tare asa ca am renuntat la ele...acum sunt pe tusa,la munca nu mai merg,cam lenevesc prin pat si pe la pc.mai ales ca ieri m-au mai luat o tura de contractii incat chiar credeam ca bebitza mea iese!.nu fac eforturi exagerate,curatenie,gatit si mai cu sybille cate-o tavaleala...da si asta e prea mult!.nu-i bai,iaca stau potolita mai ales ca medicul mi-a explicat clar ca nu e de glumit si in nici un caz puiutza nu tre sa iasa acum!
delia,eu am zis intotdeauna ca mai vreau cupii numai sa sar peste prima si ultima periaoada a sarcinii!.prima e aia in care pe la toate colturile,si ultima e ceea in care se ingreuneaza situatia...si cel mai groaznic sunt gandurile,o fi totul ok?daca e asa?daca nu e asa?.
hai,delia,ca nu mai ai decat ore,zile si o sa-ti ti puiul in brate.fi barbata!
mika,azi e luni cu pricina...hai cu vesti bune!
cred ca numai noi 3 am ramas pe la subiectul asta,nici rachel nu a mai dat pe aici de un car de ani!
Mi-Ka spune:
Si eu ma gandeam ca suntem numai trei...trei doamne si toate trei...
rachel...ce sa zic, inca asteapta sa-si instaleze internetul cu trafic nelimitat ca sa intre pe net, pt. ca pe romtelecom este cam scump... Dar este bine, sanatoasa si ea si albert; au mai fost si ei pe la mine saptamanile astea doua cand am fost tintuita la pat, ca sa imi mai tina de urat
testul l-am facut azi...rezultatul ,maine, poimaine??? sa vedem...
symaco, ce sa-ti zic de contractii...nu ma pricep... Ma rog insa sa ai o sarcina usoara si sa faci un fratior (sau o surioara?)lui sybille
frumos si sanatos.
delia21, asteptam cu sufletul la gura vestea cea mare!!! !!!
Mi-ka
dream spune:
Buna fetelor.
Nu sunt din Deva, dar as avea o intrebare pentru voi.
Stiti cumva de vreo scoala particulara in Deva? Sau scoala cu predare in limba engleza? M-ar interesa pe mine, daca stiti cumva sa imi spuneti.
Va multumesc si va doresc numai bine voua si copiilor vostri.
www.babiesonline.com/babies/a/andydaniel/" target="_blank">steaua noastra
symaco spune:
dream,eu din pacate nu pot sa te ajut!pe langa faptul ca sunt plecata din tara de aproape 4 ani,nici nu sunt din deva ci din orastie!
poate mika stie ceva,ca delia nu stiu daca mai reuseste sa intre!
bine ca pe puiul albert la ocolit vre-o raceala,rachel te asteptam cand netul nelimitat sa ne povestesti ce nazbatii a mai facut puiul albert!
mika,surioara lu sybille se pare e cam grabita.nu sta ea la cazare gratuita cu caldurica si mancare?!.
mika,,sa dea doamne-doamne testul sa aduca vestea ceea mare!
delia,te asteptam sa ne povestesti cum a fost?cum te simti ca mamica si mai ales sa ne pui poze cu micul puiut!!
ps:am editat pt ca pusesem un smiley din greseala prea brutal!