Mamici,nemamici - jud.HD(3)!
Raspunsuri - Pagina 12
Mi-Ka spune:
POOOZZZIIIITTTIIIVVVVV
SUNT FOARTE, FOARTE, FOARTE FERICITA...
Cand mi-am luat analiza de la Bioclinica, am crezut ca mor de atat plans...de fericire bineinteles.
dream, nu stiu, dar am sa ma interesez. Scoli particulare nu cred ca sunt, dar cred insa ca sunt clase in care se preda intensiv in limba engleza.
symaco si delia21
Mi-ka
Delia21 spune:
DUMNEZEU E MARE SI BUN,MIKA draga.Ce ti-am spus eu....of.Tip de bucurie prin casa a si maica-mea nu stie de ce.U hu!!!!No sa stii ca fug sa cumpar bere si sa sarbatorim!Doamne ajuta!Te sun maine ca acu e noapte in Romania.Felicitari si sa ai grija de samburelu/samburica mica!Sper ca ti-ai luat concediu macar 1-2 saptamani ca sa se priinda bine puiu mic si scump.Va pup.
[url=http://bd.lilypie.com/SZavm5/.png[/img]Bebele meu[/url]
symaco spune:
Felicitariiiiiiiiiiii!
sa fie intr-un ceas bun mika!ma bucur nespus pt voi!
nu mai merge la munca sau ia-ti un concediu mai lung!
ma bucur tare mult!
delia,burtico,cum esti maica?inca mai scri pe aici?cand tre sa mergi la spital?cum te simti pe ultimii centimetrii?tin pumnii sa fie ceea mai usoara nastere!
Mi-Ka spune:
ceau fetelor si multumesc de urari
Bineinteles ca mi-am luat concediu...mai intai 14 zile de la ET, iar de maine raman iarasi in concediu o luna de zile; o sa stau tot pe aici, pe net.
delia21, ai avut dreptate, hai sa ciocnim .A dat rezultate gonalul tau...
Nu stiu de ce nu pot sa vad nici o poza cand dau pe link-ul tau cu poze...se deschide numai o chestie cu saptamanile, apoi nu se mai intampla nimic. Mai trebuie sa fac ceva sa le pot vedea?
Ce face micutul? Vrea poate sa iasa pe 27 febr.? Stii tu de ce zic asa.
symaco hai si tu la o
Surioara lui sybille tot se grabeste sa iasa? Da-le la amandoua cate un de la mine.
Va pup dulce, dulce
Mi-ka
symaco spune:
la asa motiv de bucurie sa bem cate doua de caciula mika!
surioara lui sybille ne mai da cate o alarma falsa,asa numai ca sa ne mai reaminteasca cine e seful..dar,doamne ajuta,ca se potoleste si sta cumintica!´.cu sybille nu te mai poti intelege..ea vrea sa iasa bebe si gata!.deja face planuri´´are voie bebe in carutul meu?``(ala de papusi),am voie sa dorm cu bebe?´´si tot asa!
pupici la burtici!
Delia21 spune:
Mika,nr tau e acelasi,0722330265,ca am incercat sa te sun si....tot ocupat?Maine ma vad cu doctora si sa vad ce zice de cezariana,caci mi-a zis ca e de garda 2 zile saptamana asta,tot weekendul,adica de sambata dimineata pana luni dimineata,48 de ore caci i-a cerut un coleg sa fie si sambata in locul lui,si atunci e posibil,zic eu ori sambata ori duminica.Eu as vrea si azi daca ar fi posibil.Te pup si felicitari inca o data!
Corina,burticu tau ce mai zice?Esa?[url=http://bd.lilypie.com/SZavm5/.png[/img]Bebele meu[/url]
raalucutza spune:
symaco da tu de unde esti?scuze ca ma bag si eu aici la voi dar e o cunostiinta mai veche de-a mea!
RAALUCUTZA27+cuCELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza
symaco spune:
delia,deci cam we asta tre sa fie evenimentul...,o sa ma gandesc la tine si itzi tin pumni sa iti ti puiul sanatos si cat mai repede in brate!
burtica noastra sa mai linistit,ieri am fost la medic,a fost tare ´´mandru´´de mine ca am fost cumintica si contractile au disparut deocamdata.daca o tin tot asa va fi totul ok!
la sybille i-am comandat un pat cu topogan si normal ar fi trebuit sa ajunga.., m-a pus pacatele sa-i mai si zic de pat,acu nu mai ii tace gura´´´cand vine patu´´,suna la nenea sa aduca patu´´io vreau patu meu´´si tot asa ma tine in sah!
ralucutza,nu tre sa te scuzi ca te bagi pe aici,potzi sa intri/scri cand vrei.io sunt din orastie de loc,de ce?esti si tu de prin zona?!
raalucutza spune:
ti-am scris si acolo!sunt din petrosani!si ma bucur ca te gasesc peste tot!p.s.pt symaco!
RAALUCUTZA27+cuCELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza
Mi-Ka spune:
Delia21, ala-i nr., nu stiu de ce iti da tot ocupat , ca doar nu vorbesc tot timpul. Succes si nastere usoara sambata sau duminica!!! Asteptam cu nerabdare vestile de dupa.
symaco, stai atunci cumintica si lasa contractiile pe mai tarziu...toate la vreamea lor. Veni patul cu tobogan pentru sybilluta?
raalucutza, daca esti din Petrosani inseamna ca esti hunedoreanca de'a noastra.
Mai da maica pe aici, ca noi suntem putine rau...
Mi-ka