Mamici,nemamici - jud.HD(3)!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Mai fetelor, deja m-am saturat de atatea drumuri de Ungaria, din doua in doua zile.... Maine dimineata iarasi trebuie sa fiu acolo, apoi miercuri fac punctia si sambata embriotransferul. Sambata mi-a zis dr. ca am 7 foliculi grasi si frumosi, sa vedem maine daca mai sunt si altii... O sa va tin eu la curent cu evenimentele saptamana viitoare.

Delia 21, ai mama grija de tine si mai lasa treaba deoparte, nu te mai obosi atat; cred ca esti fericita ca mami a ta a reusit sa vina la tine, acum nu mai trebuie sa-ti faci ca nu mai are cine sa stea cu bebicul.

symaco, iubito, mai ai si tu un picut si gata si vine bebica Anastasia; sa aveti grija de voi si mai lasa si tu curatenia la altii...

Va pupicesc pe toate pe burtici !

Mi-ka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

Of,delia,ma bucur ca totul ok,hai ca mai ai putzin nu fa´´boacane´´taman acu!lasa ca unele cumparaturi le poti face si dupa nastere,te duci cu mami tau!
in 3 saptamani bebetia sigur va pune inca cateva sute de grame bune,o sa fie la nastere peste 3kg..numai bine!
cand ajunge mama ta?
ma mai ajuta si sotul la curatenie,nu mult e adevarat dar macar isi ia singur farfuria de pe masa(cateodata).fara gluma,mai face si el,dar curatenie baie,dat cu aspirator si mai vreo``cateva`` nu stiu cum se face ca sunt tabu pt el!
lasa ca nu-i bai,fac in ritmul melcului turbat dar macar reusesc sa fac!
mika cred ca te-am mai intrebat daca nu gasesti un medic bun cu aparatura buna in apropiere,parca ai zis ca cel mai apropiat e la cluj..cam aceeasi distanta!hai ca nu mai e mult nici la tine si dupa atatea asteptari(care o sa fie rasplatite cu varf si indesat)o sa vina si bebitu vostru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Mika,nu e usor scumpa,dar merita,o sa vezi!

Cori,tu cate kile ai in plus scumpa?Eu am 12,m-am....rotunjit.Sper sa nu trec de 15-16 pana la sfarsit ca a dat foamea in mine.Esa scumpa ce face?Mami meu ajunge pe 10 februarie,adica de vineri intr-o saptamana.Sper macar pana atunci si inca ceva zile in plus sa stea bebe la dospit.

[url=http://bd.lilypie.com/SZavm5/.png[/img]Bebele meu[/url]

Mergi la inceput

mika sa ne zici ce itzi fac foliculii!
delia,am pus deja 7 kg si mai am ceva timp in care sa tot pun,cu sybille am pus 8 kg ..puiuta Anastasia cere in schimb prea muulte dulciuri!
bine ca ajunge mami tau inainte de nastere,si mie mi-ar fi placut sa vina mama..macar cateva saptamani!lasa ca nu-i bai ma descurc io cu amandoua!(ca parca as avea de ales)!
sybille e binisor,facem tratament pentru viermisori acum..se banuieste ca ne-ar fi dat pisicutza vreo doi,ca e tare darnica din fire!in rest,caut si tot caut in micul nostru orasel sa o inscriu la niste cursuri de dans,sport..ceva,sa nu se plictiseasca in perioada asta de iarna in care nu putem iesi asa mult afara!din pacate la 3 ani nu putem face prea multe,abia de la 5!
pupici la burticuta,in curand ii auzim glasciorul!
hai mika tine-te tare,ca in curand ne dai vestea cea mare!
meems,ce mai e cu tine si micutza?cum te descurci?
rachel,nici tu nu mai dai semne de viata?si mai vreo cateva fete care absenteaza de zor!

Mergi la inceput

symaco, iubita, foliculii mei...au mai scazut de la 7 la 5; m-am cam suparat cand mi-a zis dr., dar asta este. Mi-a mai dat luni o tura de gonal f si merional si mi-a amanat punctia pe joi si ET pe lunea viitoare, ca asa poate mai cresc folicululii.
In seara asta trebuie sa-mi fac injectia finala si mi-i o grooooaoozaaaa, ca pe celelalte mi le-a facut o prietena si azi mi-i groaza sa o chem la ora 23.30 cand trebuie sa o fac.

Delia 21, pupicei pe burticei .

Mi-ka

Mergi la inceput

Mika,cum ai reusit cu injectia?sau pana la urma ai apelat totusi la prietena?!
off,prin cate mai treci si tu...!dar lasa ca o veni si minunea voastra si cu un singur sambet o sa va faca sa uitati stresul si zilele´´negre´´de acum!
delia,cum iti merge burtica?hai ca zilele pana vine mami se fac tot mai putzine!consortul ce mai zice?
noi suntem ok, tot visam ca avem primavara deja cand vedem soarele inselator...de cum iesim afara ne ingheata nasucul si primavara o vedem ca pe luminita de la caputul tunelului!

Mergi la inceput

symaco, nu stau prea bine; pana la urma injectia mi-a facut-o sotul meu fara probleme. Dar in final nu am raspuns asa de bine la tratament, un ovar a fost cu probleme si dr. nu a putut aspira foliculii de pe el, asa ca aspirat doar 3 foliculi de pe celalalt ovar, din care au rezultat 2 ovocite si in final un singur embrion. Intr-un cuvant:NASPA . Luni fac ET. Sunt foarte suparata din cauza celor de mai sus .
Va pup pe toate burticoasele si sa aveti grija de voi.

Mi-ka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Mi-ka,eu cunosc un caz unde,o prietena a unei prietene,la 38 de ani-vantaj varsta,tu-a avut 5 embrioni ,a transferat prima data 2,nu s-a prins niciunul,dupa 3-4 luni,din cei 3 inghetati a pus 2,iar nu s-a prins niciunul,iar a 3-a oara a avut unul singur.....si are acum o boaba de aproape un anisor de s-o mananci.Asa ca SE POATE,e nevoie de unu si bun.Iti tin pumnii si ma rog in continuare pentru tine ,scumpa mea.Ai curajul sa speri,sa visezi si sa vrei!

Corina,scumpa mea,bravo tie scumpa,doar 7 kile!Eu sunt bine,doar ca mi-am vazut azi doctora.....si-s tare speriata ca nu s-ar putea razgandi in ce priveste cezariana pe care mi-a promis-o.....si,sper sa o fac sa-si bage mintile-n cap si sa nu ma lase sa ma chinui.Va rog sa nu incercati sa ma incurajati,eu stiu ce am vazut si trait alaturi de o prietena acum 2 ani....brrrrrr,filmele horror sunt mici copii.

[url=http://bd.lilypie.com/SZavm5/.png[/img]Bebele meu[/url]

Mergi la inceput

Delia21 !!!

Mi-ka

Mergi la inceput

delia,7 kg pana acu,dar pana in aprilie mai e drum lung...oricum nu conteaza,le dau eu jos kg,important e sa se lipeasca ceva si de bebitza!
nu vreau sa te incurajej ,dar la fiecare nastere e altcumva,poate la tine o nastere normala nu e chiar asa tragic!la o prietena i-au venit durerile+apa+cupil totul in mai putzin de 1 ora!
oricum daca tu ai ales cezariana,iti pumnii sa o convingi pe doctorita!din cate stiu eu aici e la alegere,si daca tu vrei cu cezariana atunci sunt obligati sa-ti faca cezariana!
io o sa-mi incerc norocul cu nastere normala,daca nu merge si se ivesc ceva probleme trecem la solutia 2!
mika,draga mea nu stiu cu ce sa te incurajej,sunt sigura ca cineva acolo sus va avea grija sa primiti si voi bebele muult dorit!

Mergi la inceput