Cluj! (20)
Raspunsuri - Pagina 8
olim spune:
Dragele mele.Am si eu o rugaminte la voi.Stie cineva o garsoniera de inchiriat in luna februarie? Am nevoie sa fie aproape de facultatea de medicina veterinara, deoarece am sesiunea de iarna si as avea nevoie sa stau la Cluj.Si poate sa imi spuna si mie cineva, cam cum sunt preturile?.Exclud total agentia imobiliara.Multumesc mult pentru orice raspuns.
Pupici
ancuzza spune:
florina, multumesc tare! sa zici cand ajungi la mine...dobanda in cafea se poate? :)...sau zi cum facem....mai mergi prin engels?
ieri n-am mai pus mana pe surubelnita, asa ca nu ma vad la tv :((...in schimb se cere tare la scandal un vecin care considera ca n-am voie sa fac gauri in peretii mei !!! is asa de satula ...ca nu stie omu sa vina la usa sa zica ce si cum...nuuu, da cu pietre!! nu mai zic nimic, ca ma enervez iar!
mariana gabriela, ai fost tare de tot! La multi ani si tie si la toti cei care s-au sarbatorit ieri ....cu intarziere, da no....ieri la mine a fost batalie cu pietre....
TatianaG spune:
La multi ani, Mariana Gabriela!!!
La multi ani, sarbatoritilor zilei de ieri!
Tatiana 31+ cu 2 si
Clara Maria (31 ian 2004) Album 1 Album 2 Album 3Copilasi ian-feb2004
Alexa Ioana spune:
salutare fetelor. sorry ca n'am mai intrat pe la voi, dar sunt super prinsa cu adunarea actelor pentru dosar, plus mers la stomatolog...
flori, n'am apucat sa citesc inainte de a merge tu la posta cu banii... asa ca o sa ma duc si eu probabil azi. poti sa'mi zici te rog pe ce adresa i'ai trimis ? prin mandat sau plic ?
ce se mai aude de intalneala ? cand e, exact ? unde ? daca vin, cum ne recunoastem ?
v'am pupat.
baby-boom spune:
Mariana Gabriela ai???????
....nu-i rau ca ne spui dupa ce fura sfintii amintiti mai sus!!!!
LA MULTI ANI, SCUMPA CE ESTI!!!!!!!!!...da' m-am prins io ca ceva nu-i cosher, cand ne-ai multumit de urari.....da' nu stiam exact ce!!!!!!!
.....deci intalneala sta fain frumos in picioare!!! Ce ma bucur!
Azi e ziua lui sor'mea, deci voi merge si p-acolo, prin urmare ies din casa si ajung si la posta!!!
Cristiana, Mariana...pt. voi mai pun, nu?
Olim, din pacate nu stiu!!! De ce excluzi agentiile???( nu ca as avea o parere buna despre serviciile lor...si eu sunt patita..)...cel putin la gasit e mai usor cu ei...conditiile de apoi lasa de dorit!...pret, tot tacamul!
Anca, ne intalnim noi, cum sa nu??? Ori in parculet, ori poate dau curs invitatiei....da' dobanda numa' in cafea platesti? ca io' nu-s cafegista...da' apa plata cu lamaie (molipseala, nu zic de la cine) nu dai??????
Mariana, Elise te pana nu mai poti, pt. urarile alea frumoase!!!!
Si de la mine!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg
baby-boom spune:
Tatiana, imi cer scuze, am trimis mesajul privat adresat Alexei Ioana pe numele tau, din neatentie!!!!! Sorry, din nou!
Alexa Ioana, dupa aia l-am trimis inca 1 data si la tine!!!
De intalnit ne intalnim la 5,30, parca asa a ramas...la napoli centrale!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg
Alexa Ioana spune:
flori, am primit pm. mersi mult, ti'am raspuns.
deci 5:30, napoli centrale.
asta'i la fostul club CFR ?
o sa vin si eu sa va salut (sper sa ajung, adica sper sa pot pleca la 5 de la birou si sa nu fie trafic prea mare).
cum va recunosc ???
v'am pupat
roxana
baby-boom spune:
Pai inca nu-i 100% sigur ca mergem....
...mai trage cu ochiul sa vezi ce se intampla!!!!
De recunoscut, probabil dupa numar, si ....poze!
Cristiana, cred ca deja ai scapat de chin....cred ca atat de groaza ti-a fost, ca poate a fost mai usor decat ti-ai imaginat!!! Sau nu???
Bine oricum c-ai scapat!!!
poze cu noi
asi spune:
Eu sunt intr-o dispozitie prosta da rau de tot.Copilul pe cand credeam ca e bine a fost mai rau.Deci am mers la doctor care a zis sa ia antibiotice neaparat.Ca sa fie totul complet tati ne-a zis ca nu vine acasa decat maine.
Cred ca ma ia si pe mine raceala.Asta imi mai lipsea!
Familia mea
Razvan
baby-boom spune:
Hi, fetelor!
cum ramane cu intalneala?
Poate ar fi mai bine s-o lasam pe maine, sau cand vreti voi...eu inca n-am fost la sorela, si dupa cum va ziceam azi e ziua ei....si cum n-a mai zis nimeni nika.....
Stanca, sanatate multa, iti tin pumnii sa nu iei si tu raceala, si sa se faca bine cat mai repede Razvan!!!! Las' ca maine vine taticu'!!!!!
Va pupam
poze cu noi