Cluj! (20)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
roxana1974 spune:
Cristiana, suntem aici sa te sustinem moral stiu ca emoticonu asta nu e cel mai potrivit insa arata ca cu fruntea sus si cu kieptu'nainte tre' sa infruntzi problemele
Flo, eu i-am promis Mariucai 50 RON, azi i-am pus la posta pe numele anxreei_tx, dar nu am apucat sa intru pe forum sa vad ce faceti voi...daca ai apucat sa pui si pt mine inca 5 roni e ok, ori cand ne vedem ti-i dau, ori o socotim pe Cristiana, ori se poate sa nu ma fi socotit, e bine oricum.
M-am razgandit...vreau la intalneala, chiar daca azi am saltat aerobicul...si cand pot si celelalte fete ne mai intalnim odata, ok? Ziceeeti!!!
Am uitat sa zic La Multi Ani!! lui Mihai al Florinei si tuturor Mihaililor si Gavrililor pe care i-am uitat!!
...unii dau prea mult din coate ...
Serbanica
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
baby-boom spune:
Mey fetelor, io de stiam puneam mai multi banuti...da' i-am pus pe aia promisi de mine si pt. Stanca si Anca, care s-au anuntat inainte sa plec in seara asta la posta!!!
Da' uite cum propun sa facem:::: care ajunge la posta pune niste bani pt. cele care s-au anuntat, si dupa aia se dau inapoi...
...acum mi-e o ciuda mare de tot ca n-am pus mai mult....mama ei de treaba!!!!
daca ajung io maine mai pun un mandat, da' sa-mi ziceti ce si cum!!!!
Roxa, tu ai ttrimis online, cred, ca zicea Andreea ca ii are deja...ai nostri ajung in 2 zile!!!!
Scumpelor dragi, va multumim de urari......da' acu' va cert!!!!
Elise e si Michelle...ca asa a vrut tat'su....da' nu stiati, las' ca va iert de dataa asta!!!
Io vin la intalneala!!!!!!
Cine se mai anunta????
1.Roxana
2.Florina
?
?
?
Va pupam
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/codruta_grg/codruta_grg.jpg)
codruta_grg spune:
Pufymic, eu am nascut cu dr. Muresan si mergeam la el la cabinet in manastur, dar din cate am vazut eu nu e 3d.
Eu am auzit ca este unul la doctorita Puscas (in piata Mihai Vitezul), dar nu stiu sigur.
Codruta & Petra (9 august 2005)
poze & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">scoala de schi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adi2003/adi2003.jpg)
adi2003 spune:
Fetelor din Cluj, am o mare rugaminte la voi, trebuie sa ajung cu mama la Cluj joi, la Clinica Medicala 3, aproape de Piata Mihai Viteazul.
Nu cunoastem orasul deloc, ce posibilitati de cazare rezonabile ar fi prin zona? Inca nici nu stim cu ce tren mergem, fiindca nu prea am de ales decat personalul care ajunge in jur de 7.15 acolo. (noi la 8 trebuie sa fim la Clinica).
Ce ma sfatuiti? In caz ca va fi nevoie de ramas in Cluj pentru mai multe zile, am vrea sa stim macar aproximativ ce tarife de cazare sunt in oras si in apropiere de clinica.
Va multumesc mult!
Simina
album foto1 si album foto2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/codruta_grg/codruta_grg.jpg)
codruta_grg spune:
Simina, Medicala 3 e aproape de gara. Este un hotel chiar in Piata Mihai Vitezul, dar nu stiu preturi.
poze & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii
codruta_grg spune:
Simina, poate te ajuta adresa asta: http://wikitravel.org/ro/Cluj-Napoca
roxana1974 spune:
Mai ce hotel e in Piata M Viteazul si io nu stiu? Adi tre sa-mi revin Eu locuiesc chiar in Piata MV si habar nu am. Stiu de un hotel de 2*, rezonabil, pe BD. Eroilor, se numeste Meteor, e chiar in centru si destul de aproape de Piata MV, apoi, ori pe cine intrebi va sti sa te indrume chiar pe jos la Medicala 3 fiindca faci cam 20 de min. Clujul e un oras in care nu te pierzi usor, are strazile paralele si perpendiculare, deci e logica structura si e foarte usor de ajuns din centru, mai ales la Medicala 3, daca dai de cineva cat de cat ok care sa te indrume.
mariana tache spune:
Buna seara, iubitelor! Imediat e miezul noptii, dar ce conteaza...
Ati fost ca niste furnicute de cand nu am mai postat eu!
Si eu am fost furnicuta fiindca am citit tot. Acum sa vedem cu ce am ramas, cum sau cu neuronii!
Florina, imi pare tare rau ca nu am stiut ca mergi sa pui acei 5 ron, ca si eu m-am inscris cu ei, si nu stiu cum ajung pe la posta; caci zilele astea am de umblat o gramada! Poate daca mai treci tu pe acolo pui si pt mine si ti-i restitui eu, ca sunt fata de cuvant .
Roxana, esti figura mare cu semnaturile tale! Iar starnesti curiozitati!
Ioana, l-am vazut pe fotomodelul Alesio. E tare frumos si zburlici ! Asa ii sta parul, sau l-ai aranjat tu pt pozat?
A! Imi place mult ca ne tot incuscrim pe aici. Dar vreau sa va spun ceva: cum se iubesc Elise cu Stefan, mai rar gasesti !
nonna, imi pare rau sa aud ca va acomodati greu cu noul servici. Dar eu va fac galerie ca sa treceti peste acest moment greu.
Crina, . Esti simpatica foc.
Ancuzza, cum au scapat muncitorii? Sunt tot virgini in ?
Sau le-ai facut felul?
Stanca, eu confirm spusele tale in legatura cu Mona(?; sper ca asa o cheama pe gagica voastra) .Ti-ai gasit covor?
Cristiana, iti doresc curaj mult pt maine si sa vi cu un diagnostic usor si corect.
Si sa nu treaca ziua fara sa spun si eu LA MULTI ANI! sarbatoritilor nostrii. Sa ne traiti cu numele multi ani fericiti, alaturi de persoanele iubite!
Si un LA MULTI ANI, mai special pt fetita mea, Elise. o mie de la noi!
Iar acum, va multumesc pt urari Si aveti din partea mea cate un
cu ce vreti voi si cate o
.
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
si
sunt virtuale! Sa nu mi le cereti cand ne intalnim, ok?
A! Cu intalneala! Vin si eu. (99%) Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Iar acum, ca sa nu ziceti ca sunt si ca imi asum niste urari fara rost, va spun ca si eu m-am sarbatorit azi (adica ieri), fiind si Gabriela.
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
Sanatate Maxima!!!