Cluj! (20)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Flo, nu ma omori, ca io maine am de stat peste program la job si in plus merg la sala sa dau jos vinetele cu paste si parmezan pe care le voi inghiti azi!!!

Asadar, eu voi fi la Napoli Centrale la 17:30 cu foamea-n batz! Vreau sa ocupam separe-ul ala pt nefumatori din partea dreapta cum cobori pe scari...dar mei vedem acolo, da?

Scrieti repede!!!

Roxa

...unii dau prea mult din coate ...

Serbanica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Mersic Florinuca!Am o stare de as bate pe cineva.Saracu Razvan el suporta nervii mei.Ma duc sa mananc ceva poate imi trece.
Roxanica pofta buna la mancarica de vinete.Am auzit de ea ca e tare buna.Si la tv se vorbeste de ea.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

MMMMMAAAAAAIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!

Ne intalnim ori ba????????
Ca eu nu mai inteleg nimic. Si numai de asta am intrat aci, sa vad ce ati hotarat.
Deci, Roxa vrea, eu vreau; Florina, Alexa-Ioana, voi ce faceti???????

Stanca, (doamne, ce-mi mai place numele tau!) imi pare tare rau sa aud ca treceti pe antibiotice. Dar de ce??? Sper din suflet sa nu te apuce si pe tine raceala, ca e nasol, mai ales fara tati.
, ca sa fiti bine!

Multumesc inca odata pt urari.

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Nu ne mai intalnim!

Tocmai am vorbit cu Florina si a zis ca nu poate sa mai vina, ca trebuie sa mearga la surioara ei sa o sarbatoreasca (s-a dat la fund ).

Roxana, cred ca e mai intelept ca sa asteptam pana vor putea si alte fete.

Alexa-Ioana, ramane pe data urmatoare, mai ales ca nu ai confirmat 100% ca apari la intalneala.

Fug, ca mi-a venit Simon acasa .

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Mariana mie-mi pare si mai rau ca trebuie sa ia antibiotice.E prima data in viata lui si iti dai sema ca stau ca pe ace ca nu stiu cum reactineza.Trebuie,ca am intrebat si insistat,pentru ca e racit de 4 zile si tot mai rau.Acum 2 zile a inceput sa fac febra si nu prea scade si pe desupra are si rosu in gat.
Ce bine ma simt ca imi spui ca iti place numele meu.

Eu nu pot veni

Mergi la inceput

Ce bine ca ati amanat!Poate data viitoare vin si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

no sa va zic:

am fost f curajoasa, m-am dus asa hotarata sa scap odata de-mi vine sa ma pup pentru curajul meu.procedura e neplacuta rau dar spre bucuria mea a durat muult mai putin decat banuiam adica vreo 5 minute in care m-au forat.partea nasoala e ca acuma ma doare stomacul de la interventie.
vestea buna e ca n-am nici o bacterie nasoala.vestea proasta e ca in urma investigatiilor inca nu se stie ce am, adica sunt ca acuma 3 zile.se pare ca un colon iritabil si poate o intoleranta la ceva, trebuie sa urmaresc la ce.

maine ma duc la munca unde e dezastru ce mult am.in we am si sambata si duminica curs, pina luni trebuie sa termin lucrare pentru cursul de Resurse Umane si saptamana viitoare plec 3 zile la Buuresti.numa bine sa ma simt...

nu v-ati mai intalnit?imi pare rau...promit sa vin data viitoare daca nu voi fi la Bucuresti.azi oricum nu eram in stare ....

va pup pe toate, sanatate la bolnaviori

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori si 4 luni)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531

Mergi la inceput

No stiti ce...sunt suparata rau! Eram cu taximetrul comandat si am zis ca sa mai arunc un oki pe forum inainte sa inkid compu'...noroc sau ghinion?...noroc ca.. nu m-am mai dus, am anulat taximetrul si am ramas la job sa citesc un contract important...am multa treaba zilele astea...ghinion: Crina mi-a spus pe PM va va incerca sa fie acolo si nu ma gaseste...ma gandesc ca trebuia totusi sa fiu eu acolo.... Eu pe ea nu am avut cum sa o anunt de faptul ca nu mai mergem, era si prea tarziu si nu am cum sa comunic decat pe forum...
Sper sa nu fi asteptat Crina degeaba si sper sa nu se fi suparat pe noi...

Serbanica

Mergi la inceput

Cristiana, ma bucur pentru tine, pentru ca la analize a fost un pic mai usor decat te-ai asteptat. Sper din tot sufletul sa ai un diagnostic final si sa-ti rezolvi problema simplu si repede! Colul iritabil nu suna foarte bine, trebuie sa ai grija...eu nu cred ca mananci prostii, dar, trebuie sa ai grija. Iti tin pumnii sa te simti bine si sa ai spor la treaba :)

Serbanica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuzza spune:

neata!
ghici cine s-a trezit la 6 si acu doarme iar....? asa ca io ma dau linistita pe net ...si-s tare linistita ca mi-e un somn de pic...ca daca nu-s dintii, atunci nu stiu ce are fata mea de scanceste tooata noaptea :(

stanca, sper sa va treaca repejor! sa vezi acu daca e tati acasa cum se imbunatateste situatia:)

cristiana, ma bucur ca ai scapat...sper sa afli cat mai repede de unde vine baiu si sa te faci ca noua!

florina, gasim noi si altceva, nu neaparat cafea...ziceam asa, ca eu de cand nu mai fumez am descoperit cat de e buna si as bea toata ziua...da-s tare si ma abtiu ..in afara de aia de dimi si aia de la amiaz, mai beau numai daca am companie...oricum, sa zici cum facem...tu zici, io execut!

Mergi la inceput