Va creste indemnizatia de crestere copil in 2006?
Raspunsuri - Pagina 5
herra spune:
nu pot sa risc; daca nu apar normele in timp util, si nu se pun toate primariile de acord asupra interpretarii, ma voi reintoarce in CIC in perioada 15 dec - 15 ian, cu toate ca pierd ceva prime de Craciun.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61953" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61761" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!
Cristina &
Vlad
(23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal 
laura radulescu spune:
Fetelor care lucrati deja ce ati auzit pe la serviciile voastre? Cine depune actele la primarie? Ca doar nu ne vom duce noi?
Am gresit cand am zis ca luam banii de la primarie. Ii luam de la directiile teritoriale in cont sau prin mandat postal.
Kimi spune:
Lamuriti-ma si pe mine, banii nu se mai iau prin intermediul firmei ca pana acum ci direct de la primarie, pe card?
Este valabil pentru cele care intra in CIC in 2006? sau si pentru cele care sunt deja in CIC? cum e?
Cum se procedeaza? Mare balamuc o sa fie!!!
laura radulescu spune:
Kimi asa zice legea. Ca vom lua banii nu de la primarie-la primarie se depun doar actele- ci de la directiile financiare prin mandat postal sau in cont. Si s-ar putea sa trebuiasca sa depuna actele si cele aflate deja in plata ca ma gandesc ca cei de la pensii nu se vor obosi ei sa trimita datele. Si cred ca este si mai sigur sa fie actele depuse din nou ca te poti trezi fara bani. De fapt si daca depui actele te poti trezi fara bani ca se pot rataci.
Mare balamuc o sa fie!
Kimi spune:
Bun, deci inteleg ca acum trebuie sa depunem un dosar la primarie, iar acestia in termen de 10 zile, trimit datele catre directiile administrative(adica acolo in Vitan???) si apoi or sa intre banii in cont sau prin mandat postal.
Asta ar putea fi bine, pe de-o parte ca am lua banii mai repede si nu am mai fi la mana patronilor care dau banii cand vor ei!(este asemantor procedeului cu alocatia pe card).
Acum intrebarea este trebuie personal sa mergem se rezolvam sau merge un reprezentant de la firma? Ma gandesc ca daca o fabrica are 50 de angajate in CIC, este mai simplu sa mearga un reprezentant de la firma decat sa ingroase randurile 50 de persoane, nu? Ca altfel o sa fie un adevarat miting pe la usile lor

contactnicole spune:
http://www.hotnews.ro/articol_37392-Statul-incurajeaza-mamele-care-vor-sa-faca-si-cariera.htm
Nicole