Va creste indemnizatia de crestere copil in 2006?

Va creste indemnizatia de crestere copil in 2006? | Autor: DanaR

Link direct la acest mesaj

Am auzit la radio ca de la anu' va creste indemnizatia de crestere copil pana la nivelul a 8 milioane lei vechi. Adevart sau doar proiect? Stie cineva mai multe? Mie mi-ar prinde tare bine ca nasc la anul in aprilie.

DanaR

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Am auzit in seara asta la stiri ca s-a aprobat proiectul cu 8.000.000 vechi incepand cu ianuarie 2006. Din 2007 vor fi 6.000.000 si alocatia copilului va fi de 2.000.000. In cazul in care te intorci la lucru, vei primi in plus de salariu 3.000.000.

toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/album?.dir=e131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denis spune:

Stiti cumva date mai concrete..? Numar de lege ceva..? Sa o putem cauta..
Nu de alta, dar pe mine ma intereseaza.. sunt la serviciu si mi-ar prinde bine un "spor" la salariu..!

Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

http://www.gov.ro/presa/afis-doc.php?idpresa=42753&idrubricapresa=&idrubricaprimm=&idtema=1&tip=2&pag=1&dr=
Cam asta este ce apare la ei pe site....
NASTERI USOARE SI BB_I MANCACIOSI

joy + bocanila35+
EU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

Si nu nu creste alocatia...indemnizatia cum naiba-i mai zice....
De la 7.800.000 cat este acum si de care beneficiaza mamele care au contribuit 10 luni, va fii de 8.000.000 si numai pt cele care au 12 luni inainte de nasterea bb-ului. halal crestere !!!! Daca mai pui ca acuma este 85% din sal mediu pe ecomonie....care de la anul ar putea sa creasca si implicit sa iei mai mult de 8 mil...eu zic ca de fapr SCADE......

joy + bocanila35+
EU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by joy04

halal crestere !!!! Daca mai pui ca acuma este 85% din sal mediu pe ecomonie....care de la anul ar putea sa creasca si implicit sa iei mai mult de 8 mil...eu zic ca de fapr SCADE......joy + bocanila35+
EU

Da,si eu zic la fel.Irina si bb Ilinca(26apr04)
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
ILINCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sveronica spune:

Mama, mama.........
Voi veti lua 8 + 2 mil ...10 milioane stand acasa, iar eu la servici( cu facultate, 10 ani vechime si toate gradele date ) si am 6 mil.Si tot va plangeti ? Nu e drept! Si eu am trecut prin 2 concedii post natale , si eu am cheltuit de mi-au sarit capacele pe pampersi, lapte praf, etc.......si aveam 85% din suma "fabuloasa" de atunci........Asa ca ..........nu-l maniati pe Dumnezeu.................Poate e singurul lucrul bun in sensul "SA traiti bine "..ca in rest...........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

quote:
Originally posted by sveronica

Mama, mama.........
Voi veti lua 8 + 2 mil ...10 milioane stand acasa, iar eu la servici( cu facultate, 10 ani vechime si toate gradele date ) si am 6 mil.Si tot va plangeti ? Nu e drept! Si eu am trecut prin 2 concedii post natale , si eu am cheltuit de mi-au sarit capacele pe pampersi, lapte praf, etc.......si aveam 85% din suma "fabuloasa" de atunci........Asa ca ..........nu-l maniati pe Dumnezeu.................Poate e singurul lucrul bun in sensul "SA traiti bine "..ca in rest...........

Deci in primul rand nu luam 8+2 mil, luam doar 7,8mil si de la anu luam 8...si nu stiu de ce faci comparatie...care au fost preturile atunci si care sunt acum...si la urma urmei nu e nimeni vinovat ca tu iei doatr 6 mil salar...asa ca e rog nu te ratoi la noi ca tot degeaba o faci

Claudia&Raul (01.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

a vorbit tanti clauditza din arad ! si ea stie ce zice, ca este in cauza....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sveronica spune:

Chiar imi pare rau daca a sunat a "ratoiala", dar dreptatea este, probabil, pe la mijloc.Imi spui ca nu iei 8 mil. ci 7.800......200.000 mii lei nu este o mare diferenta fata de ce spuneam eu.A doua problema este ca preturile de acum cativa ani erau una , acum -alta.De fapt e acelasi lucru.....85 % din 6 mil NU este egal cu 8 mil.DAR sigur ca nu are rost sa intram in polemica, mai ales ca nu m-am gandit sa fac o cimparatie intre venitul meu si al tuturor celorlati.Gandeste-te si tu cat de multi au un salariu pana-n 8 - 10 mil, nu? Nu spun ca e o suma f. mare, dar nici nu aveti motiv ptr. a va plange !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

quote:
Originally posted by sveronica

De fapt e acelasi lucru.....85 % din 6 mil NU este egal cu 8 mil.

Pai aici ai avea dreptate,ca nu-i egal..da ce te faci cu mamicile care castiga peste 8mil?Sau mult mai mult peste 8mil?Si dau implicit mai multi bani statului..si totusi iau la fel ca celelalte?
Deci pt femeile care castiga putin e un motiv de bucurie,(adica castiga sub 8mil),pt cele ce castiga mult peste cele 8 mil,e motiv de tristete..Depinde din ce tabara faci parte...
Si sa raspund la intrebare..eu zic ca scade,iar in 2007 indemnizatia va fi 6mil.Ca cei 2 mil sunt alocatia copilului..
Pupici cu lipici.

Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!
POZE

Mergi la inceput