dragoste, durere si ura

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Nu stiu ce sa iti zic. Ce stiu e ca dificultati toti avem in viata, indiferent ce am facea si pe unde am lua-o. Daca nu e una, e alta.
Tu poti acum sa il lasi pe Radu, sa divortezi. Nimeni nu poate sa iti garanteze ca viata ta va fi mai buna. Poti intalni un alt barbat, mai decis, mai responsabil, cu o mama rezonabila, dar sa aveti alte probleme. Sau poate nu. Poate altul va fi mai capabil sa se confrunte cu problemele exterioare caminului, dar nu va sti cum sa te faca pe tine fericita, poate va fi mai formal, sau nu.
Sau, daca il iubesti si il mai vrei de sot, trebuie sa infrunti momentul asta. Pentru ca si tu te ascunzi in spatele parintilor tai.
Si trebuie sa il infrunti si pe Radu. Nu are rost sa ii asculti tanguirile. Poate e prea greu pentru el sa vina sa ii intalneasca pe ai tai, nu stiu. Eventual, te poti intalni tu cu el si sa discutati foarte serios ce vreti sa faceti. Concret, fara lamentari si reprosuri. Daca ajungeti la intelegere, tu cu el, spune-i sa vina sa vorbeasca cu ai tai. Pentru ca e vinovat fata de ei ca nu te-a aparat. Punct, astea-s faptele. Mama lui te-a lovit. E mama lui, e vinovat ca a permis sa se intample. Ca sa ramai cu el, trebuie sa le dovedeasca faptul ca e barbat si poate avea grija de tine si copiii vostrii. Daca nu ii poate infrunta pe ai tai, nu va putea infrunta nimic in viata si e mai bine pentru tine sa il uiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana Sora spune:

Babyblue, imi pare foarte rau pentru povestea prin care ai trecut. E tare trist. Insa timpul le va rezolva pe toate... In ceea ce il priveste pe sotul tau, tu singura trebuie sa ajungi la o hotarare si sa-ti lamuresti sentimentele. Familia ta nu ar trebui sa te influenteze.
Daca tu il mai iubesti si el te iubeste... daca tu crezi ca mai aveti o sansa impreuna si ca ai putea fi fericita alaturi de el, atunci incercati sa traiti intr-un apartament inchiriat si sa nu-i mai permiti niciodata mamei lui sa se implice in relatia voastra. Apoi... eu nu cred ca el ar trebui sa dovedeasca ceva alor tai... tie trebuie sa-ti dovedeasca doar ca intr-adevar tu esti cea cu care isi petrece restul vietii, nu mama lui. Apoi, inteleg ca ai tai sunt niste oameni extraordinari. Insa in clipa in care iti spun ca ei nu te mai ajuta daca tu mai ramai cu sotul tau, deja si ei se implica prea mult in viata ta, fortandu-te sa iei o decizie. Ai tai te iubesc enorm, in mod clar... Daca tu ai alege sa dai o sansa casatoriei tale, cred ca ei vor lasa ambitia la o parte si va vor fi alaturi in continuare. In ceea ce il priveste pe el... l-ai luat stiind ca nu e un om puternic, capabil sa ii infrunte pe altii ( desi inteleg ca s-a certat cu mama lui de cateva ori ). Nu toti oamenii sunt capabili sa isi infrunte parintii. Probabil ca vine din educatie, nu stiu... Dar in casa voastra mama lui nu ar avea ce cauta si nici el, nici tu nu v-ati simti obligati s-o primiti. Tu ai putea face regulile. Cum iti imaginezi viata cu el, daca mama lui nu v-ar mai putea calca pragul ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

hey si cum ar tb sa dovedeasca? sa aduca flori o sapt, sa fie drgalas si sa-i zica ca o iubeste? care ar fi criteriul? Sincer in okii mey ar trebui sa inchida usa in urma lor. Se pot intampla multe in viata dar fata asta a fost trantita pe jos insarcinata si el ce a facut, a pierdut copilul lor, chiuretata si el unde a fost? Ce anume poate compensa asta? Care ar fi proba pe care ar tb sa o dea si pe care nu a fost capabil sa o dea in 28 de ani?
Babyblue, pune o distanta intre voi, inchide telefonul pur si simplu. Ai sa vezi de ce e in stare. As pune pariu ca nu e in stare sa ia o decizie de genul... mey fata aia nu raspunde, so fi intamplat ceva, ma sui in tren sa ma duc sa o vad?

PS: tb sa spun si asta...scrii super fain dar vorbesti prea mult de parintii tai si de posibilitatile lor si de ce au facut ei...probabil l-ai facut sa simta asta. Nu e relevant pt problema in cauza ca oricum e un papa lapte dar asa in general discutand mie una asa mi s-a parut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

da, stiu marina, ca am vb de posibilitati, pentru ca au fost bani trimisi de ai mei care s-au dus pe apa sambetei, bani lunar si cand a fost vorba sa-mi cumpar o rochita noua pt banchetul de terminarea facultatii, el si-a bagat unghia in gat si a facut fete fete. si dc o vroiam e pt ca de la hipertiroidie slabisem in ultimul hal si nu mai imi venea nimic.si la bal am aratat oribil intr-o rochie veche si larga si am stat pe scaunel ascunsa, in loc sa fiu ca toate colegele, ca o floare. si lui nu i-a pasat.si nu e ca nu avea, dar nu a vrut.am vazut asta pe fata lui. nici la bal nu vroia sa mergem...
"ce-mi trebuie..e o seara doar".
nu am vrut sa subliniez chiar asta cu banii, crede-ma.am vrut doar sa prezint situatia asa cum a fost,ca sa intelegeti mai bine si pt ca mie 3 ani mi s-a reprosat ca nu primesc nimic de la ai mei si ma tine radu in facultate, desi saracii ai mei munceau pe branci ca sa-mi trimita o suma lunara...sunt niste reprosuri din partea alor mei pt el care includ ff des cuvantul bani...offf...si am ajuns sa fiu si eu influentata. nu ma cred vreo superioara marina, crede-ma, din contra...cred ca e vai de mine. pana la urma eu sunt un nimeni, stau la 25 de acasa la mama, fara sa produc ceva concret. trebuie sa ma angajez, dar mai am un examen de dat si imi iau masterul. si dupa....incep sa caut ceva concret.

dar ai dreptate, lui i-am reprosat asta ..si stii de ce? pentru ca atunci cand ea urla de fata cu mine " Ce prost esti radule, o tii pe asta din munca ta si ea se fataie pe la facultate"...el mormaia ceva. si ma exaspera. ca banii veneau mereu pe 16 ale lunii pe card. ma exaspera ca nu zicea ferm: "nu mama, ea primeste bani de la ai ei".
reprosurie..."de ce radu nu ai zis..."....radu intruchipeaza tacerea.

va multumesc din suflet la toti pt sfaturi, sunteti niste oameni extraordinari.

eu voi lua o perioada de pauza cu el,in care nu ii voi mai rasp la telefon, sa vad cum ma simt, ce se intampla. sper doar sa rezist sa nu ii raspund la telefon...

pana la urma realizez ca am acumulat atatea reprosuri fata de el, ca nici nu stiu cum am mai putea trai impreuna. cred ca zilnic i-as reprosa ce a facut maica-sa. si ca , poate din cauza ei, am pierdut pe bebe pe care il doream asa mult. ar fi un calvar, o vesnica discutie...ca oricum in ultimele luni numai asta am facut. am tot discutat "situatia" obsesiv...unde e fericirea? unde e dragostea?
nici nu stiu ce am facut cu dragostea....cred ca e o amintire in capul meu...:(((

tata imi zice azi : "draga nu stiu unde tot vezi tu atata iubire, de 3 luni nu-i trebuiesti nici ca femeie nici ca sotie, nici ca ce vrei tu...sta bine mersi in casa aia, are orgoliu in el cat cuprinde, dupa cate i-am dat si facut, acum nici nu se mai uita spre noi, nici macar spre tine....ce e draga asta, relatie prin corespondenta?? casatorie la telefon??? bine ca iti zice ca te iubeste pe mail..mail?? asta e barbat, draga? te iubeste pe mail?? mi te-a aruncat la usa gravida si face pe interesantul in bucuresti??? nu are curaj sa vina la usa mea?? da ce draga, i-am dat in cap vreodata? te cheama sa te muti in chirie cu el? dar ce draga, tu esti ultima femeie sa pleci de acasa pe usa din dos, dupa ce i=ai chiuretat copilul prin spitale?? nu meriti nici sa vina la usa sa te ia?? "

cam asta imi aud zilnic de la ai mei....si realitate incepe sa arate cu totul altfel decat cea din capul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

quote:
Originally posted by babyblue

laura, laura...e atat de greu! stiu ca ai dreptate.zilnic mama imi spune asta. ca am numai 25 de ani si un viitor frumos inainte. sa uit totul si sa imi caut un tovaras de viata pe masura mea...

dar cum sa uit momentele frumoase? cum sa fac sa-mi dispara din suflet ghiara aia dureroasa? cum sa privesc din nou inainte. cum sa ies in lume, eu care ma obisnuisesm atat de bine cu statutul asta, de sotia lui Radu...sa ies singura, singura! sa o iau de la capat!

cum ma vor privi oamenii, colegii, cunoscutii?? ce se va intampla cu amicii comuni, cu lucrurile comune? cum ma va privi un alt barbat dupa toate astea???

ma simt atat de ...mi-e atat de frica! am ajuns in ultimul hal...si nu stiu dc m-as mai putea intoarce la el, dupa tot ce a fost, pe de alta parte mi se face dor de el, pentru ca ma obisnuisem sa stiu ca la 7 intra el pe usa...tresar si acum cand imi aduc aminte.

stiu ca spun eu suna de parca ar vorbi o retrogada, o inapoiata, dar ma traumatizeaza pana si ideea unui divort. cum voi trece peste tot?

doamne, ma doare atat de tare sufletul...

Draga mea, se poate. Timpul vindeca durerea. Te simti singura, te simti vinovata, stiu senzatia. Gresesti cand te gandesti la tine ca "sotia lui Radu". Nu, categoric, nu. Esti propria ta persoana, si lumea trebuie (incepand cu tine) sa te vada asa. Nu-ti spun sa uiti momentele frumoase, pt ca asta nu se va intampla niciodata. Te-ai gandit ca poti avea momente si mai frumoase de acum inainte? Memoria sa nu-ti ramana "lipita" de ce-a fost frumos numai. Gandeste-te si la dezamagiri, la ceea ce ti-a umbrit fericirea si te-a facut sa scri la topicul asta in primul rand.

Cum te va privi alt barbat? Daca te iubeste cu adevarat ii va multumi lui Radu ca n-a avut destul caracter sa te pastreze. NU-ti fa griji ca n-o sa mai fii iubita, doamne, cum poti gandi asa!?

Degeaba iti spunem noi aici, nu fa aia, ori fa aia. Daca te-ai hotarat ca faci ceva, tot o faci. Ok, fa-o, convinge-te singura, dar nu persista in greseala si incearca sa te lamuresti rapid, ca Radu nu te merita. Repet, un sot (si valabil si pt sotie) trebuie sa fie langa tine, orice ar fii, cum ai zis la biserica, si la bine si la rau, nu selectiv. Radu nu are coloana vertebrala, e indoit de spate in fata greutatilor, nu e in stare sa ia o decizie, e in primul rand slab! Degeaba e frumos, inalt si mai stiu eu cum. Nu stie sa-si apere familia, si niciodata n-o sa te poti baza pe el. Pune-ti singura intrebarea: o sa poti trai cu el avand in permanenta dubiul ca atunci cand ai nevoie de el, el bate in retragere sau nu-i de gasit? Viata nu e toata un lant romantic. Da, primii ani poate, apoi apar copiii, poate apar probleme financiare. Tu nu vrei sa ai un balast dupa tine, tie iti trebuie un sprijin, un prieten.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana Sora spune:

Marina, postarea ta m-a facut sa recitesc povestea lui babyblue. :)
Sunt si mai convinsa ca ambii se lasa influentati si manipulati de catre parinti, cu singura diferenta ca parintii fetei nu fac circ.
De ce nu i-a fost el aproape cand s-a constatat avortul spontan ? Parca babyblue spunea ca ai ei i-au pus niste limite, interdictii... Oare babyblue a fost ferma cu ai ei si le-a spus ca numai ea ia decizii in ce il priveste pe sotul ei si ca ei nu ar trebui sa-i spuna ca nu o mai ajuta daca nu il paraseste ? As putea sa zic asa... De ce cand tatal s-a dus sa-si ia fata nu a zis: "Veniti amandoi la mine acasa, in clipa asta, daca nu aveti trai aici" ? Te rog, priveste intrebarea asta in ideea ca cei doi casatoriti sunt "copiii", iar tatal fetei, parintele amandurora, cel intelept... Inteleg ca atunci sotul lui babyblue s-a certat cu mama fetei, nu ?

Si totusi... ai dreptate. Cand ne casatorim, ne casatorim si cu familia celuilalt. Daca nu exista compatibilitate si pe planul acesta... degeaba. Si spun asta cu tristete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

am recitit si recitit mesajele voastre...casandra, slakje, marcellina, laura, carolina , marina, loma si voi toti restul....si tot ce pot sa zic: aveti dreptate! mi-as dori sa am intelepciunea voastra.

nu mai retin cine a spus "un barbat care sa mearga in iad de 17 ori dupa tine"..dar e o metafora f frumoasa. radu nu ar merge, ba mai rau, dc eu as zice, hai fie, ma intorc acolo in casa aia, nu ar zice nu. din pacate. il cunosc deja bine. s-ar lauda "lasa ca de acum fac si dreg"...asa zice mereu dar in caz de criza...tacere! m-ar expune iar si iar si iar...

o amica de a mea mi-a zis ca dc ma intorc la el, chiar el va fi primul care ma va considera carpa lui de sters pe jos. maica-sa nu mai zic. probabil ca va zice: " lasa ca il iubeste, fac ce vreau din ea. dc acum s-a intors, va sta mereu"....pt ca s-a creat, nu un precedent. ci o mie!

vorba voastra, ce mai urmeaza? chiar sa vina cu dosarul pe la serviciu, sa ma bata mar de data asta, sa ma dea cu capul de pereti?

si apoi 3 ani m-am chinuit sa-l fac pe radu sa aiba mai multa incredere in el, sa fie mai energic. am crezut ca pot sa schimb tarele astea. dar e firea lui! si eu nu l-am cunoscut cum trebuie pt ca m-am casatorit ca proasta dupa 4 luni! vina mea!

cum se zice, cand doi oameni iti zic ca esti beat te duci si te culci. asa si eu. absolut toata lumea mi-a zis ca nu se merita. cred ca e timpul sa iau niste masuri.

va multumesc de mii si mii de ori, sunteti extraordinari! si va tin la curent!!
va pup...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carolyne spune:

DRaga Babyblue,

Tot mai simt mancarimi in degete asa ca mai iti scriu cateva randuri.
Dupa cum vezi majoritatea fetelor iti spunem sa iti vezi de drumul tau si sa il lasi pe sot cu mamicuta lui cu tot.
Nu cred ca veti putea avea o relatie fericita si stabila in viitor chiar daca maica-sa va fi departe de voi. Intr-un fel sau altul va gasi o cale sa va sicaneze si sa ii tina sub control pe fii-su.
Daca ai rezistat eroic pana acum, te-ai gandit cum ti-ar fi sa ai un copil si sa vina socrela ta cu indicatii pretioase???
Voua, adulti fiind, uite ce v-a facut si cum s-a purtat, dar cu bietul copilas crezi te va lasa pe tine, MAMA LUI, sa il cresti cum vrei?
Da-mi voie sa am mari semne de indoiala.
Si crezi ca unui copil asta ii trebuie? Atmosfera aceea ... poti sa ii spui cum vrei, dar numai de "familie" nu!!! Si un tata care este mereu la cheremul bunicii, iar mama altoita de bunica!!! Foarte educativ!
Gandeste-te bine la asta, daca in continuare esti decisa sa stai cu el...probabil nu te iubesti suficient si nu pui prea mare pret pe tine daca te lasi asa manipulata de soacra si sot ori a ajuns sa iti placa tratamentul asta. Nu, este peste puterea mea de intelegere cum ai putut sa accepti atatea!
Din mesajul de inceput reiese o dragoste mai ceva ca Romeo si Julieta, insa da-mi voie sa iti spun ca la 22 de ani ti se pare ca Fat-Frumos ca el nu vei mai gasi never ever! Si la cat de comos si lenes este sotul tau, si mereu Gica contra, nu merita sa lupti pentru el.
Iar parintii tai, sunt convinsa ca te ameninta asa acum, dar daca ar vedea ac el ia atitudine ori s-ar schimba ceva in comportamentul lui pana la urma ar fi fericiti pentru voi si v-ar sprijini in continuare. Dar la cate au vazut ei in comportamentul sotului tau de-a lungul casniciei voastre...le dau perfecta dreptate si cred ca si ei au ajuns la capatul rabdarii.
Normal ca pana la urma decizia iti apartine. Stii, esti ca la croitor: masori de 10 ori, dar tai o data!
Vorba unei fete de mai sus: nu-i mai raspunde la tel si nici ai tai sa nu ii dea nici o informatie despre tine. Daca in 2-3 zile nu-i val vartej in fata casei...atunci trimite-i citatia de divort ca pierzi vremea langa asa ... ca barbat nu pot sa ii spun (numai cand ma gandesc ca maica-sa te-a imbrancit in prezenta lui !!!!!)

Iti doresc tot binele din lume si ai grija de tine,

Carolyne si bobocelul Veronica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

E GREU SA-TI IMAGINEZI ACUM VIITORUL,SINGURUL LUCRU PE CARE IL POTI FACE E SA LASI TIMPUL SA TREACA.
STIU,SUNA AIUREA,MIE IMI VENEA SA-I INJUR PE TOTI CARE-MI SPUNEAU ASTA,DAR.....E O REALITATE.
ACUM,CIND AI MAI INTRAT IN AMANUNTE,CONSTAT CA DEJA AI INCEPUT SA VEZI PARTEA URITA A CARACTERULUI SOTULUI TAU.ASTA NU POATE DECIT SA TE AJUTE SA-TI DAI SEAMA CA......NU TE MERITA.
CUM VEI IESI IN LUME? CU CAPUL SUS,PT.CA NU TU ESTI CEA CARE A GRESIT.SI,LA URMA URMEI,NU MAI TRAIM PE VREMEA LUI CARAGIALE,DIVORTUL NU MAI E O RUSINE,E O NECESITATE PT A NU NE DISTRUGE VIETILE.
e atat de greu. m-a paralizat asa o suferinta si cateodata imi doresc sa ma culc si sa ma trezesc si sa constat ca totul a fost un vis urat. cat am pierdut. am pierdut tot. familia, copilasul, caminul in care locuiam, atat sunt de urata de oamenii astia...la ce mai exist???

cu ce am gresit??spuneti-mi si voi? nu mi-am dorit decat sa stau linistita la casa mea, cu un om pe care il iubeam, sa avem o familie calda si unita. sa ma simt protejata. sa facem craciunuri si paste impreuna, toata familia unita.
m-am zbatut sa-l fac sa se simta bine cu ai mei, sa se simta bine cu amicii mei ( nu ii suporta pe nici unul. iar el nu are amicii lui. e un izolat), m-am zbatut sa=l ajut cu jobul si cu tot ce avea nevoie. sa-l sustin, sa-i dau sfaturi. de ce? de ce?

NU AI GRESIT CU NIMIC.TI-AI DORIT SA AI O FAMILIE,DAR NU AI GASIT OMUL POTRIVIT.PT.CE TE-AI ZBATUT SA FIE TOTUL BINE? NICI NU TREBUIA SA FACI TU ASTA,TREBUIA SA VINA DE LA SINE. SA-L SUSTII? SA-I DAI SFATURI? pAI L-AI LUAT SA-L CRESTI? SAU AVEAI UN OM LINGA TINE CARE AR FI TREBUIT SA TE COMPLETEZE?

dar cum sa uit momentele frumoase? cum sa fac sa-mi dispara din suflet ghiara aia dureroasa? cum sa privesc din nou inainte. cum sa ies in lume, eu care ma obisnuisesm atat de bine cu statutul asta, de sotia lui Radu...sa ies singura, singura! sa o iau de la capat!

CARE MOMENTE FRUMOASE? IN CARE ERAI DOAR TU CU EL? SI CELELLALTE? DE CE EXISTA O GHEARA DUREROASA? STATUTUL DE SOTIA LUI RADU? DAR CINE E RADU? DA,SA IESI SINGURA,SINGURA ERAI SI INAINTE SA-L CUNOSTI PE EL,INSA,SA MA IERTI,SINGURA AI FOST SI CU EL....EL ERA DOAR UN MANECHIN LINGA TINE.....

cum ma vor privi oamenii, colegii, cunoscutii?? ce se va intampla cu amicii comuni, cu lucrurile comune? cum ma va privi un alt barbat dupa toate astea???

TE VOR PRIVI CUM TE-AU PRIVIT SI INAINTE,TU NU TI-AI PIERDUT VALORILE PROPRII,NU AI PIERDUT DE FAPT NIMIC.AMICII COMUNI VOR RAMANE AMICI CU CINE MERITA,DEPINDE CE OAMENI SUNT.UN ALT BARBAT POATE TE VA PRIVI SI TE VA APRECIA LA JUSTA TA VALOARE

ma simt atat de ...mi-e atat de frica! am ajuns in ultimul hal...si nu stiu dc m-as mai putea intoarce la el, dupa tot ce a fost, pe de alta parte mi se face dor de el, pentru ca ma obisnuisem sa stiu ca la 7 intra el pe usa...tresar si acum cand imi aduc aminte.

stiu ca spun eu suna de parca ar vorbi o retrogada, o inapoiata, dar ma traumatizeaza pana si ideea unui divort. cum voi trece peste tot?

doamne, ma doare atat de tare sufletul...

FRICA E UN SENTIMENT NORMAL IN FATA NECUNOSCUTULUI,INSA TIE NU ARE DE CE SA-TI FIE FRICA.IMAGINEAZA-TI DOAR CA URMEAZA CA VIATA TA SA DEVINA MAI LINISTITA,MAI CALMA,MAI FRUMOASA,FARA JIGNIRI,FARA ACEA LUPTA PERMANENTA DE A-L TINE PE EL PE LINIA TA DE PLUTIRE,IN TIMP CE EL TOT TINDE SA SE SCUFUNDE,FARA SCANDALURI....
AR TREBUI SA POTI SA NU TE MAI INTORCI LA EL.LA 7 INTRA EL PE USA? E OBISNUINTA,DAR......ORICE INVAT ARE SI UN DEZVAT,VEI VEDEA.
nU SUNA NICI A RETROGRADA,NICI A INAPOIATA,SUNA A DISPERARE SI DURERE.CARE TREC,TOATE TREC PE LUMEA ASTA.
STII CE SPUNEA SHAKESPEARE? "FII CU CURAJ!STERGE-TI OCHII!ADESEA CADEREA E UN MIJLOC DE A TE RIDICA MAI SUS"

CAPUL SUS!

BRENDA
"Sint frunze care nu cad si clipe care nu se uita"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

Draga babyblue, tu ai acuma de ales, nu mai esti copil, poti sper gandi limpede.Ce vrei de la viatza, linisate si pace, un camin in care sa domneasca intelegerea, un barbat pe care sa te poti baza sau o viatza in compromisuri si suferinta? TU alegi.Este foarte tanara, 25 de ani, altele la varsta ta babyblue nici macar nu se gandesc sa se marite pana pe la vreo 30.Deci timp sa gasesti alt barbat SUPER, sa te mai si distrezi intre timp si sa-ti dai seama(asta a fost inceputul) cam cu ce se mananca viatza asta in asa fel incat SA ALEGI pe urmatorul in cunostinta de cauza, AI BERECHET.
Io nu-ti dau sfaturi sa-l parasesti sau nu pe Radu, iti spun ce as face eu: nu as sta nici o secunda cu el,i-as multumi lui Dumnezeu ca mi-s parintii sanatosi si in viatza, ca-s tanara si sanatoasa si ca m-a scapat la inceputul cosmarului de el si mumasa.Felul cum ati pornit la drum este INACCEPTABIL, oricat ai visa romantisme , pe drumul bun nu se mai poate intoarce.
Iubita, nu vb ca mama dolores, am cu 3 ani mai mult ca tine.Nu te condamna singura.Intrebi cum vei putea tu trece, etc...VEI PUTEAAAAA.Fii fericita ca te-ai scapat de ei.Ce mai astepti sa-ti faca? Ai intrat in familia aia in care mumasa e dezechilibrata mintal, iti sterge creierii tu nu vezi? Ajungi o epava si te nenorocesc!
Alege cum trebe babyblue si nu-ti scrie condamnarea singura, ca inca esti copila(25 ani, ) si ai timp BERECHET sa-ti croiesti o familie si o casa cumsecade.Si Radu al tau dupa cum il descrii, iarta-ma ca-ti spun, da nici el nu pare departe de masa.Sa nu crezi ca-l vei schimba tu acu cand are aproape 30 de ani! Sa nu te amagesti cu gandul! Iti vor manca viatza pe paine, si te vor nenoroci.

Mergi la inceput