Din Republica Moldova cine mai e?(partea 9)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Salut, iaka apar si eu pe la orizont.

Natalia, Cornelia - merci mult-mult pentru felicitari si urari, sa dea Domnul sa fie si la voi totul bine cu copilasii. Deci Cornelia spor la treaba ca ramii de caruta.

Hai Cornelia, sun eu pe faza si-ti tin pereche. Cum te descurci azi la scirbici, e adevarat ca martea e zi grea?

Unde ai vazut receta prajiturii cu lamie, vreau si eu. Si mai vreau receta ortului "Pishcya Bogov". Cind eram mica imi pregateam singura tort din foi de napolitana si lapte condensat. Asa ca fii drug si deleste-te cu ce stii.

Restu fetelor unde v-ati ascuns?

pozici
---------------
Tot raul e inspre bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Trin spune:

Si cind ma ascunsesem mai bine....m-a gasit Lucia!

Acum pot spune si eu - sunt bucuresteanca (chiar daca inca fara acte). Asa ca o rog pe cronicara Lilia sa noteze acolo la catalog ca nu mai sunt o viitoare bucuresteanca in vis, ci de facto.
Cu gazda am rezolvat temporar - mai stam aici unde suntem, in Drumul Taberei, dupa asta mai vedem...
Acum vreau sa-mi iau o masina de spalat automata cit e lucru cu cinste si nu a dat iarna peste noi. Cred ca o sa mergem la brico Store...poate gasim acolo...voi de unde v-ati luat masini de spalat?

In rest savurez perioada de acomodare, mai ales si cu timpul asta superb!

O zi buna la toate!

Mergi la inceput

Wow Elena - nici nu mi-am dat seama ca te-am gasit

Ma bucur pentru tine, felicitari. Iti doresc si pe viitor sa ai ce visezi.

Asta da - ati vazut fetelor cit de repede se realizeaza visurile, dorinta sa fie

Io masina de spalat nu am cumparat, caut gazdele, in care ma cuibaresc, sa aiba. E un lucru bun in casa, aici avem si uscator de rufe si e super cu el, cind o sa ma intorc in tara neaparat o sa-mi cumpar, ca iarna ar face treaba de milioane.

Elena, povesteste cu ce vreai sa te ocupi in Ro, inca studiat sau catuat servici? Orice ar fi, iti urez succes.

pozici
---------------
Tot raul e inspre bine.

Mergi la inceput

O copii pe Natalia, fac proba de microfon

Schimbat semnatura. Ce ziceti - merge, va place?
Sa o las sau s-o schimb?

-------------------------------
Lucia mamili lui Lauras (4 oct 2005)

Tot ce se intimpla, se intimpla spre bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

Salut Lucia,
nici n-am vazut ca ati scris atit de mult pe pagina 5, eu tot apasam F5 si asteptam sa scrie cineva dupa mine... si tot apasam in disperare pina m-am uitat ca exista deja 5 pagini si eu inca stau pe a 4-a ...
Reteta checului cu lamiie e in link-ul trimis de Natalia un pik mai sus... acolo mai sint niste retete super, uite-l: www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61129" target="_blank">http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61129
Cit priveste reteta tortului "Pysha Bogov" o scriu diseara... Asa ma apuca harnicia (de a face curatenie si ceva gustoshel) cind sint la serv., iar cind ajung acasa imi piere orice urma si ma gindesc cu disperare ce sa reusesc sa fac mai repede
Multumesc p/u companie, la noi e Luni azi si e greu dupa weekend...

http://community.webshots.com/user/lia_c_

Mergi la inceput

Semnatura e f reusita... eu inca nu m-am decis cu a mea ... asa ca ramine doar link-ul pina cind...

Cum e timpul in Bahrain acum?

si daca tot am inceput despre tehnica, ce marci de masini (de spalat) vi se par mai bune?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

E a treia incercare, am mai scris 2 mesaje si s-au pierdut. Daca merge, revin...

Rodica si PAULA (02.09.04)

Mergi la inceput

Salut Rodica,
a fost ceva cu site-ul sau ceva pe la Chisinau... am simtit si eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

Aha, merge!
Scuzati mesajul anterior, dar daca sint logata, mi se pierd mesajele...
Am scris niste romane, dar s-au pierdut in nestiire.
Nici nu mai stiu ce sa scriu
Am fost simbata la nunta, asa ca duminica am dormit juma de zi, a doua jumatate, dupa ce am recuperat-o pe Paula, am fost suparata, ca au piscat-o tintarii asa rau, cum n-a fost niciodata, toata fata, in cap, urechi, minutele...
Azi a fost o zi foarte frumoasa, calduroasa chiar, dupa cum m-a fugarit Paula pe afara.
Lucia, La Multi Ani cu intirziere pt printesa ta mica! Imi place mult semnatura ta, ca si cea a lui Nati.
Elena, felicitari! Sa ti se indeplineasca toate visele!
Alina, pe unde esti?
Cornelia, noi avem un Ariston, care spala mult timp, rau si e foarte zgomotoasa. Sper sa o schimbam pe un Samsung, au socrii mei de mai mult timp si-s foarte multumiti.
Astept si eu reteta la tort!!

Rodica si PAULA (02.09.04)

Mergi la inceput

parintii mei au LG si spala bine aproape de 3 ani, fara reparatii, doar praf si apa..., spala f mult (ca p/u 2 familii si jum...) Nu demult a inceput sa se auda zgomot un pik mai mult la stoarcere... Da vreau sa aflu si alte opinii... imi place cind ma duc la magazin sa stiu ce vreau si sa fiu informata ...

Mai am o reteta de tort de ciocolata (si cu rom natural..) - care e delicios si e specialitatea mamicai...

Rodica, uf tintarii astia si pe noi ne-au cam suparat...
Ce ai mai vazut bun pe la METRO?

Mergi la inceput