Cluj! (19)
Raspunsuri - Pagina 7
mariana tache spune:
Ha, ce ma bucur ca va place pijamaua, ca si eu is super incantata de ea.
Florina, vin eu la cumparaturi, ce zici?
Am de mers pana la banca Transilvania (dar pe Eroilor ), asa ca oricum iesim prin oras; si nu ne-ar strica ceva companie placuta.
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Cum masa? Pe prima pagina la Prieteni dintotdeauna imi apare ca Tatiana a trimis ultimul mesaj la Cj; dar sa-l citesc si nimic; eu am ultimul mesaj. Nu mai inteleg nimic.
Tatiana, si Stefan alearga prin casa (mai ales seara) de ma mir cum il mai tin picioarele. pt Clara; sa nu se mai repete faza cu . Ma apuca nostalgia cand imi amintesc de Stefan pupand la Simon pe burtica! Norocoaso!
pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
carrie spune:
saliu fetele!!
chiar ma simt super bine sa am suportul vostru.suntem ok, Thea ieri seara a avut cam 37 cu 5, dar in rest nu.
Roxana, noi am mers numai pe Nurofen poate scapam fara antibiotice.totusi daca mai face un puseu trebuie sa-i dau .i-am dus si pisu la analize sa nu fie cumva infectie urinara deni nu cred.nasul ii e in schimb super infundat in continuare, noaptea sforaie ca un tractoras!
eu sunt ok, mi-am revenit din tumultul de emotii cum v-am zis umpic dezamagita ca pina la urma n-a fost bb.
da sa vedeti faza, acuma Mihai al meu tare vrea bebe ma tot piseaza sa-l facem Leut!(sau s-o facem ca e nebun dupa fetitze).totusi eu mai vreau sa astept date fiind circumstantele job+casa...
uraaa, a venit intr-un final si Dana(Dara) o prietena tare draga mie, incet incet imi vine gasca pe net.Dana, si casa stii cine mai e aici, Raluca e finutza mea si fosta ta colega de "suferinta" din Brico
ma bucur ca Daria s-a obisnuit cat de cat la gradi, e o scumpa.dupa ce le trec mucii va asteptam pe la noi!
Simona, distractie placuta in State asteptam poze si povesti!
Tatiana, dr Nitu e intr-adevar si medic de familie, eu am fost la ea, dar ca medic homeopat, nu stiu care sunt conditiile sa intri la ea ca medic de familie.daca vrei iti dau telefonul ei.cred ca la mine a fost dereglare de la antibiotice, o sa iau extractul de care zicea Asi, mersi frumos!
Florina, m-am tot gandit la acei copii orfani de care ne povesteai!haideti sa le facem o sarbatoare de Craciun cu niste cadouri si un Mos, ce ziceti?mie tare mi-ar placea!
si cum ramane cu pizza de care ne pregateam?mergem saptamana asta sau urmatoarea?
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori si 4 luni)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
ancuzza spune:
fata mea doarme de la 1 jumate!!! asa ca io ma dau pe net...
tatiana, ca sa ajungi pe galaxei faci asa: daca vii de pe calea turzii, faci dreapta de pe buna ziua pe borhanci, cobori frumos tot inainte pe zarnesti (strada e ca naiba, mergi incet de tot ca e cu niste hopuri incredibile) si cand vezi pe dreapta o biserica faci dreapta si tu pe strada aia, care e fix galaxiei. cabinetul e pe stanga, nu stiu nr. da scrie pe casa
daca vii din cipariu, urci pe brancusi, faci dreapta pe delavrancea, ajungi in piata engels (acu e agarbiceanu, parca) o iei in sus 100 m pe zarnesti si dai iar de biserica da acu-i pe stanga...
nici un taximetrist nu la stiai mai bine, ai?
roxana1974 spune:
Salutare fetelor!
Nu am timp nici sa mor. Abia am sosit acasa si Serbanica ma vrea langa el. Nu pot sta decat 1 minut sa scriu foarte pe scurt! De fapt sa va salut. Maine n-am sa intru deloc, poate doar seara tarziu.
Va pup pe toate, ma bucur ca a intrat si Dara la noi pe topic, salutari si Aurei, care vine tot mai rar si cand voi avea prilejul, voi scrie cateva cuvinte pentru fiecare.
Roxa
o bibilica, do-o bibilici, trei bibilici ... "Fiecare pasare, pe limba ei piere ..."
Serbanica
mariana tache spune:
hau, hau!
Si eu sunt in mare graba. Ma duc sa-i fac baita lui Simon.
Am trecut doar sa va salut! (de parca nu am mai facut asta de cateva ori pe ziua de azi!)
pozicile noastre
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
'neata
pozicile noastre
Sanatate Maxima!!!
carrie spune:
neata si de la noi
nu mi-ati zis ce parere aveti de ideea cu Mosul ptr copiii orfani?
sa vedeti, la semnatura am pus si io linku la povestea nasterii gagalicii, pe care am postat-o prin august 2003
o zi frumoasa sa aveti
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori si 4 luni)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531
ralucames spune:
Draga Criss, mi-a placut enorm povestea voastra, chiar daca in linii mari o cunosteam. In primul rand, felicitari ca ai reusit sa transpui pe hartie acele sentimente si emotii, chiar durerile de multe ori. Pt. o femeie care are copii e induiosator, dar pt cineva care te si cunoaste..., e "cu lacrimi". In al doilea rand felicitari ca ai reusit sa iti faci o familie minunata; sa fiti sanatosi si frumosi.
Sa stii ca nu mi-as fi dorit pe alcineva nasi pt. copilul meu si nici pt. noi
Multumesc si de pontul cu Dana (dara),chiar ca mi-e dor de ea.
Azi va fi o zi destul de agitata... mergem la doua cimitire, asa ca vom mai vb. poate diseara, sau maine dimineata.
Sa aveti o zi frumoasa, chiar daca insemnatatea ei se lasa cu
minunea vietii mele