Cluj! (19)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
baby-boom spune:
'Neata si de la noi!!!
Nici io n-am timp de nika...e socrelu la noi in vizita(tocmai din Moldova...)...
..mari, sorry de chixu' zilei de ieri, promit sa ma revansez, da' sunt bezmetica rau, am f.f.f multe pe cap!...nici cizme nu stiu cand mai iau ! Cand vine Stefan?
Cristiana, excelenta ideea cu Mosul!!! Cu proxima ocazie ma interesez cum se procedeaza la ei!!!!
....si abia astept sa citesc povestea nasterii Theiutzei....ca nu eram forumista pe atunci!!!
da, si noi avem de mers la 2 cimitire.....totusi mie imi place ziua de 1 noiembrie, totdeauna sunt asa mai linistita si impacata...cu toate ca-i de!
Va pupam
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60351&whichpage=1" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341&whichpage=1" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
asi spune:
Am scapat de circ in casa.A iesit bine mobila.
Am intrat doar pe fuga dar mai vin sa va pove!
mariana tache spune:
Buna seara!
Dar ce apatie generala! Sau toata lumea e super ocupata?
Mare lucru nu am sa va spun, doar ca in seara asta am fost cu Simon in vizita la nasicii lui si ne-am simtit foarte bine. si somnic usor!
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
A! AM uitat ceva (ca de obicei)
Cristiana, am citit povestea voastra. Sa va traiasca Theiuta, mereu sa va bucurati de ea si mereu sa fiti la fel de uniti cum sunteti acum. Si sa va iubiti pana la adanci batraneti! Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
'neata!
Mai fetelor, ce se intampla cu voi? Cand sunteti super active, cand ma lasati aici singura! Dar lasa, ca vine vineri Stefan acasa, iar apoi o sa trigati si dupa mine .
Florina, nu ti-a plecat socrul?
O zi faina! Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
pozicile noastre
Sanatate Maxima!!!
coraly spune:
Buna dimineata fetelor! Va deranjez cu o intrebare. Nu stiti vreun pediatru sau gastroenterolog pediatru care e bun, se pricepe la alergii si intolerante alimentare? Eu am un bebe de 10 luni care sigur are asa ceva, si cu toata munca de "detectiv alimentar" nu reusesc sa depistez cauza colicilor si gazelor. Noi mergem la o dr. pediatru foarte bune, dar am constatat din pacate ca in domeniul asta nu se stie asa bine. Mi-ar trebui cineva cu experienta.
Va multumesc!
mariana tache spune:
coraly, ti-am dat un PM . L-ai descoperit?
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
pozicile noastre
Sanatate Maxima!!!
baby-boom spune:
'Neata!
nu, Mariana, pleaca dupa amiaza
....sunt obo, mai pove noi!
Coraly, nu stiu asa ceva...
Pupici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60351&whichpage=1" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341&whichpage=1" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg
asi spune:
Slabuta miscarea!
Eu am reusit sa termin curatenia cat de cat dar trebuie sa-mi cumpar si covor si perdea in birou.Stiti voi unde se gasesc dargute si ieftine si de calitate?
Ar trebui sa iau si in camera la Razvan covor dar vreu cu modele de copii si pe fond galben.
Ancuzza ce mai faci?Cand ne faceti o vizita?Sa sper ca va fii anul asta?
Mariana cand iesi la plimbare ?Tot acelasi program?Poate ne intalnim zilele astea.
Florina sa-mi zici daca mai ai nevoie de ceva.
Fetelor mai facem intalnirea aia sau o mai lasam?
Familia mea
Razvan
roxana1974 spune:
Stanca, vad ca ti-e pohta de pizza, ai? Saptamana asta mai am de rabdat, dar deja ma gandesc la mancarica aia de vinete. Hai "s-o facem" saptamana viitoare, hmm?