Cluj! (19)
Raspunsuri - Pagina 6
asi spune:
Extrectul de mladite de zmeur e foarte bun pentru multe afectiuni genitale feminine.Este indicat in:tulburari premenstruale(tensiune mamara,dismenoree,etc),fibrom uterin,chist ovarian ,dismenoree ,metroragie ,menoragie, amenoree, metrita si/sau vaginita, hirsutism,tulburari de libidou,imbatranire precoce la femei.
Eu am luat de multe, ori mai ales dupa multele tratamente de fertilitate pe care le-am facut, pentru reglarea ciclului.
asi spune:
Fetelor eu o sa lipsesc maine pentru ca imi vine mobila in birou si nu o sa pot intra dar sa stiti ca va pup pe toate si o sa-mi fie dor de voi.
Familia mea
Razvan
mariana tache spune:
Salut!
Nu prea am chef de scris, desi am citit tot.
Ma intreb cum a fost la circ?
Simona, ma bucur tare ca si de acolo te gandesti la noi! Sa ai grija de tine si sa te intorci sanatoasa!
Roxana, cred si eu ca un factor determinant in lipsa poftei de macare a lui Serbanel este aparitia unor . Sa stii ca asa mi-a facut si Stefan. Cum am rezolvat problema? Am revenit la blender. Efectiv i-am facut mancarea ca atunci cand am inceput sa mancam. Si am avut si noi o zi in care nu a vrut sa pape nici asa prin blender; asa ca l-am lasat nemancat. Cum a mancat mai pe seara? S-a simtit ca i-e foame?
Tot am vrut sa te intreb ce cura tii tu si tot am uitat. Asa ca te intreb acum . Ce cura tii si pt ce??? Ca doar esti slaba! Auzi tu fata, sa stii ca pun pe tine daca te mai infometezi! Pai vrei sa pici pe stada? Ameteli?!?! Pai de astea ai tu nevoie? Fi cuminte si revino cu picioarele pe pamant!
Cristiana, chiar ca scapi de una si dai de alta; tin pumnii Theiutei sa se faca repede bine!
Ancuzza, dar chiar ca ai fost harnica ieri! Pe langa treburi casnice ai facut si un fular? Meriti o .
Na, ca mi-a venit si pofta de scris . Acum nu m-as mai opri.
Va mai spun ca azi am capatat niste virusi de pe net , de cred ca nu scap fara reinstalare de sistem ! Mare bou si ala care a inventat virusii astia!
Va doresc o saptamana fructuoasa!
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
A!
Dara, te-am trecut pe listuta, asa ca bun venit! Daca am gresit cu ceva, sa ma tragi de manecuta sa modific.
Stanca, spor la montat mobila! Ce fain de tine. E super sa te innoiesti in casa, nu?
pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
ancuzza spune:
'neata!
roxa, vroiam numai sa zic ca ala de pe dorobantilor e chiar al lor, adica paralela 45..fiind ei unic importator si cum ei duc marfa si la restul, ma gandeam ca ai sanse mai mari sa gasesti jucariuta cu volan :)...si in spate la sora, daca zici de magazinul fix peste drum de baby's land, dna de acolo imi zicea la un moment dat ca trece pe vitech si nu mai aduce chicco...
simona, ce ma bucur sa vad ca esti bine! cat mai stai? stii, ma gandeam sa te rog ceva...daca il vezi pe dabaliu si ai ocazia, da-i vreo 2 asa din partea mea, poate-i vin mintile la cap
mariana, nu fu harnicie, cred ca l-am facut asa de repede de nervi.. adica cum sa coste un fular 840 mii ???? si n-am facut io chiar fular, e mai mult un fularel...
dara! bine ai venit ...daca mai doarme ale 5 minute ma duc sa ma uit la poze :)
cristiana, multa sanatate si tie si theiutei! sper ca va e mai bine!
mariana tache spune:
No, ce zice fetelor? Asai ca-s matinala azi?
Sotiorul a plecat la servici, Simon doarme (s-a trezit pe la 7.10, a papat iar acum baga iar somnic, mance-l mama de cumintel!)
Fetelor, hai sa va zic o faza haioasa: pe la 5.30 suna tel lui sotu' (de obicei noi inchidem tel noaptea, dar acum am uitat); buimaci de somn; raspunde si nimeni nu zice nimic. Bun. Ma enervez eu ca ne-a trezit, dar pana la urma ne-a facut un bine, ca am trecut la . Dar rotitele mele mi-au zis ca e cazul sa-l pisalogesc un pic pe sot. Inainte sa plece la servici am inceput: "cine te suna la ora aia? i-a suna sa vad ce gagica e! etc" Si suna omu' si ghiciti cine era? Un ex de-al meu . (nu stiu cum masa s-a incurcat si a sunat la noi). Va imaginati ce a urmat, nu? A inceput sotu' cu pisalogeala.
Ce logoree am in dimineata asta!
Fetele, vesele, vreau impresii de la circ; cum au reactionat copiii?
Ancuzza, si mi-e mi-a zis tanti aia (vis-a-vis de baby's land) ca nu mai aduce chicco; cica ar fi primut multe reclamatii legat de produse. Chiar ca e penibil rau pretul la fularul respectiv.
Dara, eu am tras cu ochiul la pozele voastre. Daria e frumoasa foc! Sa-ti traiasca!
si saptamana faina!
pozicile noastre
Sanatate Maxima!!!
ralucames spune:
fetelor !!
Felicitari Ancuzza !! Sa avem pardon, dar sunt o gramada de lucruri pt. bebei, care nu isi justifica banii. Ma bucur ca nu sunt singura care testeaza magazinele inainte de a cumpara ceva. Is oribil de scumpe hainitele pt. ei... un body normal-peste 150.000lei si se intinde in largime in loc de lungime...da-o in saracie de treaba. Asa ca mersi si de ponturile cu magazinele pt. copii.
Mariana, intr-adevar ii superfaina pijamaua lui Stefan, am vazut si eu pozele;ca ai niste baieti tare frumosi. Sa iti traiasca si sa te bucuri de ei
Sa aveti o saptamana frumoasa si usoara (nu numai cele care deja lucrati).
minunea vietii mele
baby-boom spune:
'Neata!
Mariana, la circ a fost fain...adica copiii au fost incantati, cu toate ca pe Elise am trezit-o cu 5 minute inainte sa inceapa 1-ul numar!!! ...la inceput Serbanel era mai atractiv decat circul...ce m-a dezamagit a fost faptul ca au fost destul de putine animale, si multe numere de echilibristica, si alte chestii la care copiii nu erai interesati....de fapt nici io....
...cre' ca cel mai mult, si cel mai mult le-au placut puiul de urs si camilele!!!!!O las si pe Roxa sa zica....
...aaa, si de la pauza incolo, noi ne-am cam luat cu vorba, si n-am prea vazut ce vreau aia de pe scena!!!!
Anca, din toate preturile absurde pt. articole de bb fularul asta troneaza in topul personal...is curioasa daca ia cineva asa ceva...in aceste conditii ghetele de la siesta sunt chilipir!
apropos de asta, ati luat imblanitele?
Stanca, spor la munca sa aveti! Sa-ti zic de pat: e mai inalt cu o palma decat patul din dormitor, deci nu prea putem s-o intoarcem in el, asa cum era planul....bine ca l-am montat frumos, si alte chestii....e posibil sa tebuiasa sa luam pana la urma, nu stiu !
exact!!!
Dana, intradevar e frumoasa foc domnisoara voastra!!!...ce misto ca la voi la tara e chiar "la tara"....bunicii mei stau in cluj, deci s-a dus toata distractia!
Veste nasoala: sor'mea are simultan pitiroazis si psoriasis....la ultima i-au mers bubele cu aspect de rana, da' au ramas petele acelea albe, groaznice!!! Poate scapa de ele? Ce stiti??
Mersi fetelor!
Azi mergem dupa cizme??? Mai vrea cineva?
Sa nu uit: sanatate multa, multa Theiutzei si Cristianei!!!
salut, fetelor dragi!
p.s. Mariana, am vazut toate pozele cu baietii, da' nu tiu minte pijamaua....fuga iara! Elise are, da' tre' sa mai iau, ca numa' 1 subtire are si i cam mare, la craci...calca pe ei...
Gata...ca s-a luat logoreea de la Mariana !!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60351&whichpage=1" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341&whichpage=1" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg
baby-boom spune:
Mari, am gasit-o!!! E aia intreaga, din poza cu Simonel???
...io voiam deux-pieces, da' acum m-ati indus in erori!!!!
V-am zis ca m-am trezit acum 1 ora, pe motiv de cupchil cuminte asta noapte??? Care inca doarme....da'ii spre trezire, parca vaz ca n-apuc sa termin mesaju'....
...asa ca-l termin brusc!!!
Roxa???
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60351&whichpage=1" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341&whichpage=1" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg
TatianaG spune:
Buna dimineata!
Azi am fost foarte matinala - Clara mi-a dat trezirea la 5,30 - de obicei se trezeste la 6,30 - 7 si n-a tinut cont de schimbarea orei...
Florina si Roxana, cum a fost la circ? Cum au reactionat Elise si Serban la vederea animalelor? Noi n-am mai ajuns c-am avut o fata taaaare maraita, din cauza unor vecini care duminica la pranz si dupa masa isi daramau peretii si gaza mea n-a dormit aproape deloc. Cand e maraita rau, nu putem sa-i intram nicicum in voie, isi schimba "starea" de la un moment la altul...
Aseara am avut parte si de o "surpriza" neplacuta. Dupa ce am culcat-o si ne pregateam sa cinam in liniste, o aud tipand. Fug la ea si...vomase tot ce mancase dupa masa, plus laptele de seara. Saraca era asa speriata. Nu mai vomase niciodata. Asa c-am repetat activitatile tocmai terminate, baita si schimbate cearceafuri, plus ca trebuiau date jos husa de pe saltea si aparatoarele laterale si sa curatam si patutul. Tot din cauza nesomnului, seara a devenit un mic Duracell, se cocota pe tot ce putea, alerga in toate directiile si probabil ca si-a "agitat" stomacul. Dimineata nu avea nimic, a mancat ca de obicei.
Roxana, Serban se solidarizeaza cu tine - daca mami nu mananca, eu de ce sa mananc? ... Cand era Clara mai mica si nu manca la pranz - supa + felul 2 - ca sa nu ramana flamanda ii dadeam ceea ce-i placea mai mult, iaurt cu fructe sau fructe. Iar dupa ce se trezea, ii dadeam supa si felul 2. Acum, sambata si duminica, de cele mai multe ori sare peste masa de pranz - nu stiu cat mananca la cresa in cursul sapatmanii - dar mananca bine dupa ce se trezeste (pe la 16) si seara. De vina pot fi si niste dintisori/maselute la vedere... Dar daca ii va fi foame, sigur va cere de mancare. Si ce-am observat la Clara, ca de la un an si 3-4-5 luni, nu mai mananca atat de mult cat manca inainte. Stiu ca in vremurile bune, la pranz manca cca 200-250 g pireu si inca 150-200ml supa, iar acum ma bucur daca mananca jumatate din aceste cantitati. Dar atata timp cat creste si-i sanatoasa, nu-mi fac griji. Clara stie ca in burtica am doi bebei, fratiorii ei, o mangaie si zice "bebe" chiar si din proprie initiativa, fara sa-i amintesc ce-s acolo. E tare scumpa la fazele astea! Ii povestesc ca va avea cu cine sa se joace, ca nu va fi singura la mami si tati etc.
Cristiana, eu stiam ca unele antibiotice pot deregla ciclul. Poate ca si la tine asta a fost. Multa sanatate Theiutzei, sa se faca bine cat mai repede. Impotriva febrei, folosesc cu succes feliile de cartofi la talpi (numai noaptea) si frectiile cu apa cu otet. Si la mine au dat rezultat acum cateva saptamani cand eram racita, cu febra 38-39 si nu puteam lua medicamente.
Am si eu o intrebare! Am citit in capitolele trecute c-ati scris despre d-na dr. Nitu (parca asa se cheama, mi-am notat undeva dar nu mai gasesc hartiuta) de pe Galaxiei... Am inteles ca e medic de familie cu pregatire in homeopatie... Consultatiile de homeopatie se fac cu programare si se platesc separat sau da tratamente homeopatice daca esti inscrisa la ea si vrei sa te tratezi asa. Noi avem atat medic de familie, cat si medic homeopat, dar le-as comasa intr-unul singur. De cele mai multe ori apelez la medicul de familie, pe dr homeopata n-o simt atat de "apropiata" s-o deranjez la telefon cu tot felul de probleme mici(desi e tare draguta si-mi spune s-o sun pentru orice problema), iar consultatiile le face pe baza de programare la 1-2 saptamani. Si pe unde vine str. Galaxiei? Eu circul cu hartile dupa mine , dar n-am gasit aceasta strada.
Se vede ca am o gramada de facut -
si sa platesc telefoanele si cablul - ca nu prea am chef sa ma misc de la calculator.
Va doresc o saptamana frumoasa!!!
Tatiana 30+ cu 2 si
Clara Maria (31 ian 2004) Album 1 Album 2 Album 3Copilasi ian-feb2004