Cluj! (19)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
Alexa Ioana spune:
flori, buna idee sa discutam la intlneala !
carrie, in legatura cu orfanii... ii spuneam lui flori ca si eu m'am gandit sa organizez ceva. adica vreau sa strang bani de la cunostinte/ prieteni si sa cumpar una-alta pentru copilasi. eu maine dimineata merg la protectia copilului sa'mi depun dosarul si vreau sa le intreb pe doamnele de acolo ce e mai bine sa ducem. va tin la curent.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
baby-boom spune:
Salut din nou!
Alexa, tu vorbesti de copilashii de la leaganul copilului? Eu stiam de niste copilashi micutzi de la scoala de nevazatori(ei sunt la gradi), vreo 5-6, nu stiu exact.....
Dar propun sa ne mobilizam pentru ambele cazuri....un cadou cat e el de mic e intotdeauna bine primit, mai ales cand esti copil! Ce spuneti?
Cristiana, din pacate n-u m-am intalnit cu Georgiana, fata care facea acolo voluntariat...ma straduiesc mai tare zilele astea...
...oricum suntem cam nervosi(stiti si voi) si consumati , ca ne dau altii planurile peste cap, si la randul nostru incurcam lumea....si de 2 saptamani alergam cu batzul la debitorilor .....uuufff! Cica azi se termina tevatura....astept dupa amiaza, sa ma linistesc!!!!!
Ancuzza, pe unde-mi esti????? Sper ca n-ati patit nika!!!!!
Va pupam
p.s. Am citit povestea Theei...din nou se pare....ca o citisem, impreuna cu toate de la galeria nasterilor, cat am fost
...asa ma relaxam in fiecare seara....nu-mi imaginez cum de am uitat chipurile voastre...sau poate n-am facut legatura, cine stie????
.... a fost una din preferatele mele....impreuna cu cea a Papadiei si cea a lui Roisin, despre nasterea Mirunei
....uuufff, ce vremuri!!!!!!!
Nu stiu cu ce v-as mai putea felicita, dat fiind faptul ca Theea are peste 2 anisori deja......ramane doar sa va doresc tot ce va doriti mai bun, sanatate si casa de iubire!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Logoreea, bat-o vina!!!!!!!!!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60351&whichpage=1" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341&whichpage=1" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg
ancuzza spune:
sa nu ma ...am lipsit cam mult, da' am tot umblat cu treburi si una alta ...
stanca, nu ma lua asa meey...ca doar stii ca eu de luni si pana sambata seara am tati numai in nocturna...duminica e singura zi cand apucam sa ne mai vorbim si noi si cam greu parasim barlogul conjugal....da pana la urma tot ne vedem....vb ta, poate anul asta
roxa, ai gasit jucarioara pt serbanel?
asa de multe trebuie sa va zic ca nici nu stiu de unde sa incep...ca am mai inceput azi o data si am scris gramada si puffff...mesajul meu numai nu apare..:(( poate ca era prea lung
florina, io am citi tot...da nu am inteles cam ce chestiute adunati voi pt copilasi...o sa dau vina pe oboseala si te rog sa ma luminezi si pe mine...
si cu pizza? cum ramane pana la urma? margherita e fara carne....
alexa ioana, bine ai venit
fetele, nici nu mai stiu ce am vrut sa va zic, ca asa ma grabesc sa le gat pe toate pana mai doarme inca copkila mea cea draga...
sa-mi ziceti daca stiti...cat mai dureaza perioada transporturilor???? daca ati trecut prin asa ceva...ca io nu mai gasesc nimic prin casa....ieri a descoperit depozitul de hartie igienica si 10 minute n-am avut treaba cu ea ca a carat nenumarate role in baie...chestia e ca apoi nu am vazut ca le-a si mutat de acolo, deci cand am avut nevoie.....
baby-boom spune:
Anca, ....cand se termina sa ne spui si noua....
, si anume transporturile!!!!!!!!!!!
Deci, la vii, nu???? Sa putem pove mai detaliat!!!!!
Vorbeam de niste cadouri pentru copilasii orfani...sa punem manutza de la manutza si sa cumparam de Mos Craciun cate ceva pentru ei......
...a doua faza se referea la subiectul umanitar de la generale, unde se aduna pt. operatie la inimaa unei fetite( Mariuca pe numele ei) cate 5 lei....si decat sa trimita fiecare(evident daca doreste) mai bine facem cheta si merge cu un singur mandat postal....
....mishto faza cu hartia....nu o rupe? ca Elsie o face bucatele, toata care-i cade-n mana........
pupam
Florina si Elise
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60351&whichpage=1" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341&whichpage=1" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg
asi spune:
Anca asa ca sa fie in spirit de echipa sa stii ca si noi avem tati ocazional.Si daca am chef de trebuie sa ma programez
.
In legatura cu transportatul esti inca la inceput.Nici eu nu stiu cand se termina.cert e ca sunt disperata.La noi in casa intotdeauna e "razboi".Cara ce apuca pe unde apuca.
Fetelor la o mobila stejar cu verde pastel ce perdea si ce covor sa-mi iau?
Familia mea
Razvan
roxana1974 spune:
Ciao fetele mele.
Nu pot sa fac fata la ritmul cu care scrieti :).
Cristiana, ma bucur ca esti bine si gagalicea la fel. Bravos!!!
Ancuzza, am luat jucarioara pt Serban, de fapt 2 pe care daca nu le ignora, le trantaste pe jos. Azi i-am mai luat inca o jucarie, ceea ce cautam demult dealtfel, si anume un volan. Hihi gasisem unul portocaliu cu vreo 200 de mii si mai incolo era unul aproape identic, rosu, chinezesc cu 95 de mii. Bineinteles ca l-am luat pe cel ieftin, mai ales ca era din plastic mai moale si daca-l da pe gresie nu crapa instant! Sa vad cat se va juca cu el...
Mariana, soro, vreau neaparat sa vii la barfa asa ca zi repede o zi in care poti veni la pizza aia, next week. Asadar sa nici nu fie Duminica sa poata veni si Stanca, nu? Eu nu tin neaparat sa fie Duminica, de dragul mancaricii cu vinete facem un efort
Flo, sunt de acord sa particip si eu cu o suma mica la copilasii aia pt Craciun. Chiar acum sunt intr-o mica jena, si i-am promis si Mariucai ce pleaca in Italia la operatie si tot uit sa dau pe la posta, dar mai catre Craciun merge ... sa-mi aduci aminte atunci. Eu tre sa-ti aduc aminte ca figurezi pe lista fetelor de la bazar cu insigna de la mine...poate ca n-ai uitat da io sunt carcotasa si daca vrei sa trimiti bani pe insigna nu trimite, dar zi-mi daca ai trimis deja...ca poate sora mea sa-i dea unei tipe din Bucuresti, dar azi sau maine asa ca astept un semn.
Fetelor, va
Pe curand
Roxa
mariana tache spune:
Mai, eu nu pot sa vin week-end-ul urmator ca am nunti!
Mai incolo nu stiu ce va fi. E prea departe sa pot sa promit ceva. In principiu as putea, dar nu se stie niciodata, mai ales cu 2 tzanci. Asa ca va programati voi cand vreti, iar eu vin daca pot. (sper sa pot!).
Ma inscriu si eu la umanitare! Mai ales pt Mariuca, ca 5 lei e putin. Si pt copii as da, dar depinde de suma, ca stam cam rau cu bugetul .
Roxana, m-ai innebunit cu mancarica de vinete! Poate da Domnul si pot sa vin si eu la intruneala si se nimereste chiar in zi de legume (adica kkk cand am eu voie sa pap legume ), ca ma inscriu si eu la o portie, ca tare m-ai facut curioasa!
Apropos, ca Stanca a pomenit de , sa va spun si eu partea buna ca e plecat Stefan: de cand am ramas numai noi 3 (poti sa zici ca suntem 2
) tare bine ne merge la capitolul
! Zici ca suntem la a doua tinerete! Mancam
pe paine! Saracul sotu', intr-o seara de 3 ori i-am incalzit mancarea pana a reusit si el sa manance si altceva
.
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/codruta_grg/codruta_grg.jpg)
codruta_grg spune:
Mariana, bravo pt
Noi ne-am mutat la mama peste iarna si cam slabut stam la capitolul asta. dar sper sa recuperam "cu varf si indesat"
Codruta & Petra (9 august 2005)
poze & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">scoala de schi
impreuna spune:
fetele. Am trecut si eu sa va salut, ca la capitolu asta nu cred ca am ajuns
(deja sunteti la 19:)
Alexa Ioana bine ai venit. Si eu vreau sa ma inscriu cu ceva banutzi pentru Mariuca, sa ne spui cum facem sa se adune.
Florina ii o idee buna cu cadourile si as vrea sa ajut si eu cu ce pot. Gradinita e in cadrul scolii de nevazatori si in total sunt 6 copii? Ca nu am inteles prea bine... Eu as incerca sa fac rost de niste cadouri de craciun (dar mai repede) de la ONG unde am lucrat. De acolo se distribuie in fiecare an cadouri primite din strainatate, gata ambalate in cutii si foarte dragutze.
ancuzza te . As vrea sa mai iesim la plimbari pana nu vine zapada, numai sa scape Sara de raceala...
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara
dianaiulie2009 spune:
Iti multumes mult de tot baby-boompentru raspunsul tau . Nu stiam ca este batran dr. de la opticris si nici nu am auzit de optilens .
Ce noroc cu forumul ....
Chiar maine o sa sun si am sa fac programare la ei . Daca mai am ceva intrebari o sa va contactez din nou , daca nu e un deranj prea mare .
Te pup si multumesc inca o data pentru raspuns ( ai fost prima si singura care mi-a raspuns ) !!!
ANA-ANDREEA 10 MARTIE 2000
PAULA-CEZARA 20 DECEMBRIE 2004