Cluj! (19)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns heny spune:

la toata lumea!

Contati si pe mine la capitolul umanitare!
Cu intalnirile in weekend e mai greu desi copiii mei sunt mai mari, dar sunt disponibila in timpul saptamanii.
Anacezara: pe noi ne vede D-na Dr. Blajan Codruta de la Optilens, este foarte draguta si rabdatoare.
Am vazut acum cateva zile ca erati in cautare de incaltaminte. Eu am primit o adresa a unui atelier care fabrica incaltaminte de piele in Gheorgheni (se spune ca preturile sunt mai mici decat in magazin), nu stiu insa daca si pentru copii, oricum, saptamana viitoare imi fac un drum pana acolo.
Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Salut, dragele mele!!!

Roxana, n-am trimis inca acei 5 lei....am de trimis la Bucuresti mai multe hainute pt. bazar, reviste, si banutzii pentru niste lucruri cumparate, dar care le voi primi dupa data de 10 nov.(atunci ajunge elenalove la Bucuresti)....ma gandeam sa le trimti toate odata, dar ies asa rar in oras....ultima oara am fost cu voi la circ....cred ca nu-i nici o graba, nu???
Flavia, e o gradi cu program permanent, in cadrul scolii de nevazatori( parca-i pe dorobantilor, nu-s sigura).....mie imi povestea de ea prietena unui dintre fratii mei gemeni, care a facut o vreme voluntariat acolo...copilasii sunt micuti, cea mai mica fetita are 3 anisori, parca....ar fi tare bine daca s-ar putea cu ong
Fetelor, cred ca toata lumea va contribui tot cu o suma mica, credeti-ma nici pe noi nu ne inghesuie banii!!!
Anacezara, daca mai ai nevoie de ceva, nu ezita sa strigi!!!
Roxana, daca poate sora ta sa-i dea la Bucuresti, e bine si asa.....io nu pot trimite tot banetu' acum, ca e vorba de aproape 1 mil juma....de care nu dispun in momentul asta, poate maine, dar poate la inceputul saptamanii viitoare....as vrea sa te intreb cate ceva legat de transferuri bancare...dau un pm, k??????

Stanca, cred ca e bine sa eviti culorile tare vii....poate tot o nuanta de verde, precum cea a mobilei, pastelata, dar f. deschisa pt perdea...si crem covorul, stiu ca se poarta modelele astea abstracte crem...sau invers .....mie imi pare ca merge bine crem si verde...sau perdea alba, clasica si covorul verde...depinde ce iti place tie....
...legat de Praktiker, mie imi plac perdelele lor, si sunt destul de scumpe....sunt exact modelele nemtesti de perdele....
... la nobila casa ai incercat???
Noapte buna va dorim, dragele mele...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60351&whichpage=1" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341&whichpage=1" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique spune:

Salutare fetelor !

Am "intrat" doar ca sa va salut...Mariana se pare ca ai ramas una dintre cele mai active forumiste si din acest punct de vedere

Suntem bine, traim o poveste minunata impreuna cu ai nostri 2 flacaiasi frumosi si voiosi. Doar timp nu prea mai am, e firesc, cred . Dar...recuperez io, da Mariana ?

Va pup pe toate, dragele mele clujence,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

codruta, flavia, heny, monique, tare ma bucur sa vad ca mai treceti si pe la noi, adica mai veniti si pe acasa ! Sa stiti ca la noi nu tine vorba "mai rarutz, ca-i mai dragut" E tocmai invers: cu cat mai des cu atat mai bine!

Monique, recuperezi daca vrei! Si sunt convinsa ca saptamana asta am fost cea mai activa forumista (stim noi la ce capitol! ). Tu nu ne dai nici un link cu poze? Nu ne arati flacaii tai? Nu ne spui nimic despre ei?

Stanca, eu nu ma pronunt la culori, daca nu vad. Si daca vad mi-e destul de greu cu asortatul, dar asa fara vazut, nici gand sa ma bag!

Steaua, stiu ca ne citesti! Vezi ca l-am trecut si pe Alex pe listuta, asa ca fa bine si mai da si tu cu batzu' pe la noi!

pt toata gasca!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

un-doi; trei-trei; zece-zece.................
proba de semnatura!

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

merge .

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steaua spune:

Mersi nasa Tache ca m-ai dat de gol!
Si ca sa demonstrez ca nu-s asa de lenesa (citeam doare cele scrise de voi fara a ma loga), na ca scriu.
Va pe toate gagicile! Io n-a ma somn la ora asta, da oi mere la culcare ca ma chema sotzu. Sunteti niste dragute. Sper sa ajung si io la o intalneala cu voi. Ca asa, necunoscandu- va, nu- mi prea vine sa ma bag in sama.
Salutari Florina!

corina

Mergi la inceput

'Neata.
Azi sunt super happy!
Vine Stefan acasa!
O zi superba la toata lumea!

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Florina nu merge deloc perdea alba pentru ca nu e nimic alb in camera.Ma duc sa vad daca nu gasesc o perdeluta vernil.La covor inca nu m-am gandit.E buna ideea cu perdeluta verde!

Mariana pofteste sa vezi!

Mai da rau merge DC.Si la voi merge asa rau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Fetelor referitor la donatii pentru copii va propun sa strangem noi bani(fiecare cat poate nu sume astronomice)si sa cumparam lucrusoare sau sa dam din ce avem.Apoi sa megem noi si sa le ducem.Eu ma pot interesa la DPC la fel poate si Roxana(Alexa Ioana) si femeia care vine la mine la curatenie lucreza ingrijitoare la scoala de nevazatori.
Voi ce parere aveti?
Eu cred ca asa e sigur ca ajung la copii nu in alta parte.
Am putea discuta la intalnire.

Mergi la inceput