Cluj! (19)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
mariana tache spune:
Alexa Ioana, sigur ca mai e loc pt inca o clujeanca! Drept dovada esti deja pe listuta! Asa ca nu uita sa ma vi pe la noi!
Florina, daca va hotarati sa va intalniti sapt viitoare nu pot nici cum. Asa ca ma sariti pe mine; caci Stanca zicea ca incepe postul daca se mai amana si nu as vrea ca din cauza mea sa va puneti pofta in cui.
Ce-mi face nora? Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Alexa Ioana spune:
'neata, fetelor !
mariana, multumesc mult ca m'ai trecut pe listuta !
sa aveti o zi buna si plina de soare !
baby-boom spune:
'Neata!!!
Mariana, nora e pe pozitie ca de obicei!!!!! Io-s mai rasuflata si obosita, da' imi trece mie!
Mariana, nici daca-i vineri???...cu toate ca nu stiu daca restul fetelor pot asa....da' vedem noi!!!!!
Si mie mi-e pofta de discutii, pizza sau mancarica de vinete( Roxana!!!!!!)....
Deci, din cate am priceput e duminik viitoare, nu asta, nu??? Sau n-am inteles bine???
Va pupam...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60351&whichpage=1" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341&whichpage=1" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg
asi spune:
Mariana nu e problema ca incepe postul.Eu zicem doar ca nu mananc carne.Ne intalnim cand putem toate.
In ce zi vreti sa ne intalnim?
Alexa Ioana bine ai venit la clujence!
Acuzzaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!
Noi am fost asera la Praktiker(asa se scrie?) si am gasit covoare scumpe si nu prea reusite si perdele urate foc
.Mai cautam.Asta a fost prima incercare.
Alexa Ioana spune:
ASI bine te'am gasit ... si aici ! oriunde ma intorc, tot de tine dau
(poate totusi reusim sa ne intalnim si real, nu numai virtual)
fetelor, va rog ganditi'va daca vreti sa contribuiti la colecta pentru mariuta, si spuneti'mi, sa ne putem organiza !
mariana tache spune:
Fetelor, nu stiu ce sa zic, dar cred ca nu trebuie sa stati dupa mine. Este f greu sa ne nimerim toate la intalneala; poate amanati o sapt pt mine, iar urmatoarea saptamana nu poate veni Florina, sau Roxana etc. Iar se amana?!
Nu ma intelegeti gresit, imi doresc mult sa ne vedem toate gagicile la o barfa , dar nu as vrea sa va incurc.
Stanca, in Mihai Viteazul (fostul Flip) s-a deschis de curand magazin de perdele. Vezi ce gasesti si pe acolo.
Chiar asa, Ancuzza, pe unde umbli?
Florina, sa inteleg ca ai un socru obositor? Sau Elise e cauza oboselii tale?
O zi super la toata lumea! Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
baby-boom spune:
Hihihi, Mariana!
Mai mult Elsie decat socrelu...da' nici el nu se lasa.......
Alexa Ioana, cel mai bine e sa vorbim atunci cand ne vom intalni toate, nu-i o idee buna? Fiind vorba de 5 lei, e usor!
revin pe parcurs
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60351&whichpage=1" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341&whichpage=1" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg
carrie spune:
uraa, suntem bine azi, si eu si gagalicea
Viata e frumoasa!!
fetele, spiritu meu organizatoric zice ca nu e musai sa fie numai o intalneala, poate fi una saptamana viitoare, una peste doua, ce ziceti?
mai ales ca la noi in firma incep sedintele de buget, dupa amiaza si in zilele respective pot sa uit de orice altceva!
Florina te-ai interesat de orfani?cum putem sa le oferim ceva de sarbatori?
pupici
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori si 4 luni)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531