Scorpiutzele petrec ! (23)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
nastasie spune:
mai, fetelor, dar ce e cu ana?ca nu am mai vazut-o de mult.
anaaaaaaaaaaaaaaaaaa, unde estiiiiiiiiiiiiiiiiii???????????????
albumul meu
nepotelele mele
adriana&razvan 01.11.2004
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
miraklucker spune:
LA MULTI ANI!!!!!!!! SARBATORITELOR
eu am ramas in urma ca de obicei!! n-am citit prea mult dar sper ca maine sa recuperez!
Azi am fost la control. Voi mai avea o fetita!!. E bine a crescut destul si sta deja cu capul in jos, dar cica se mai poate inca intoarce . nume inca nu stiu, sunt in studiu
.
Va pup pe toate, si inca odatasarbatoritelor, multa sanatate, si fericire alaturi de cei dragi!!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
Ana68 spune:
Buna seara tuturor,
In primul rand urez si eu scorpiutelor sarbatorite pana acum,un mare si calduros "La Multi Ani!",cu sanatate,fericire si...multa dragoste.
In al doilea rand vreau sa va multumesc din tot sufletul celor care au urat asa de frumos si calduros de ziua Luanei,sa va doresc si eu,in numele Luanei,tot binele din lume,sa va trimit imbratisari si sarutari virtuale,cu tot dragul si sa fiti iubite si fericite alaturi de familiile voastre si toti cei dragi voua.
Adrianaaaaaaaaaa......iata-ma-s!!!!!...Am vinit...
.
Saptamana trecuta a fost sora mea la noi,de marti pana vineri dupa-amiaza a stat....Am fost super ocupata,cu curatenie(cat s-a putut face),cumparaturi(ca sor-mea a fost in bani si ne-am capatat cu cadouri) si pregatit de mancare ca am fost plecata din zona...
Daca va mai amintiti va povesteam acum ceva saptamani in urma despre teambuilding.Ei bine,din 28 pana in 30 octombrie am fost la Covasna,la acest teambuliding...Pe scurt,sa nu va plictisesc,a fost super:exercitii de incredere,lucru in echipa,comunicare maxima cu atingerea unui scop final propus, in mod pozitiv.Program incarcat si condensat,fara timp liber,cu distractie si efort maxime...Ce sa va spun?As fi stat o saptamana acolo,continuand programul draconic la care am participat...Daca o sa am timp si va intereseaza am sa va povestesc ce si cum a fost,o data.Daca vreodata va trebui sa mergeti la asa ceva va sfatuiesc prieteneste sa nu ratati ocazia...
Drumul l-am facut cu masinile institutiei.Am fost colegi ai aceleiasi institutii,din toata tara.Am avut parte de o vreme superba:soare mereu.Peisajul....ce sa va spun?Mirific!!!!Pot sa va marturisesc,fara nici un fals patriotism,cu mana pe inima si toata sinceriatea mea,ca avem o tara superba....Pai,fetelor,la putin timp dupa ce treci de Brasov se face drumul spre Covasna.De la intrare pe drumul judetean al Covasnei,pana in Covasna,de-a lungul drumului,pe dreapta,sunt Fagarasii.....E superb!Drumul e superb(exceptand calitatea soselei),pitoresc!Cred ca as putea povesti fara oprire...
In fine,duminica noapte am ajuns acasa si azi iar la munca...
Dimineata am avut o surpriza extrem de neplacuta si dureroasa,cand,Otilia,bona Luanei a intarziat 10 minute si a aparut aratand ca o stafie:alba la fata,gafaind,abia tragandu-si sufletul....M-am speriat si cu chiu cu vai am reusit sa scot de la ea intamplarea:vineri seara a avut un preinfart,a fost la urgenta,trebuia sa fie internata atunci si a semnat ca nu ramane in spital...A venit azi la mine sa imi spuna ca nu mai poate veni,ca ii pare rau si ca maine se interneaza la cardiologie,timp de 3 saptamani ,pentru investigatii...Mi-a picat cerul in cap!Am fost disperata!In fine,am certat-o ca nu a sunat vineri seara sa vorbesca cu Marius si am plecat la munca,cu senzatia ca traiesc un vis urat si ca imediat ce ma trezesc voi reveni la realitate.N-a fost asa.Drept urmare am cumparat celebrul ziar care mi-a adus-o si pe Otilia si m-am pus pe sunat.Am gasit o alta tanti,nu e Otilia,e o femeie simpla,mai de la tara,in varsta,cu care ne-am intalnit toti in seara asta si cu care am stabilit sa incepem colaborarea de miercuri.Eu am reusit sa imi iau liber maine,asa ca profit sa spal,sa gatesc si sa fac curat...
Cam astea ar fi noutatile despre mine...
Inca o data va multumesc pentru urari,va doresc numai bine si....sa fiti iubite!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
HelleneC spune:
Buna seara, inspre miezul noptii, se vede ca aici e petrecere!
Mira... ma bucur mult pentru tine, si sa stii ca as vrea sa fiu in pielea ta acum
, la nume nu e greu, daca vrei sarim si noi cu idei! Mai e pana atunci, tu sa fii sanatoasa si sa ai o sarcina usoara mai departe!
Ana, te striga fetele, eu am ragusit, iar ai probleme cu netul, sau se simte ca ai intrat pe bune la munca!? Te asteptam!
Ema, ma bucur ca ti-a priit aniversarea! Daria nu e in vacanta?
Iri, cred ca tura asta nu ne mai vedem in Suceava, ca tu vii si eu ma tot duc, cica au dat drumul la poduri, sper sa ajungem mai bine din Sv in Bucuresti! Eu pe 11 ma reintorc, imediat dupa conferinta, ca am mare petrecere mare pe 12, nunta nasei lui bebe! Povestim noi pana atunci!
Monica, noroc cu vacanta asta ca ai si tu timp sa mai respiri nitel!
Carmen, apoi lasa ca va veni vremea de masina noua, si noi suntem acum in balanta ce sa facem, daca sa luam un leasing sau nu pe un logan... dilema mare, datorii multe, dar... stau in fata
Lory, sa stii ca imi lipseste George iar aseara a plans dupa noi, la fel si azi. Greu a adormit bocind ca vrea la mamica lui, in patul lui! Ce sa zic, cand e aici vrea la bunicul... ce sa mai comentez!
Ina, bravo pentru cadouri!
Gabriela, sa purtati cu placere cizmulitele si gecuta, vine si randul lui Praslea!
Nina, ce mai faceti voi?
Fug ca e tarziu de tot!
va pup si noapte buna, Elena
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
HelleneC spune:
Ana, am scris odata, ma bucur pentru iesirea ta la Covasna... insa aiurea cu dna Otilia, chiar era potrivita pentru Luana mica si pentru voi toti! Ce mult conteaza sanatatea!
Te pup si capul sus, bine ca ai gasit repede de tot pe cineva! Iti tin pumnii!
Noapte buna, Elena
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
nastasie spune:
buna dimineata.
ana, imi pare rau sa aud de dna Otilia.poate ca si dna asta va fi de treaba si o vor placea si voi de asemeni.si eu ajung pe zi ce trece la concluzia ca sotul se descurca de minune cu razvan dar mai tot timpul intervine cate ceva si eu sunt cea care sta acasa.ba e chemat la munca, ba cate o analiza pentru scoala de instructori auto. etc.acum mergem asa pana cand vine mama de la sora mea si om vedea dupa aia ce o mai fi.imi pare bine ca ai mai iesit si tu din cotidian.stiu drumul si am vazut ca avem o tara superba cand am iesit din tara, dar drumul este sub orice critica.am facut romania aproape intr-o zi jumatate si alte trei tari le-am traversat in juma de zi.asa ca.......
va pup pe toate.bine ca ai revenit printre noi.
albumul meu
nepotelele mele
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
carmensilva spune:
Buna dragelor!
sa stitzi ca-s tare adormita!ieri nu intelegeam pe cine felicitatzi ca eu incurcasem datele!dorm din picioare!
Mira ,sarcina usoara,si sa fie fetitza sanatoasa!
Ana,ne pare rau de intamplarea nefericita cu bona!
Elena,sotul nu vrea sa auda de Logan.eu as fi luat si o dacie oricare e mai putin costisitoare .cica asteapta si 10 ani si tot isi ia masina noua.
fetelor imi cer scuze ca v-am felicitat in avans,dar cred ca ma grabeam sa schimb prefixul.deja ma simt mai bine ca mai am timp sa ma bucur inca o zi!
de cand stau acasa nu mai stiu pe ce planeta sunt!
Adriana,sa inteleg ca deja i-ai taiat motzul lui Razvan!sa fie sanatos sa creasca mare !
va pup si va doresc o zi buna!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
carmensilva spune:
am uitat sa va zic de ce am incurcat eu data ca am comandat sambata un tort pt 2 nov si desteapta aia a scris acolo marti,2 nov si a zis ca ma asteapta marti!sa vedetzi cum maninc eu tort azi!si am intrebat -o daca marti e 2,si era ferm convinsa!si io nu am mai dat importantza pina ieri,dar aseara nu mai puteam face nimic!va datzi seama si io ce preocupata am fost ca io ieri faceam cumparaturi,si m-a mai derutat si sotul meu cu cadoul de ieri.am patzit ca Lory.m-a luat prin surprindere si n-am mai stiut ce sa -mi iau,nu mai aveam chef de cumparaturi ca eram derutata,asa ca am vrut ghete,n-am gasit ,mi-am luat o palariutza!
ca mi-a zis sa ma hotarasc repede sa nu-mi ia el cine stie ce!vezi Ema,mai bine decat o surpriza neplacuta!
pupici!
nastasie spune:
carmen, i-am luat motul lui razvan duminica si la inceput nu i-a placut ca era prea multa lume in jurul lui si era si cam nedormit, dar si-a revenit el.a ales cheile de la masina, paharul de tuica si aur.il face mama un mic alcoolist, iar unchiul a zis ca-l ia ucenic la bijuterie.din pacate pozele nu mi-au iesit
, mor de oftica, am doar caseta video si mi-a promis cineva ca imi face dupa ea Cd si apoi poze, asa ca din pacate nu am ce sa va arat.mor de ciuda.asta e.
carmen, lasa ca tine tortul pana maine.maine bem amandoua.
albumul meu
nepotelele mele
emma27 spune:
vavan,la multi ani si la cat mai multi pasi pe cont propriu!!!!
ana,nu ne-ai spus insa dc ii place luanei bona noua.bine,e acomodarea,dar conteaza prima impresie.
elena,era mai bine cu popica,ai???macar avea grija sa te culci la ore rezonabile.
mira,felicitari pentru micuta!!lasa ca se intoarce ea....daria statea numai cu fundul,cand vroiam sa vad ce sex are ,asa ca....hmmm,doua fete si un baiat...ce bucurie mai mare??
elena,daria nu are vacanta deloc(unul din avantajele gradinitei particulare,dar la cati bani dau,macar asta sa faca).nu stiu ce m-as face,caci nu am cu cine sa o las.noi o tinem in serbari.dc pana acum a fost sarbatoarea recoltei,pe 11 noiembrie avem petrecerea de haloween(mai intarziata).si anul asta inchiriem costume.am fost prima care a ales din catalog,si desi erau si ingerasi,si albinute,buburuze,am optat pt o vrajitoare tare colorata.am simtit ca asta i se potriveste cel mai bine dariei.mi s-a parut insa cam scumpa taxa de inchiriere:300 mii,pt un costumas,pt care mama s-ar fi chinuit doua zile,dar nu pot face nota discordanta....
EmaIepurasii trazniti
Poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60351&whichpage=3 br / " target="_blank"> Haideti sa o ajutam pe mama scorpiutza!!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank"> Bazar pentru Alex