Scorpiutzele petrec ! (23)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

la multi ani sarbatoritei de azi.sanatate si fericire multa.intru mai tz sa va povestesc cum a fost la motz.

albumul meu
nepotelele mele

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmensilva spune:

'neatza dragelor!
eu sunt cam obosita azi nu stiu de ce.astept sa plec cu tati in ora ssi sa las gaza acasa cu cineva.am scapat de masina cea noua ca aveam prea multe datorii si am ajuns la dacie iar,asteptam sa luam mai tarziu una noua.nu mai stim de care acum.
Razvanelu,LA MULTI ANI!
Adriana,sa-ti traiasca nazdravanul si sa fie sanatos sa faca cat mai multe shotii!
Am si io o curiozitate cine mai e sarbatorita azi ca tot ii urati,eu nu vad pe nimeni si nici nu cunosc.
Va pupam ,si nu v-am multumit de aprecieri pt Anda.toata lumea s-a speriat de noua frizura!
ieri biata de ea s-a dat jos din pat si plingea linga usa si taica-su nestiind ca nu e in patutz a intrat cu toata viteza s-o salveze.va dati seama cea iesit.are un cucui mititica....tot mami e de vina ca n-a specificat unde e fata!pai eu trebuia sa ghicesc ca o sa ajunga la usa singura?eu ma temeam sa nu cada de pe pat,dar taica-su are o fortza....
O saptamina buna dragelor!Eu sunt cam apatica si daram casa de dimineatza ,pe ce pun mina tot pica,sper sa n-o tzin asa!Sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

carmen, eu din reflex urez la multi ani, ca stiu ca trebuie sa fie cineva de la noi sarbatorit.aproape in fiecare zi avem.nici eu nu cunosc dar am urat la multi ani.

albumul meu
nepotelele mele

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

'NEATA SCORPIUTELOR!!!CE MAI FACETI? Eu tin sa va multumesc din tot sufletul pentru urari si pentru ca ati fost alaturi de mine intr-o asa minunata zi din viata mea! A fost intr-adevar minunata pentru ca am avut alaturi oameni minunati care m-au facut sa ma simt bine(chiar daca am ami imbatranit cu un an),m-au facut sa ma simt fericita, oameni pe care ii iubesc si ii respect din tot sufletul!!! ATI FOST LA INALTIME SCORPIUTELOR! VA PUP PE TOATE SI INCA O DATA VA MULTUMESC!!!

Astazi avem de sarbatorit pe RALUCASIMARIUS, LA MULTI ANI! MULTA SANATATE SI MULTA FERICIRE ITI (VA) DORESC!!!
YRYS, ma bucur ca te simti bine in luna de miere!Abia astept sa ne povestesti cum e in Franta.Eu una am fost decat in aeroport in Paris.Bineinteles ca am zburat si cu Air France-ul.N-am mai fost demult pe-acolo ca nu-mi prea place aeroportul, este enorm! Asa ca in ultimul timp ii prefer pe austrieci.TE PUP SI ITI DORESC IN CONTINUARE O LUNA DE MIERE PERFECTA!
HELLENE, esti trista ca ramai fara Georgica? Asa patesc si eu! Cand sunt cu Alinutul si ma oboseste ingrozitor,abia astept sa-l duc la gradinita sa mai scap un pic de el,si cand il duc...parca sunt pe alta lume.Merg pe strada asa ca proasta,parca n-am nici un rost...Lasa ca imediat trec astea 5 zile si-ti intri iar in norma!TE PUP!
MONICA-ELISABET, KLUMEA BLONDY, SA PURTATI SANATOASE LUCRUSOARELE CUMPARATE!VA PUP!
NASTASIE, ai petrecut bine? Sa ne povestesti cum a fost! Maine esti iar in chef?Ce bine de tine!!!TE PUP!
EMMA, ANA, PE UNDE MAI SUNTETI?NU MAI DATI NICI UN SEMN DE VIATA? VA PUP!!!
Fetelor, eu trebuie sa ma opresc aici ca m-a anuntat sotiorul ca trebuie sa vina cineva pe la noi.VA PUP PE TOATE SI VA DORESC O ZI BUNA!
Lory_kluiALIN CRISTIAN

http://community.webshots.com/user/alink119

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

mii de scuze: "La multi ani,monica si muuuulte impliniri!!!"
lory,multi ani si sa fii iubita cat mai mult!!!cum stai cu petrecerea???o sa ma uit acum la poze.
esme,la multi ani si sa ramai la fel de sensibila ca si pana acum.sa ne traiasca,scorpiutza perfecta!!!
yrys,asteptam vesti "bune" cand te intorci.
elena,pai iti trebuia si tie un moment de respiro.profita de el.super,felicitarea,iti multumesc.
mina,nu-i bai pt pachet.ma interesez si de ce mi-ai cerut,o scoatem noi la capat.
eu am petrecut sambata foarte bine.s-a incins cu dans si toate cele.poze reprezentative nu prea am ,dar am pus cateva in poze noi,in special de la sarbatoarea recoltei a dariei.mandra mea a fost socata,caci ,desi a suflat in tort,toata lumea cantat ema,sa traiasca,asa ca ieri i-am cantat,in particulier,eu si taica-su.
de-ar fi si la serv asa de bine,as trece printr-o perioada excelenta,dar ce sa-i faci?!!!inca o data,va pup si am rugamintea sa va uitati la semnatura mea.multe dintre voi ati primit pm,sau vor primi.dc vreti mai multe lamuriri,cereti-mi prin pm.

Ema
Iepurasii trazniti
Poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60351&whichpage=3 br / " target="_blank"> Haideti sa o ajutam pe mama scorpiutza!!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank"> Bazar pentru Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Bun gasit scorpiutze si La multi ani sarbatoritelor din ultimele trei zile!
Eu tocmai m-am intors de la Ploiesti unde am fost plecata weekendul asta sa-mi primesc cadoul principal (s-a intors mama de la Roma unde a stat 3 luni si a venit chiar pe 28,sa fim impreuna ca acum fix 30 de ani ) si o multime de alte cadouri,care mai de care mai...sexy!

Va multumesc tuturor din suflet pentru urari si ca m-ati facut sa ma simt bine in pielea asta noua a mea din "anii 30"...

De maine sarbatorim "scorpiutze de noembrie",abia astept!

Va pupic si mai vorbim!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Dragi scorpiute petrecarete,

Mii de scuze ca am ramas in urma cu urarile ,va pup cu intarziere pe ficere(stiu ca ma "iertati"):

LORELAI,La multi ani!!!! SA fi sanatoasa si iubita!Dar chiar asa nu mai apari deloc?

LUANA,fata dulce si nazdravana ,sa te faci mare si sa ai noroc!LA MULTI ANI!Pupici si la mamica ca ea te-a dus pe lune!!!

LA MULTI ANI, MONICA!Fericire alaturi de familita iti dores si numai bucurii!PS.si eu am fost sambata la o nunta,acceasi?!!!oare?

LA MULTI ANI LORI_K si iti dores ceea ce tu iti doresti pentru tine sa fi iubita ca si pana acum si fericita alaturi de cei dragi!Si eu vreu o gentuta...Prada...

LA MULTI ANI ALDAESME !Sa fi tot ata de energica si de dornica de a face atatea lucruri si cu aceeasi psiune,iar cei din jurul tau sa stie sa aprecieze asta!

La multi ani si celorlalti sarbatoriti!

Eu dupa cum am spus am fost la o nunta.Sincer...m-i s-a cam luat de nunti,pretentii prea mari pentru ceea ce a fost oferit!Ma rog una peste asta am dansat si a trecut...ei(miri) sa fie sanatosi si fericiti!
In rest sunt in mare agitatie:caut bona !!!Iris e si ea agitata zilele astea,am lasat-o la mama de sambata si a dormit pentru prima oara in afara casei.Si cred ca simte schimbarile si e tare agitata.Nici nu prea manaca.Azi sta cu tatal meu,maine cu o matusa...asta pana gasesc pe cineva stabil si de incredere.Ufffffff!
In rest... cu munca.
Acum in "sezonul" nostru ar trebui sa fie mai bine!
Carmen ,pupa papusica ca e tare dulce!Cat despre al meu sot,mi-a trecut de mult.De fapt imi e asa bine in ultimul timp ca incerc sa nu-l bag in seama,eu trebuie sa ma simt bine!Dar de ziua mea chiar nu l=as ierta,vorba cuiva !
Elena pupici si fruntea sus!Uita-te la mine.
Ema cum ai petrecut?

poze
Iri si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

La multi ani Monica-Elizabet, Lory_k, Aldaesme, Ralucasimarius!Cu scuzele de rigoare pentru intarziere insa in we am avut mosafiri si greu de stat la computer in conditiile astea.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna din nou fetelor frumoaselor,
eu sunt in trecere pe-acasa, azi am stat mai mult pe la ai mei, afara am iesit putin de tot fiindca faceam tzurtzurasi
irina, eu am fost la nunta la restaurantul "carul cu bere" ar fii culmea sa fii fost aceeasi nunta
va pupici sa aveti o seara placuta

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

lory,am vazut pozele.mai,ce fecior frumos ai si ii sade tare bine la costum.si dc veni vb de costumatie,faina salopeta sau costumas ai avut.stii ce nu am inteles?!ce ati mancat??placinta cu ravas sau clatita?
iri,de mult nu am mai petrecut asa de bine:cu atmosfera faina,dans,distractie si la sf...vizionare de casete.sincer,e prima data cand imi fac ziua,de pe la vreo 10 ani.am mai avut musafiri si in alti ani,dar nu era spiritul ala de petrecere.

Ema
Iepurasii trazniti
Poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60351&whichpage=3 br / " target="_blank"> Haideti sa o ajutam pe mama scorpiutza!!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank"> Bazar pentru Alex

Mergi la inceput