Scorpiutzele petrec ! (23)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yrys78 spune:

scumpele mele, nu am citit nimic din ce ati scris, insa voiam doar sa va spun ca va multumesc pentru urari. E foarte dragut in luna de miere...chiar imi place: Momentan suntem in nordul Frantei; aproape de granita cu Elvetia si Germania si la inceputul saptamanii cred ca mergem la Paris. Scriu de pe o tastatura tare anapoda, ca francezii astia. Inca nu m-am obisnuit cu schimbarile; La multi ani tuturor scorpiutelor care isi aniverseaza ziua de nastere. Va imbratisez pe toate si va urez numai bine;
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

'NEATA SCORPIUTELOR!!!BINE V-AM REGASIT! CE MAI FACETI? In primul rand mii de scuze pentru intarziere:

MONICA-ELIZABET,LA MULTI ANI! ITI DORESC MULTA SANATATE SI TOT BINELE DIN LUME! TE PUP!!!
ALDAESME, LA MULTI ANI! SANATATE MULTA SI NUMAI BUCURII SA-TI ADUCA VIATA!!!TE PUP!
Deci, astazi este ziua mea! Ce-mi doresc eu mai mult? Sanatate,sa fiu iubita (asa cum am fost si pana acum ),si sa fiu fericita alaturi de familia si de prietenii mei!Fetelor, dupa cum stiti eu am inceput petrecerea de ieri cu ocazia ceremoniei lui Alin.Am petrecut impreuna cu niste prieteni, a fost foarte frumos, am pus si niste poze, si astazi petrecem in familie.Trebuie sa mergem sa ne intalnim cu niste profesori americani(pt. cursul lui Alin de lb. engleza),care vin cam o data la trei luni si fac niste show-uri copiilor, asa ca voi fi foarte ocupata si pe ziua de azi.Oricum, VA PUP PE TOATE, VA DORESC O DUMINICA FRUMOASA SI VA MAI POVESTESC MAINE CATE CEVA!
Lory_kluiALIN CRISTIAN

http://community.webshots.com/user/alink119

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

la multi ani, lory!sa fii sanatoasa, fericita, iubita si sa te bucuri de cei dragi.vad ca ai o zi incarcata asa ca eu iti doresc petrecere frumoasa.
la multi ani,aldaesme!tot ce-ti doresti..
eu fug la treaba ca daca razvan tot nu a tinut cont ca se da ceasul in urma sa mai doarma si el mai mult ma apuc de pregatiri.va pup pe toate si o duminica placuta.

albumul meu
nepotelele mele

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

lory si esme va pup si va doresc din suflet LA MULT ANI! sa fiti sanatoase, iubite si fericite si nu in ultimul rand sa va dea Dumnezeu tot ce va doriti voi.
yrys, ma bucur ca te simti bine si va distrati. calatorie frumoasa in continuare

la nunta a fost f frumos numai ca muzica a fost exagerat de tare si chiar si acum imi "vuiesc" urechile...ne-am simtit bine, a fost f mult tineret, mancare super, muzica de toate felurile si pe toate gusturile. de miresica de ca sa mai zic...super frumushica si ginerica la fel, am facut si poze dar cum eu nu ma pricep sa le pun am sa-i zic sotului meu sa le puna el.
eu am fugit ca azi o o gramada de facut...nu m-am dus la patriarhiedar sincer nu ma mai simteam in stare sa cant dupa ce am "chiuit" toata noapteasi acum am o anume stare de spirit nu cea pe care trebuie sa o ai cand mergi la biserica...nu-mi place sa ma duc intr-un loc doar pentru ca "trebuie" atunci cand nu este chiar obligatoriu
alex s-a rugat de mine toata ziulica sa-l iau cu noi la nunta si i-am promis ca-l duc intr-un loc special de joaca pentru copii astazi numai ca sa fie cumintel si sa stea acasa....apoi luam masa cu totii in familie...si diseara...cine stie...
gata acum chiar plec...va pup pe toate si va doresc o zi minunata ca voi

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klumea_blondy spune:

Lori, LA MULTI ANI!SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII IN VIATA !sa ne povestesti cum petreceti acolo in japonia,da?ca tare mai sunt curioasa!petrecere frumoasa si inca o data fie ca toate dorintele sa ti se indeplineasa!
Aldaesme,la multi ani,fericire si sanatate!petrecere frumoasa!
adriana,petrecere frumoasa!de-abia astept sa-mi povestesti!

poze noi cu bubu

http://photos.yahoo.com/klumea_blondy

rares andrei (29.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmensilva spune:

BUna dragelor!
vad ca se sarbatoreste aici ,nu va incurcatzi!si io ieri am fost la socri ca a tinut neaparat soacra sa-si ia revansa cu ziua ei,doar ca mie mi-a fost rau si nu prea am putut sa mai pap nimic,plus ca eram ghiftuitzi de acasa ca nu ne-am inteles asupra orei.apoi au venit prietenii nostri cei mai buni in vizita si m-au surprins ac m-au felicitata de ziua mea ,ei vor fi plecatzi saptamina viitoare.e clar,am inceput de pe acum ,eu de obicei sarbatoresc cate o saptamina cu fiecare pe rand.
LA MULTI ANI!sa aveti parte de tot ce vadoritzi,Lory si Esme!
Va pup pe toate si va doresc duminica placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Lori si Esme sanatate si petreceri frumoase in aceasta zi importanta pentru voi!

Duminica faina va urez, azi mergem la tara si ramane George acolo 5 zile... nu ma pot obisnui cu ideea, m-am dezobisnuit sa stea departe de mine!!
Numai bine, Elena

Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klumea_blondy spune:

seara buna!cam liniste pe aici!se vede ca suntem in paranghelii!
noi ne-am plimbat toata ziua .am fost pe la galati,mi-am luat o pereche de cizmulite si sotul o gecuta!lui rares nu i-am luat nimic
si regret dar nu mai aveam cu ce ca mai avem maine de platit la termopan si gata cu datoriile!
si oricun luna nov e luna lui!de-abia astept sa-i fac petrecerea de 1 an!maine trebuie sa merg si la banca sa platesc datoriile firmei si
cred ca ma duc si pe la coafor!neaparat trebuie sa imi mai schimb si eu look-ul ca nu ma mai place domle barbatu'am sa ma si vopsesc,nu?si am sa ma apuc si de slabit serios!ca nu se mai poate!iar la cizmulitele astea noi nu se asorteaza bardahanul meu!
ma duc sa pregatesc masa,ca mi-e o foame!dar promit ca de maine ma las!va pup!

poze noi cu bubu

http://photos.yahoo.com/klumea_blondy

rares andrei (29.11.2004)

Mergi la inceput

hello fetele,
eu m-am adunat de pe drumuri, dupa ce am serbat in familie am fost prin cora si mi-am mai luat niste hainutze(adica sotul) dar si astea trebuiau probate...au niste lucrusoare tare dragutze, mi-am luat un pantalon si sacou raiat si o camashutza....a si o esarfa si o
gentutza...care sa mi se potriveasca cu cizmulitele mulate...asa o sa ma imbrac cand iesim la cina....cand o sa fie...nu se stieca azi zau daca mai am vreun chef sa ies in oras...vreau sa stau in patutz si sa ma odihnesc...asta dupa ce fac o baitza
sunt fara ruxi(ea a ramas la mama)...doar cu alex si pe el l-a preluat tati si se joaca amandoi...asa ca pot sa-mi fac de cap.
elena...hai ca trece repede...acu' vine georgica acasa
va pup sa aveti o seara placuta si linistita

monica

Mergi la inceput

buna dimineatza scorpiute,
la multi ani ! scorpiutelor aniversate astazi, multa sanatate si tot ce-si doresc.
desi suntem in vacantza si eu si alex ne-am trezit dupa acelasi program.saptamana asta nu am prea mult de lucru, gradinitzele sunt libere, copilasi plecati in vacantza asa ca o sa ma mai odihnesc si eu...asta normal daca ma lasa alex ca tuseste rau de tot si dr-ii zic ca nu are nimik rosu in gat sau altceva la plamani......toata lumea se vaita sezonul asta de o tuse prelungita si care nu cedeaza la nimik.
va pupici si va doresc o zi minunata

monica

Mergi la inceput