Scorpiutzele petrec ! (23)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
emma27 spune:
carmen,cum sa te plictisesti la 1 noaptea??si eu realizez ca as fi inconstienta,dar mai stii pana atunci?!!da-o incolo de soacra.sa ne spui cu ce v-a tratat la restaurant.
monica,baremi sa te distrezi la nunta!!!
va pup.poate semnatura mea va face curioase si o sa vedeti postarea danielei(danielac).
EmaIepurasii trazniti
Poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60351&whichpage=3 br / " target="_blank"> Haideti sa o ajutam pe mama scorpiutza!!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank"> Bazar pentru Alex
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anina_n/Anina_n.jpg)
Anina_n spune:
Mishulina, Eli26, Alina(Lorelai182003), Luana (pui de Ana), Monica-Elizabet, Lory si Esme
Petrecere frumoasa pt. fiecare in parte, alaturi de cei dragi !
Sanatate si implinirea tuturor viselor, scorpiute dragi !
Nina, mami de
![](zana.gif)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58864" target="_blank">Diabetul zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59034" target="_blank">Copilasi din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56032" target="_blank">Copii capricorn
syd spune:
Nu stiam eu de ce scorpiutele petrec...e deja timpul de sarbatorit,ce repede trece...
La Multi Ani celor care au sarbatorit pana acum sanatate multa!
Pt mine nu mai e de mult ca inainte,aproape o zi ca oricare,dar cu tortsi ala cumparat.
E vineri,pauza pana luni,ne odihnim.
HelleneC spune:
Hello la toti!
Hai sa vedem cine e mai in chef azi:
Noru'mea, bien sur! Luana, sa traiesti iubita si sa o faci fericita pe mama, si pe soacra'ta
si pe ficior'miu
... na ca tot spre mine trag uraturile! Ana, scumpa, nu stiu pe unde esti, intre oale si pregateli cred, dar musai pupa fata tare de tot si spune-i ca o iubim rau de tot, nu alta!
Lorelai (Alina), ca tot schimbi tu prefixul, poate mai acces la net cateodata si mai da cate un semn, sa ne spui cum te simti la 20 de ani. Mie imi e cam dor de tine, cu aerul tau de adolescenta indragostita, imi lipsesti! Te pup si mai hai pe aici!
Ina, uite ca stii tu ce iti urez eu: cel mai frumos vis al tau sa se implineasca! Sa stii ca noi daca vrem avem puteri "magice" si descantam noi barza, barzaun ce o fi, numai sa aduca coconelul ala scump odata! Sa fii sanatoasa si sa ramai iubita, asa cum te vad eu in pozele alea de la nunta ta!
Eli, la multi ani si la fel, mai treci pe aici! Sa fii fericita!
No, se cam termina saptamana asta nebuna de tot, mai urmeaza inca doua cam la fel si exact inainte de ziua mea, pe 10 merg la Bucuresti, pe 12 ma intorc in tromba ca am nunta de onorat, apoi pe 13 musai voi dormi... oare cand voi avea vreme sa fac 32 de ani? La anul... cred
Carmen, am vazut pozele, scumpa foc, am admirat gandacul cu colegele mele, care au zis ca e superba Anduta, si tortul... delicios! Ma bucur ca v-a placut, pacat ca te-ai pacalit cu poza, la anul lectia e invatata!
Ema, cum fu la ora cu recolta? La mine, cand se framanta in casa, e vesnic ziua recoltei, George e mare amator... oare vrea sa se faca de fapt brutar?? Ma duce mereu in eroare! Noi mergem la tara de duminica, ca se fac ceva reparatii la camin, si nu are sens sa il chinui pe acolo.
Syd, weekend linistit iti doresc si mai ai vreme sa iti pregatesti ziua, oricum ai cretulina sigur care te va serba! Pup-o ca e scumpa foc! Ce mai face?
Monica, deci si tu tot cu nunta de ziua ta... hm, s-or vorbit unii altii sa ne saboteze!
Nina, asa ma bucur cand mai vad un mesaj de la tine, ma bucur mai ales ca incerci sa readuci lucrurile la o situatie normala pentru tine, ceea ce e super bine! Si iti mai faci timp si pentru noi!
Lori, bine ca te lasa sa te mai odihnesti, eu asta noapte a trebuit sa plec din pat ca a venit langa tati, si nu m-a vrut pe mine, ma dadea cu picioarele, dupa ce ajung in patul meu... mornaia ca vrea cu mine... a dormit cu tati pana la urma! M-am odihnit si eu 3 ore! Sa dea Domnul sa treaca repede saptamanile astea pentru tine si sa te revezi cu el acasa!
Gabriela, atunci sa petreceti frumos atat cat aveti musafiri si ma bucur sa vad ca aveti ceva vreme de petrecut in fata! Si eu prefer sa spal repede vasele, mi se pare depresiv sa le vad dimineata morman in chiuveta si eu mahmura...
Fug la somn, ca sunt terminata!
Maine am zi grea, astept duminica sa il duc pe George la tara si apoi sa ma odihnesc... prevad ca imi va lipsi mult iar, dupa 2 luni de prezenta continua in fustele mele!
Va pup, Elena
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
monica-elizabet spune:
buna dimineatza scorpiute,
inca nu am implinit 30 la 13,30 schimb prefixul
...pana atunci tot 29 am
am facut si tortuletzul pentru acasa, un tiramisu si pana plec la nunta mai fac si alte pregatiri pentru maine cand serbam in familie
va pupici sa aveti o zi buna
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
nastasie spune:
la multi ani, monica-elizabet!sa fii sanatoasa, fericita si iubita.tot ce-ti doresti si sa petreci frumos.
albumul meu
nepotelele mele
adriana&razvan 01.11.2004
klumea_blondy spune:
LA MULTI ANI,MONICA!Tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca!
poze noi cu bubu
http://photos.yahoo.com/klumea_blondy
rares andrei (29.11.2004)
HelleneC spune:
La multi ani Monica!
sa fii fericita mereu cu ai tai si sa te bucuri de puiutii tai si sot si familia ta mereu!
Eu am fugit la tara!
Va pup, weekend fain, Elena
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
carmensilva spune:
Buna dragelor!
ce fac sarbatoritele?
Monica,
La multzi ani!Sa ai parte de tot ce-tzi doresti si sa fii fericita alaturi de cei dragi!sa -mi zici si mie cum, e dupa 13.30!
We placut la toata lumea!pupici!la noi e frig si urat si eu am racit stand in casa!
monica-elizabet spune:
hac! gata fetele am 30 si un pic, pic, pic
glumesc desigur, sunt mai treaza ca niciodata, ma pregatesc sa plec la nunta, mi-am arajat unghiutzele, parul mi-am tras si un nuantzator roscat dar nu e mare fas...daca nu e vopsea permanenta nu o sa reusesc niciodata sa fie ceva intens...dar am zis ca nu ma vopsesc cu vopsea pana nu o sa am fire albe de par.
aaa...si am fost sa-mi cumpar repede, repede ceva de pus peste rochitza ca nu ma gandeam ca o sa fie asa de frig afara....brrrr...ma rog... eu sper sa fie cald in restaurant si sa pot sta fara chestia asta...mi-am luat ceva din voal....asa pana acolo de exterior am o gramada dar nu aveam nimik daca e frig inauntru.
v-am pupacit pe toate si va multumesc din suflet pentru urari sa dea Dumnezeu numai bine si sanatate la toata lumea si la toti copilashii.
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos