Scorpiutzele petrec ! (23)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmensilva spune:

Buna dragelor!
Va multumim mult pt urari si sa stitzi ca am fost surprinsa de pagina de la Evenimente.cred ca Gaby a fost capul rautatilor!merci!
Anda cred ca s-a simtit bine,mami s-a agitat,nana a taiat motzul si restul invitatilor cica au fost impresionati.asta era si ideea!lauda de sine....am invatzat de la sotzul meu ,el e cel caruia ii mor laudatorii de fiecare data!si io macar acum sa ma mindresc ca "am cu ce"!

Elena,cand am vazut tortul am fost dezamagita ca nu mi-a iesit poza.si vina mea ,dar ei nu au spus ca au nevoie de o poza normala,asa ca, eu, crezand ca-i ajut am scos una la imprimanta.modificand-o ,a iesit alta culoare,dar cand am gustat tortul.......delicios!super!oricum era diferit fatza de ce se face la noi-desi sunt bune si astea-si fructele erau proaspete si ...ce mai ,nu va mai fac pofta!totul a a fost deosebit,zic eu.pina si baloanele erau originale,ca am apelat la "firma lui Bubu"(adica bunicul a umflat de i-a venit rau!)si i-a facut cifra "1" din baloane.sarind peste incidentul ca mi-a bubuit un balon in ureche cu o seara inainte pe la 12 noaptea si ca era sa fac atac de cord,au fost frumoase si alea!
tati i-a adus un trandafir alb la fetitza si ne-a ajutat la greu!a dica el curat de 3 ori pe zi in urma Andei,el ales zarzavaturi de salata boeuf,bunica facut sarmale ,fripturi,o doamna venit -ornat platouri vreo 5 ore,si mami a cules laudele."cand ai avut timp de toate ?" a intrebat nasha.ee,m-am scos!unul cu munca si eu cu laurii!dar sa stitzi ca am recunoscut ,n-avea rost, ca nici nu stiam unde-s tacamurile pe masa ,si nici nu numarasem bine ,am avut mai multzi invitatzi!ooofff!matematica asta!de fapt nu mai intraseram in calcul eu si tati,noi eram absentzi si niste prieteni apropiatzi,pe care i-am si tinut la usa ca n-auzeam.vedetzi ac astia de casa n-au iesit tocmai bine!
si astazi fetelor......surpriza!Anda cu tati la frizer!sa vedetzi ce a iesit:

poze Anda
va pupacesc pe toate si urez La multi ani sarbatoritelor!!
Ana,sa-ti traiasca spiridusul si sa aiba noroc in viatza!pupam dulce pe fetitza si-i spunem "La multi ani!"sa creasca mare si sanatoasa!
Iri,n-ai putea sa procedezi si tu la fel?cum adica sa nu-si aminteasca?il aruncam pe geam!(si stam la etj 9!!!!!)poti sa vii sa-l arunci de la mine daca vrei!promit ca nu-i dau parasuta!ooof,barbatzii!Macar atat putea sa faca si el sa aduca o floare!eu la capitolul asta nu pot sa-i reprosez nimic ca tot timpul a fost atent chiar daca am fost surprinsa cum zicea Mina si mai putin placut,recunosc ca am fost si io rautacioasa , gestul conteaza!uite de la noipt tine!ignora-l!pupici!
o seara placuta dragelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

'NEATA SCORPIUTELOR PETRECARETE!!! ANINA, SUPER IDEE! SUPER TITLU!!!Ce faceti scorpiutelor? Sunteti pregatite pentru o noua zi de petreceri? Eu,DA! Deci le urez aniversatelor de astazi

LUANA, LA MULTI ANI! SA FII SANATOASA, SA CRESTI MARE, SA-TI FIE DRUMUL VIETII PRESARAT CU FLORI,SI SA-I FACI PE PARINTII TAI SA FIE MANDRII DE TINE INTOTDEAUNA!!! ANA, SA-TI TRAIASCA FETITA SI SA-TI ADUCA NUMAI BUCURII!!!VA PUP!
MISHULINA, ELI, LORELAI,LA MULTI ANI! SA FITI SANATOASE, IUBITE SI FERICITE!!!VA PUP!
EMMA, cum ai petrecut?Imi pare rau ca ramai singurica!Lipseste mult sotul?Hai sa-ti povestesc o faza,apropo de cadouri!Printre droaia de genti pe care le posed(nu le-am numarat exact,stiu doar ca am toate culorile! Sunt bolnava sa cumpar genti,pantofi si lenjerie intima),se gaseste si un rucsacel Prada pe care l-am primit cadou de la sotiorul meu acum 3 ani.Asa drag imi este de el ca nu l-as lasa pentru nimic in lume!Cate drumuri am facut cu el...Ma mir ca mai rezista inca.Problema este ca a inceput sa se deterioreze la o incuietoare.Acum 3 ani,acest rucsac a costat aproape 600 $.Ca sa-l duc la reparat pentru o incuietoare mi-au cerut 200 $.Parca ma doare sufletul sa dau atatia bani!Tot vazand sotiorul ca ma stresez pt. un nimic(asa zice el),mi-a propus sa-mi cumpere de ziua mea unul asemanator sau ma rog,altceva tot de firma bineinteles.Am acceptat intr-un tarziu cu toate ca sufar foarte tare dupa rucsacul meu,si azi cand mi-a propus sa mergem la cumparaturi...M-AM SUCIT!!!Parca nu mai am chef,mi-a fost lene,nu stiu ce-i cu mine.El saracul mi-a zis ca nu-i problema daca nu merg azi,putem merge si duminica(maine suntem ocupati cu petrecerea lui Alin),dar parca nu-mi mai vine.Deci in cazul meu ce este de facut?Asa ceva nu mi s-a mai intamplat pana acum! Sa nu am chef de cumparat cadouri pentru mine!Cand e vorba de altcineva,sunt prima!Imi place sa fac omul respectiv fericit,cumparandu-i ce consider eu ca-i mai frumos si mai bun,pentru mine...Oricum nu vor lipsi florile(sotul le cumpara intotdeauna singur! Are gusturi,am incredere!),sampania,tortul.De cadou parca nu am chef.Sa fie din cauza c-am mai imbatranit cu un an??????Sper ca nu te-am plictisit,nu?TE PUP!!!
HELLENE ,ce mai faci?Ai dormit bine? Eu, parca un pic mai bine.Sa stii ca si eu sunt foarte stresata sa nu raceasca Alin inainte de operatie!Ce sa-ti spun,ca abia am terminat medicamentele si de tusit tot mai tuseste!Astazi este ultima zi de gradinita!Toata luna noiembrie il tin acasa.Va fi vai de mine dar nu mai conteaza,lui sa-i fie bine!TE PUP! Ai grija de GEORGICA!
NASTASIE, ce faci? Ce-ti mai face baietelul? Nici de nepotele nu ne-ai mai zis nimic!Au mai crescut?Mai pune poze ca abia astept sa le mai vad!TE PUP!
SCORPIUTELOR, VA DORESC PETRECERE FRUMOASA! AVETI GRIJA DE VOI SI DE PUIUTII VOSTRII SI SA AUZIM NUMAI DE BINE!!! VA PUP PE TOATE!
Lory_kluiALIN CRISTIAN

http://community.webshots.com/user/alink119

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza scorpiute, si la noi astazi e ultima zi de gradi de maine incepe vacantza, dar alex nu prea se bucura....lui ii place la gradi.
azi vine si teatrul de papusi in gradinitza si ma bate la cap sa mergem mai repede
toata noaptea a tusit alex si nu prea m-am odihnit dar oricum nu mai sunt asa zombi ca ieri.
carmen ce super petrecere ai organizat pentru andutza, frumoa si tortuletzul si baloanele, dar fetitza...le intrece pe toate si cu par si fara perishor tot frumushica foc este....
mira, bine ai revenit din excursie, ma bucur ca v-ati simtit bine
lory, sanatate multa alinutzului
elena, ce faci cu georgica saptamana asta de vacantza? va pup pe amandoi.
fetele, va pupacesc pe taote si ma duc sa-l imbrac pe alexutz...sa aveti o zi minunata

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

buna dimineata.
la multi ani, Mishulina, Eli, Lorelai si Luana.sa fiti fericite si sanatoase.
ana,pe unde esti?mai traiesti?
carmen, si eu ii iau motul lui razvan duminica.dar eu fac petrecere mica.imi plac pozele cu anda tunsa si eu ma gandeam sa-l tund dar cred ca astept pana in primavara.i s-a incretit parul si imi place cum ii sta ca parca nici nu-mi vine sa-l tund.
lory, am pus poze noi cu nepotelele(ultimele 11 sunt cele mai recente).au trecut de 2 kg si sunt bine, doar ca au putin fierul scazut dar le da picaturi.asa ca mama pleaca de azi intr-o saptamana la ea.ca are nevoie de ajutor ca pe nepotul meu nu are cine sa-l duca la gradi ca soramea nu are cu cine lasa fetele cand le da drumul acasa.asa ca mama pleaca la ea.razvan e bine, face numai prostii.duminica o sa fie o mica vedeta.
va pup pe toate celelalte.

albumul meu
nepotelele mele

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klumea_blondy spune:

LA MULTI ANI ,Mishulina.Eli,Lorelai,Luana!

Carmen,,e supeba Andruta in costumasele acelea roz!e ca o bombonica!mai si ce tort am avut cu poza printesei!mmmmm!ce bun trebuie sa fi fost!
Emma,,acum am vazut!vrei sa mai faci un bebel?si ce vrei sa fie?
Hellenechiar caieri a fost zi de odihna ca nu am facut nimic!norocul meu a fost ca nu m-am culcat in seara cu pricina,pana nu am spalat vasele si le-am pus la locul lor.Dar azi tre sa o iau de la capat cu curatenia ca maine sear iar avem musafiri!ce mai ,tocmai la sfarsitul lui ianuare termin cu petrecerile!
va pup pw toate si inca o data LA MUL;TI ANI!sarbatoritelor

poze noi cu bubu

http://photos.yahoo.com/klumea_blondy

rares andrei (29.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

neatza,fetelor.sunt un pic cam cu dureri de cap,caci de stresata ce am fost ieri,m-am ametit de la numai doua pahare de vin.
ana,sa-ti traiasca mandretea de fata!!!!
La multi ani,Luana si sa primesti o gramada de jucarii!!Ai grija sa stingi toate lumanarile,ca deja sunt multe.

Ina,inca o data:La multi ani si sa nu faci cum am facut eu ieri.Fara regrete!!Devenim mult mai sexi cu varsta,suntem muuult mai destepte si invatam sa fim mai nepasatoare,ceea ce e mare lucru.

carmen
,ce mai!!!sunteti de coma,cu noua frizura.Nu intelegeam insa prima data ce se intampla,pentru ca le-am vazut prima data pe astea,si apoi pe cele de la aniversare.Ai o mandrete de fetita si din cate am vazut,a fost foarte cuminte.Chiar ma intrebam cine a avut rabdare sa umfle atatea baloane si sa mai scrie si pe ele?!Traiasca bunicul!!!Si tatal,sa-l tina tot asa, macar de aniversari.Hai ca mai aveti un pic si incepeti alta petrecere!!!Pupa puiul de scorpiutza pe chelie.
multumesc tuturor pentru urari.cum scria si gabriela.si-asa sunt scopiutza emotiva,dc mai vin si potop de urari,sunt gata.....Stii ce am realizat ieri???De multe ori,obtinem satisfactii celor pe care ii credem simpli prieteni.Ce mai!!Avem familia noastra,mai ceva ca in nasul si ieri,cel mai bine m-am simtit aici pe forum.Nu am cuvinte sa va multumesc.
elena,vad ca iar o intorci.pai,asa ne-a fost vorba vitual.hai in masinuta,si pana la bistrita,nu e mult.
monica,pai cum ramane cu seara romantica,cu sotul?ce-i cu analizele alea,probleme de sanatate?facem un "go power" si sa vezi ce efect are.
mira,mai dar plimbareata e bebelusa ta!!cunoastem cu copiii.din cauza asta nu pot programa nimic de revelion.sa vedem cum ne-om descurca si noi,la munte,de craciun,cu mataita noastra.
lory,ce-i cu faza cu plictiseala?!!mai!!!cum sa nu ai chef de cadou.lasa ca vezi tu cand se apropie ziua,desi sunt singura ca te surprinde in mod placut sotul tau.auzi ce cadouri??!!nu poate sa-ti cumpere rucsacul el singur?dc nu-l mai prinzi in toane bune???eu nu as risca pt nimic in lume!!!!eu deja,iti spun sa-l porti cu placere,si cu grija,la cat costa!!!
al meu sot vine in seara asta,dar la ce nebunie am lasat in casa,sa vedem dc va fi in toane bune,cand ne vedemsper sa ma iubeasca mult de tot.
monica si elena,deja vacanta????ce faceti cu micutii de-acum incolo?azi daria are sarbatoarea recoltei la gradi.cica ii pune sa faca paine.sa vedem dc imi da voie seful sa ma duc.asa rau mi-ar parea.dar ma astept deja la orice din aprtea lui. va pup.si sa nu uitam scorpiutzele din generatia veche:

La multi ani,eli si lorelai si muuuulte impliniri!!!

Ema
Iepurasii trazniti
Poze noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank"> Bazar pentru Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

La multi Ani pentru frumoasele scorpiute Mishulina, Eli,Lorelai si Luana!

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

gabriela,nu acum,peste vreo jumatatea de an,sa am timp sa ma razgandesc.nu ma supune presiunii,caci si asa m-am hotarat greu.ca de obicei,mama mi-a spus ca treaba mea,dar e f greu cu serviciu si doi copii,sotul sa ne apucam deja de treaba.bineintelesca mi-as dori un baietel,dc nu fac schimb cu elena(dc pateste si ea sa aiba tot baiat).si poate mi-o da unul cu ochii albastri.ma scuzati,numai prostii debitez azi.

Ema
Iepurasii trazniti
Poze noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank"> Bazar pentru Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

emma, si eu tot de-aia ziceam ca-mi pare rau, ca nu asa planificasem sa fie de ziua mea....dar deh...socoteala de-acasa nu-i la fel cu cea din tren...(mama trebuia sa mearga la nunta asta dar tatal meu lucreaza chiar in sambata aia si nu au cum sa mearga...asa ca eu si sotul trebuie sa mergem in locul lor)...cina romantica o sa o amanam un picutz.
cu analizele nu-i nimik...sunt niste analize obligatorii pe care le cere de la sotul meu de la servici, la toata familia...se fac o data pe an si eu eram programata de muuult dar uitasem, norok cu pc-ul ca m-a anuntzat.
am fugit sa-l iau pe alex de la gradi...abia astept sa-mi povesteasca cum a fost tatrul de papusi.
pupici

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmensilva spune:

Buna dragelor1
La multi ani sarabatoritelor!
Mishulina,cum stai cu "criza"?si io sunt in aceeasi situatie!noi s afim sanatoase ca anii trec repede.La multi ani!
Ema,bubu a umflat baloane dar mami se plictisea pe la 1 noaptea si i-a venit ideea sa le scrie.mai,mai ,dar ce curaj pe tine!2 bb?fara ajutoare?bravo tie!eu mi-am dorit fata si am avut.nu -mi trebuie baiat ,as mai vrae o fata ,dar nu mai risc.aseara am avut cosmar si am bocit toata noaptae ac pleca husband in Irak.si m-am trezita asa de nervoasa pe el!
noi trebuia sa asrbatorim si ieri,dar soacara-mea nu mi-a dat nicui macar un pahar cu apa.cica ne invita la restaurant sambata ca n-a stiut ca venim (aiurea ,ca parca nu stia ca mai are si baiat!)si s-a gandit ca suntem ghiftuitzi!pai un suc putea sa cumpere si ea acolo macar sa bea ea!eu sambata am planuri,si nu e nimic de sarbatoprit atunci,noua ne vin finii.a zis atunci saptamina cealalta.ia uite ca nu m-am gandit si io sa-mi sarbatoresc ziua prin aprilie!
va pup ca tre sa nani cheliutza!

Mergi la inceput