Scorpiutzele petrec ! (23)
Raspunsuri - Pagina 4
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anina_n/Anina_n.jpg)
Anina_n spune:
Ma bucur ca v-a placut ideea cu schimbarea subiectului nostru ! Ramane sa mai schimbam titlul si dupa ce terminam cu petrecerile, in ceva mai...simbolic, nu ? Va astept cu idei !
Cristina este bine, deocamdata, la fel si noi.
Elena si
Iri, cu scuzele de rigoare, sa aveti parte de ani frumosi si plini de iubire, impreuna(fiecare cu sotul ei, bine-nteles
), pana la adanci batraneti !
Ema, Michi, Ramonika, Frosa si Malina_Mircu
Ema, multumesc pt.
Ina, ma bucur ca mai treci si pe aici !
Nina, mami de
![](zana.gif)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58864" target="_blank">Diabetul zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59034" target="_blank">Copilasi din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56032" target="_blank">Copii capricorn
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
emma27 spune:
multumesc mult,gabriela!!!!bravo ca te-ai distrat.nu ai spus la cat ati inceput.
nina,mersi.si cu placere.pacat ca nu poate fi real,ca meriti pt tot ce ai tras.
EmaIepurasii trazniti
Poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank"> Bazar pentru Alex
piticasigogosica spune:
LA MULTI ANI EMA !!!!!!
Sa fi iubita si fericita si sa te bucuri de familia ta!Deci asa o pui de bebe?!!!Petrecere frumoasa si cadouri multe.
La multi ani si celorlate scorpiute,care desi nu sunt active pe aici,petrec!
Draga Elena,nici eu nu am sarbatorit nimic.De fapt nu ma asteptam fiindca stiu ca el asa e(nu tine cont nici de ziua lui),dar totusi speram.Nici floarea nu a venit si nici nu am iesit sa mancam ceva.Era obosit si am inteles.Noroc cu tortul si sampania cumparate de mine ca asa ne-am urat la multi ani.In rest pupici si atat... Am eu asteptari prea mari?!!!
poze
Iri si Iris
emma27 spune:
multumesc,iri.pai,m-am enervat pe sistem.
dc muncesti esti luat de prost,mai bine lenevesti pe banii statului.si in plus,imi tb un fecior,sa-l invat bunele maniere.eu am facut scandal monstruos,uitase pana si de aniversarea mea,acum cativa ani.si de-atunci e mielusel.dar nu te gandi ca-mi aduce flori la aniversarea casniciei,imi spune doar la multi ani.cred ca a notat undeva,sa nu uite.asa sunt ei,asa ca da,pretentiile noastre sunt mari.stii ce e bine,ca macar ti-a raspuns la urarile tale.
EmaIepurasii trazniti
Poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank"> Bazar pentru Alex
mina spune:
Salut
Pai breeee, luna asta de petrecem, nu avem voie sa ajungem pe pagina 2. Rusiiiine! Ia mai bine beau io o bere in cinstea voastra sa uit de rusine
Asa, deci:
La multi Ani Ema
La multi Ani Michi
La multi Ani Ramonika
La multi Ani Frosa, , colega mea de la mamici de sept oct 2004
La multi Ani Malina
Scorpiilor, sa fiti sanatoase, fericite si iubite!
Cum adica sa uite de ziua mea? Pai mai pupa mancare calda si rufe curate? Hm Hm. De restu (aniversarea casatoriei, a logodnei si alte asemenea) ii aduc io aminte, el doar sa se simta cu florile, dar de ziua mea....nu admit!!!! Asa, sunt rea! Adevaru e ca intodeauna reuseste sa ma surprinda cu cadoul (si nu numai in sens pozitiv) dar ce naiba, viata nu tre sa fie plicticoasa, nu? Anu asta vine cu parfumuri de bani multi la craciun si cu o ciocolata la ziua mea...sau invers...sau imi ia ce nu ma asteptam deloc.
Da'mi place! Cum ziceam, viata nu tre sa fie plicticoasa!
Auleu, ma ia melancolia si filosofia, mai bine as profita de somnu vizigotului sa intind niste rufe si dupa aia sa pun burta pe laptop ca am treaba de nu se poate, parca vad ca tot noaptea o termin.
Va pup pe toate.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
emma27 spune:
multumesc,mina!!!mai,compensatiile astea nu-mi plac mie.de ce domne???noi nu suntem atente tot timpul cu ei???lasa-l,ca atunci i-am facut la fel figura de ziua lui,si nu i-a picat bine(desi spunea ca nu-i place sa se faca tam-tam de ziua lui).vad ca s-a invatat minte.azi m-a sunat la 7 dimineata,sa fie primul,dar i-o luase mama inainte.spor la munci!!
EmaIepurasii trazniti
Poze noi
Mishulina spune:
Buna seara scorpiutze si LA MULTI ANI sarbatoritelor de azi!Mstef,Frosa,Emma,Ramonika,Malina
Sa fiti sanatoase si voioase si iubite de cei dragi!
Emma scumpa multumesc pentru "o vorba buna la momentul potrivit" nici nu sti ce bine prinde...Adevarul e ca trebuia sa fi facut asta de mult,poate va povestesc odata de ce am amanat atat....La multi ani cu sanatate si sincer,mi-ar place la nebunie sa fim colege de
peste vreo 6 luni
Nina si sanatate Cristinei!
Ina
HelleneC spune:
Mai frumoaselor, ramanem in top!
Azi mi-am sarbtorit seful, a intrat in birou dimineata cu un tort, normal ca am servit... 2 portii, ca deh, batranetea nu tine cont de calorii! Duminica e ziua sefei... si tot asa, printre scorpioni ma invart! Si e tare bine!
Deci.... La multi ani sarabtoritelor: Ema, Michi, Frosa, Ramonika si Malina_Mircu!
Tpate sa fiti iubite la maxim si sa fericite!
Ana, pe unde esti? cred ca te-au inundat trebile, eu astept vacanta domnului Goe, il duc pe ginerica la tara sa respir si eu un pic!
Iri, deci si la tine... cam la fel. Eu nu am cumparat nimic, nu cred ca mai conteaza pentru dansul aceasta aniversare, mai avem pe 3 aniversarea de la cununia religioasa... pe aia sigur o sarim... deci ma intreb ca tine: oare cerem cam mult? Raspunsul meu e ca NU categoric, si ma adaptez la situatie, altfel iau campii.
Ina, ma supar ca barza nu a ascultat rugile noastre, ma gandesc ca vine Mos Craciun imediat, in 2 luni... cine stie! Eu cand i-am scris, fix de Craciun mi-a pus in burtica bobul care se numea Georgica! Poate e mai bland si mai darnic, nu toata lumea se roaga de el, invoca mereu doar barza, care, deh, e cam bussy si o credem! Eu SINCER iti tin pumnii stransi si deja vezi ca gashka noastra a crescut, musai sa se pozitiveze ceva!
Ema, deci pe sambata cheful... virtual si tot ma cinstesc cu tine!
Mina, ai terminat treaba pe laptop? Te-a lasat Maria Sa Vizi'?
Nina, ma bucur ca ai schimbat titlul, asa vede tot forumu' cat de bine e pentur noi acum... si sa vedem mai departe ce titulatura mai punem! Pupici tie si iubitei mici!
Gabriela, daca aseara ai petrecut, asta seara vine odihna, nu? Numai bine!
Lory, daca spun ca seara de seara aceleasi episoade traversam si noi... si avem 3 ani, deci se spune ca e mai intelegator. Tocmai ce s-a mai insanatosit, si... alearga in chilotei cu ursul prin casa, ba si pe jos! Ce sa mai zic, mi-am epuizat amenintarile si tehnicile, dar mai am rabdaaaaare si caaaaalm! Chiar trebuie sa il pazesti de raceala in perioada asta, pentru ca altfel ii amana cred operatia, noi era sa o patim si... acum spun la toti. Noroc ca erau doar mucozitati si l-au pus la aparatul de aerosoli si s-au eliminat in 5 minute. Daca era ceva mai grav... amanare! Sanatate va doresc!
Monica, sa iti uzi cadoul Tare imi plac cizmele de genul asta, doar ca eu nu pot purta. Mai am pana sa fiu perfecta!
Carmen, cum a fost ieri? Vrem pozeeeeee cu printesa si voi!
Hai ca fug, incepe iar embargoul pe aici!
Va pup, noapte buna si spor la pregatiri la cine asteapta aniversarile si petreceri super la sarbatorite!
Elena
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
monica-elizabet spune:
la multi ani! emma, sa fii sanatoasa si sa-ti dea Dumnezeu tot ce-ti doresti.
aceleasi urari si pentru lorelai si luanei(fetitza anei)sa fie cumintica si sa o asculte pe mami.
multi pupici si sa serbati frumos
eu sunt obosita franta, azi dimineatza inainte de patriarhie am fost si la analize, mi-a luat sange si nu am mancat nimik pana la ora 14...chestia asta m-a daramat pe toata ziua...dar imi revin eu acum cu putin somnic.
de ziua mea suntem invitati la o nuntanu ca nu ar fii frumos dar nu e ceea ce-mi doream de ziua mea...o sa serbam a doua zi.
va pup pe toate si va urez noapte buna
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
miraklucker spune:
Dragi scorpiute
Va multumesc mult, mult de tot pentru urari!!!
SI VA UREZ SI EU la toateLA MULTI ANI, multa sanatate si fericire alaturi de familiile voastre, GABRIELA, EMMA, MSTEF,RAMONICA, MALINA!!!
Si binenteles pentru Anda, sa cresti mare , sanatoasa si cuminte si sa le aduci numai bucurii parintilor tai!!
YRISpentru tine, CASA DE PIATRA, multa fericire o viata cat mai lunga alaturi de sotul tau, sanatate si multi copilasi!!si sa va distrati bine in luna de miere!!!
Noi azi dupamasa am aterizat din concediu, luni am plecat asa ca eu mi-am sarbatorit ziua pe drum!!! Am fost in Germania la niste prieteni de ai sotului. Ne-am simtit bine, am avut chiar si tort din intamplare ca doar nu stiau ca e ziua mea. Nu am facut mare lucru, cu copii nici nu prea poti sa faci mare lucru. David e deja destul de mare, cu toate ca deobicei mai doarme inca la pranz in caziri mai speciale merge si fara, Dar Daria e intr-o perioada destul de dificila nu mai e nici asa mica unde o pui acolo sa stea si nici uînca destul de mare sa inteleaga
Ieri la intoarcere ne-am oprot la o prietena de a mea care stea in apropiere pe care nu am vazut-o de cand am plecat din Rom. Si cam atat, n-a fost cine stie ce dar a fost placut si mai altceva.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos