Scorpiutzele petrec ! (23)
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
emma27 spune:
vai,iri,am uitat,dar sper ca urarile dinainte se pun.
va doresc atat tie,cat si elenei,cat mai multi ani,mult mai fericiti decat acestia.sa le vina o data mintea la cap si sa fiti apreciate la justa voastra valoare.oricum calitatea principala o au:sunt destepti ,ca v-au luat pe voi!!!
EmaIepurasii trazniti
Poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank"> Bazar pentru Alex
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Mishulina spune:
Buna seara Scorpiutze si LA MULTI ANI tuturor!
In sfarsirt a inceput "Sezonul la Scorpii" asa ca va doresc la toate sa fiti mai frumoase,iubite si irezistibile ca niciodata!
Sa fiti sanatoase si sa va bucurati de cei dragi si ei de voi....
Si fie ca toamna asta sa va aduca tot ce va doriti!
LA MULTI ANI !
Ina
HelleneC spune:
Dragele mele, de prima zi am scapat, mai am maine, insa e bine, normal! La asa angajata, asa sef!
Ema, mersi de urare, nu stiu daca si el sustine ca a fost destept... mai este o vorba, dar sper ca nu o spune tocmai azi! Normal ca nu am petrecut, ar fi si culmea, nu? Nici nu mi-a urat nimic, deci... Iri, daca ai avut parte de ceva, gandeste-te si la mine! Ema, cum mereg pregatirea pentru maine? O mana de ajutor vrei, indata zbor peste munti (tare mi-ar place, dar... tot o fac intr-o zi)!
Iri, indata vii la Suceava din nou! Pacat ca nu ne putem duce la Bucuresti impreuna, eu merg cu trenul!
Carmen, astept reactii de la taiatul motului, sper ca iubita a trait din plin aceasta prima aniversare! La cat mai multe, va pup!
Mishulina, de mult nu ai mai scris aici, ce mai faci? te pregatesti si tud e aniversare cred...
Monica, ma bucur ca macar tu poti merge la patriarhie in aceasta zi, adica maine! Gandeste-te si la noi!
Nina, e super ideea! Pupici la iubita mica!
Yrys, luna de miere ca in povesti, asteptam sa ne ceri sfaturi de sarcina!
Mina, poate acum ca ai cam terminat cu treaba, poti sa te gandesti si tu mai linistita la tine si sa te simti bine, mai ales daca ai perdele noi... vezi ca trebuie udate!
Lori, eu inca nu am vazut copii care sa vrea inveliti in somn, George ne pacaleste seara ca vrea baie, dar vrea de fapt dezbracat si sa stea cu cat mai putine haine pe el! Cred ca ei au o circulatie mai buna decat noi, de asta au asa bucurii!
Maine avem o muuuultime de sarbatorite! Petrecere mare!
Va pup, fug la bebeloi, ma bucur ca in sfarsit e bine, sanatos, da Doamne sa il tina mult asa!
Elena
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
monica-elizabet spune:
la multi ani scorpiutelor aniversate astazi, mamici si pitice
klumea-blondy si andutza, sa fiti sanatoase si sa va dea Dumnezeu tot ce va doriti.
eu maine merg sa-mi fac niste analize obligatorii dis de dimineatza si apoi fug repede la patriarhie, o sa fiu cam terminata dar n-am ce sa fac...asta e.
azi mi-am mai luat o pereche de cizmulite mulate, pana aproape de genunchi... pe-astea mi le-am facut singura cadou...nu sunt chiar asa de calitate dar la cat o sa le incalt eu sper sa ma tina...imi place ca se vad misto si sunt de efect.
fetele va pup pe toate si va doresc numai bine.
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
Mishulina spune:
quote:
Originally posted by HelleneC
Mishulina, de mult nu ai mai scris aici, ce mai faci? te pregatesti si tud e aniversare cred...
Elena asa e,nu am mai scris de multisor dar va mai citesc din cand in cand (aveti cateodata asa viteza ca nu pot tine pasul...
![](icon_smile_big.gif)
Eu ce sa fac? Ma pregatesc de aniversare si de schimbarea de prefix,ma mai lupt cu depresia ce ma apuca din cand in cand...Ca orice moment aniversar (si mai ales la cifre rotunde) e si un bun prilej de bilant...Asa ca sa vedem: Barza nu m-a iertat si nu da semne de viatza (desi nu mi-e frica de gripa aviara
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_wink.gif)
![](alcool.gif)
Multumesc ca ti-ai adus aminte de mine!
![](pupic.gif)
Ina
![](floare.gif)
Lory_k spune:
SALUTARE LA TOATA LUMEA!!! Ce faceti scorpiutelor,petreceti? Eu cum ma trezesc numai la petreceri ma gandesc.In special astazi cand avem atatea sarbatorite!!!
![](birthday.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](pupic.gif)
![](birthday.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
LORY_K
nastasie spune:
EMMA, la multi ani, sa fii sanatoasa, fericita si iubita, visele sa se implineasca si sa te bucuri de fata ta.
la multi ani si celorlalte fete pe care nu le cunosc.
albumul meu
nepotelele mele
adriana&razvan 01.11.2004
emma27 spune:
multumesc din suflet,lory si adriana.vb si cu adriana pe messeenger,s-a nimerit sa fie una din zilele depresive.bine ca mai e mult pana la sf,asa ca am timp sa-mi revin.
elena,pai te-astept sambata,baremi sa nimeresti in mijlocul chefului(pe bune),caci vad ca iri ma tot ocoleste.oricum
pentru toate scorpiutzele mele dragi.
multumesc elena pentru felicitare,am nevoie de ridicarea moralului azi.dar am impresia ca tot am sa plang...de emotie...mai,ce sensibila sunt!!!!
lory,sunt singurica,asa ca nu are cine sa faca curent.saracul sot cat astepta caldura si uite ca tb sa plece,in we asta o sa fie vanzoleala...
ina,cea mai mare stima.pp ca nu era un serviciu bun,asa ca buna miscarea.si eu trecut prin asa ceva.stiu ca e greu,caci ai de umblat dupa job,dar merita.uite acum am dat si eu din lac in put,dar sunt iar pregatita de schimbare.nu accepta sa te calce cineva in picioare.cat despre bebe,eu mi-am propus sa raman insarcinata peste jumatate de an,asa ca mai asteapta-ma un pic.
da,fetelor,schimbare radicala,mi-am propus ca din primavara sa ma apuc de bebe,sunt taaaare "suparata" azi.
monica,sa le porti cu placere!!!vreau si eu cizmulite,dar cand e sa-mi cumpar,e prapad,ca nu gasesc nimic sa-mi convin,si cele care- mi plac sunt vreo 3 mil,ceea ce e enorm pt bugetul meu.
la multi ani,michi si sa-ti traiasca fetele alea frumoase foooc.
petrecere frumoasa si pt ramonika, malina si frosa!!!sa fiti iubite!!!
EmaIepurasii trazniti
Poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank"> Bazar pentru Alex
nastasie spune:
uraaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!scorpiutzele petrec!!!!!!!!!
albumul meu
nepotelele mele
adriana&razvan 01.11.2004
klumea_blondy spune:
LA MULTI ANI,EMMA!TOT CE ITI DORESTI SA TI SE INDEPLINEASCA,FERICIRE SI SANATATE MULTA!
LA MULTI ANI PENTRU TOATE FETELE NASCUTE PE 27!MULTA FERICIRE SI SANATATE!
VA MULTUMESC DIN SUFLET PENTRU UARILE VVOASTRE!va jur ca niciodata nu am primit atatea!am petrecut aseara pana pe la 1 si acum sunt cam confuza!
o tinem langa luna asta cu atatea sarbatorite!
poze noi cu bubu
http://photos.yahoo.com/klumea_blondy
rares andrei (29.11.2004)