Scorpiutzele petrec ! (23)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

elena,suntem alturi de tine.da-l gata,caci doar nu se pune un barbat scorpion,cu o femeie la fel?!!!
nicole,iti multumim pentru urari.asteptam sa-l sarbatorim si pe mucutul tau talentat.

Ema
Iepurasii trazniti
Poze noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank"> Bazar pentru Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmensilva spune:

neatza dragelor!
multumesc de urari,lenesa mea inca doarme!nu-mi vine sa cred ac a trecut un an deja,de fapt peste 50 de minute avem un an.
tati e dupa tort si eu in asteptare .sunt emotionata1va multumesc la toate de urari si va pupam !
Gaby,La multi ani si sa ai parte de tot ce -ti doresti!sa te bucuri alaturi de cei dragi!pt tine!sa fii iubita!
la fel si pt celelalte scorpiutze!o zi frumoasa!
Elena,astept tortul cu sufletul al gura,mor de curiozitate!logic ca e bun,de ce sa nu fie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

chioara de mine tot la subiectul anterior am scris.
la multi ani, !sa fiti fericite si sa petreceti frumos de ziua voastra.toate dorintele sa se implineasca.

albumul meu
nepotelele mele

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

CARMENSILVA, MII DE SCUZE!!!Am incurcat borcanele!Am crezut ca este ziua ta ,nu a fetitei tale.TE PUP!

ANDA,LA MULTI ANI! SA CRESTI MARE SA AI IN VIATA NUMAI BUCURII SI SA-I FACI PE AI TAI PARINTI SA FIE INTOTDEAUNA MANDRII DE TINE!
La cat de putin am dormit azi noapte era imposibil sa nu fac vreo gafa! VA PUP!
Lory_kluiALIN CRISTIAN
http://community.webshots.com/user/alink119

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut

La multi ani sarbatoritelor de zilele trecute: Natydea, Ana-Daniela, Diana-Maria, Miraklucker,Tumpi, Alexia, AlbaIulia,Vikinga.Sa va fie viata lunga si fericita langa cei dragi.

Anda mica, La Multi Ani, sa cresti maaare, sanatoasa si fericita!
Klumea_blondy, sa traiesti multi ani fericita!

In sfarsit am terminat si eu curatenia, azi imi pun perdelele cele noi.

Yrys, nu pune la suflet...daca au tinut musai sa se simta rau si asa s-au simtit inseamna ca s-au simtit...bine, adica asa cum si-au dorit. SI atunci,,,unde e problema? Astept cu nerabdare sa te intorci, odihnita, fericita si cu muuulte de povestit.

Va sarut pe toate si fug la treaba ca am o gramada de spalat si calcat.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

mina,mai dar ce robotesti,azi de sarbatoare!!!fa o pauza,lasa-i pe altii sa pacatuiasca.
lory,o cafeluta cu lapte????lasa ca o sa am si eu ocazia sa umblu la bustul gol prin casa,de-acum incolo.ce numai mr.keanu????

Ema
Iepurasii trazniti
Poze noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank"> Bazar pentru Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, dragi scorpiutze !
Suntem bine, asteptam sa vedem cum raspunde Cristina la noua schema de tratament.
Nicole, nici o problema, stiu ca esti ocupata, acum !
Fetelor, ce ati spune sa schimbam luna asta, titlul subiectului in "Scorpiutzele petrec !" ? Sau poate ca aveti alte idei !
Exista felicitari pt. sarbatorite si la forumul, www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=70" target="_blank">"Evenimentele comunitatii".

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58864" target="_blank">Diabetul zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59034" target="_blank">Copilasi din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56032" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

buna idee,nina!!!multumim pentru pont.

Ema
Iepurasii trazniti
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Buna scorpiutze!
IN SFARSIT IN ZODIA NOASTRA!
Desi cu intarziere nu vreau sa pierd randurile si cu scuzele de riguare :
LA MULTI ANI MIRA !!!
LA MULTI ANI GABRIELA SI ANDA(CARMEN)!!!!
Sa fiti iubite si frumoase si pe dinauntru si pe dinafara si numai bucurii!!!
LA MULTI ANI IRIS SI CASA DE PIATRA!SA FITI FERICITI SI SA VA IUBITI MULT!Tare frumusei ati fost in poze la cununie asteptam continuarea.
Ema si Ana va multumesc de urari,caci astazi aniversez si eu 3 ani de casatorie.Nu stiu daca petrec,dar e o zi importanta pentru mine.Sper ca si sotul sa "reactioneze" Ema iti sat super tunsoarea,esti tu...o scopriuta sexy!
Esme multumim de urari...frumoase civinte!
Elena,surata mea,sa fiti fericiti si voi si...multi inainte !Pupici lui Gerge bolnaviorul
Nina ,ce veste buna!Sa dea Dumnezeu sa fie din ce in ce mai bine Printesa!

Va pup pe toate!
Eu sunt mai bine cu raceala si se pare ca voi semna si alte contracte!Sper sa va dau o veste buna maine!

poze
Iri si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

si mie imi place ideea cu scorpiutele petrec.buna de tot, doar e luna noastra.

albumul meu
nepotelele mele

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput