Scorpiutzele petrec ! (23)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
klumea_blondy spune:
LA MULTI ANI RAZVAN!
poze noi cu bubu
http://photos.yahoo.com/klumea_blondy
rares andrei (29.11.2004)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Lory_k spune:
SALUTARE SCORPIUTELOR!!!Ce faceti? Tot in petreceri??????
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](birthday.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
nastasie spune:
multumesc de urari.in numele lui.
lory, habar n-am ce semnificatie au obiectele alese la mot.nepotelele sunt bine.maine le scoate din spital.mama a cumparat deja biletul, a facut asigurarea.pleaca vineri acum.am facut o geanta numai cu hainute pentru gemene si am cumparat cateva lucrusoare si pt ala mare.astept sa mi le arate nebuna de soramea pe camera(live).sper ca ai intrat sa vezi pozele sunt unele mai noi spre sfarsit.
gaby, stai ca vine si randul lui bubu.imediat face si el anul.
emma, vad ca ai retinut cum il mai alintam pe razvan:vavan.nepotul meu nu putea sa zica razvan si zicea vavan.asa a ramas de atunci.te pup.
va pup pe toate.imi sunteti tare dragi si ma simt bine cu voi.
albumul meu
nepotelele mele
adriana&razvan 01.11.2004
emma27 spune:
lory,mai eu pe bune imi cam faceam probleme cu gradul de inteligenta al dariei.nu zic,ii fuge mintea la copii,dar ma uit ca toti copiii de varsta ei invata o poezie,le place sa imite,sa repete.ea ...nimic.desenele ei nu nici o noima.vb ta,o facem artista si nu ne facem probleme,zicem ca e boema..si lasa baiatul,e familist de mic.
EmaIepurasii trazniti
Poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60351&whichpage=3 br / " target="_blank"> Haideti sa o ajutam pe mama scorpiutza!!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank"> Bazar pentru Alex
mina spune:
La multi Ani, Razvan, sa cresti mare, frumos, sanatos si fericit.
Adriana asa am patit eu cu caseta de la botez,un prieten de familie s=a bagat sa filmeze si a tras exact peste ceremonie, nu mi-a ramas decat o poza de la bagat in cazan.
Ana, tare rau imi pare de bona ta, mor de ciuda, parca mi s=ar fi intamplat mie. Bafta cu cea noua.
Eu ca de obicei sunt in viteza, asa ca va pup pe toate si ma pun pe butonat.La 4 ma duc sa intep cupilu pt vaccinu de un an,
Paaa
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
HelleneC spune:
Buna dragelor!
Azi face un anisor... Razvan!!!!!
Adriana sa iti traiasca si sa va bucurati mereu de el! Si pregateste-te pentru maine!
Fetelor, nu stiu ce are netul asta, dar de abia merge... asa ca intru maine sa prestez aici ca o scorpiuta adevarata ce sunt!
Noapte buna si va pup pe toate!
Elena
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
monica-elizabet spune:
la multi ani! RAZVANel, sa cresti mare si sanatos, sa-ti dea Dumnezeu tot ce-i mai bun pe lumea asta si tot ce-ti doresti sa ti se implineasca.
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
monica-elizabet spune:
la multi ani, pentru CARMEN si NASTASIE
, sa fiti iubite, fericite si sanatoase, Dumnzeu sa va aibe in paza si sa va indeplineasca toate dorintele
monica
monica-elizabet spune:
nu-sh ce-are domne ca zboara mesajele fara sa le dau eu drumul
azi desi eram in vacantza, am avut o zi super incarcata
dis de dimineatza ne-am dus cu alex sa-i facem si lui analizele obligatorii, i-a luat si lui sange din degetel(a plans...nu a fost barbat...sau a fost?
)ca masjoritatea barbatilor mor de frica atunci cand e vorba de ace , stomatologie sau mai stiu eu ce....
apoi in timp ce-l aduceam acasa pe alex ma suna directoarea de la gradinitza unde predau eu ca ei sunt gradinitza cu program prelungit si nu au vacantzadeja intarziasem vreo jumate de ora...dar nu am avut ce face...a trebuit sa-l duc pe alex la mama si abia apoi am ajuns la gradinitza
am avut un respiro de cateva orea la pranz si apoi a inceput nebuneala de seara...repetitie la cor si meditatii...dar daca nu as face asta nu am maia vea bani de dat pe prostioare...ce sa-i facem...asta e...
ruxitza mea a cazut nitel pe covor in casa si are o "jdrelitura" deasupra buzitei...dar las ca-i trece ei pana se marita
ana...imi pare rau de tanti otilia, stiu ca va intelegeati bine cu ea...dar poate ce-i al vostru e pus de-o parteluanei.
lory...maica ce preturi sunt pe-acolo pe la voi
mina si noi am patit-o tot asa cu o caseta...norok ca nu era ceva chiar asa important...dar erau amintiri frumoase...de atunci sotul meu dupa ce se termina caseta lae si face repede dvd sa fie salvate in 2 locuri.
emma, super misto cu petrecerea...sper sa se faca si la alex la gradinitza asa ceva ca eu cred ca i-ar placea tare mult.
pupici micutei daria
carmen, cum ai rezolvat cu tortuletzul?
syd, ce mai zici, ce mai faci?ne e dor de tine
elena, irina, mira,esme,lorelai, klumea-blondy,nina,si toate celelalte pe care le-am uitat, va pup si va doresc numai bine...am fugit la culcarica...e tarzior...
monica
Lory_k spune:
'NEATA SCORPIUTELOR!!!Ce mai faceti? Astazi avem de baut!
![](birthday.gif)
![](birthday.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)