Scorpiutzele petrec ! (23)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna seara dragele mele!
LA MULTI ANI SI CELOR SARBATORIT AZI!
Mai, tare bine e in zodia noastra!
Iri, sa stii ca ai deptate, tu ai avut incredere si ea chiar a fost fara cuvant! Cum zice Ema, pe banii astia vin eu la tine ca bona, si mai fac si cate ceva, pacat ca sunt departe, cam atat castig eu aici, dupa ani de munca... Cred ca unii nu mai au limite! Ar fi bine sa ii zici cand vine chestia asta, pentru ca ea oricum si-o ia in cap. E bine ca si-a gasit ceva mai bun, dar povestea cu nepoatele... bla bla, imi amintesc ca mi-ai zis cand ai venit la mine. E greu de gasit un om de treaba in ziua de azi!
Ema... nu te lasi: vrei nepoti cu gena asiatica, da?
Ana, imi pare rau de doamna ta, uite, la tine a fost alta situatie nasoala cu bona, dar macar femeia chiar s-a simtit rau, si ma bucur ca v-ati gasit repede alta! Sa ii dea Domnul sanatate ca sa nu plece si ea!
Gabriela, daca e numai in masca de la chiuveta... e bine, vezi ce alte locuri mai sunt pentru ascuns! Macar sa prevezi din timp pe unde se va mai baga!
Carmen... m-as bucura sa o tina pe mama "s" cat mai mult perioada asta buna! Pupa fata si insanatosire grabnica!
Lory, la cat e de frumusel Alin cum sa nu intrebe fetele de el! Ar fi si culmea!
Va pup pe toate, mi-e foame, ma duc sa ma mai incarc cu ceva calorii!
Astazi implinim 4 ani de la cununia religioasa poate se lasa macar cu o bere!
Seara faina!
Elena

Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmensilva spune:

buna fetelor!
Ema, aveam 2 sticle de sampanie si am uitat de ele!nici nu era atmosfera!si nu ma streseaza soacra ci sotul,ca doar el ii daduse foto desi il atentionasem ca sunt ale mele,n-avea ea nici o legatura cu ele,voia sa le "vada"doar!dar atata paguba,mi-a trecut imediat asta!tot al meu e capul rautatzilor,s-o auda "Cineva"pe Iri cu urarea ei!sa uite?as vrea eu,dar....merci Iri oricum ,cred ca mi-ar prinde bine, asa o urare n-am mai primit chiar as vrea sa se implineasca!(in vise-ca el tot la bani se gandeste nu la noi!)mai dar bona ta cate facultatzi avea de are atatea pretentzii????????pai io nu castig atata!!!pot sa vin io?am si putina experientza ,de un an!
Lory,pe mine toata lumea ma intreaba cum il cheama pe baietel!adica pe Anda!inclusiv doctoritza o vazuse in vernil si intreba "domnul cum se numeste?"eu cu sotul meu ne uitam unul la celalat ca ii spusesem de 3 ori ca e fata si are si cercei!ei sa fie sanatosi,ce conteaza ca unii nu vad bine!
Gaby,pai eu nu-ti zic ca am fost surprinsa!asa intreba si a mea pina acu si imi dadea tot ce nu-i trebuia prin casa ,iar anul asta s-a intrecut pe ea!sa n-o deochi!poate isi revine si a ta ,macar pt o perioada cat de scurta!
Elena,felicitari si sa auzim si cand sarbatoritzi 50 de ani!La multzi ani!
pupici la toata lumea!ma duc sa ma ocup de bb ca bietul copil urla de 2 ore si io ziceam ca e bolnava,dar de unde!pierduze ambele suzete!parintzi nebuni!va datzi seama cat mi-a trebuit sa realizez ce voia?sotul zicea ca e alintata si plinge dupa mine!s-o las sa urle!acum am recuperat o suzi si am bb cuminteeeee!
o seara buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klumea_blondy spune:

Hellene,multi ani inainte alaturi de sotul tau plini de fericire!
Carmen,ma indoiesc ca se va mai schimba soacra,stii tu vorba aia"lupul isi schimba parul,dar naravul ba".Insa am invatat sa nu-i mai dau importanta,ba chiar ma amuz de fazele pe care mi le face!incearca si tu si ai sa vezi ce bine e!

poze noi cu bubu

http://photos.yahoo.com/klumea_blondy

rares andrei (29.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

LA MULTI ANI!!!!
pentru toate scorpiutele care si-au serbat ziua pana acum...va ureaza o scorpiosenie ratacita
ce a mai fost pe aici nou...ma refer de la anul si pana acum, ca de atunci am ramas in urma
Helene mi-a fost de tine
Pupici multi

Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!

Mergi la inceput

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

'NEATA SCORPIUTELOR!!! Ce mai faceti?

ANINA, LA MULTI ANI! SANATATE MULTA ITI DORESC, PUTERE SI FERICIRE ALATURI DE CEI DRAGI! Ce vesti ne dai de Cristinuta?Sa dea d-zeu. sa fie bune si in curand sa fie si mai bune! TE PUP!
ANDA,LA MULTI ANI!SANATATE MULTA SI TOT CE-TI DORESTI!Sper sa ne povestesti si tu cum ai petrecut! TE PUP!
EMMA, ar fi super daca ar fi asa! Chiar as fi super incantata!Sotiorul meu,ii spune mereu lui Alinut sa-si ia o romanca frumoasa ca mine.De japoneze nici nu vrea sa auda!Daca pe el nu-l incanta...pe mine nici atat!Stie el mai bine ce-i mai bun pentru Alinut,nu? Cine stie ce ne rezerva viitorul? Oricum ideea este super!TE PUP!
IRI, ce mai patimesti si tu cu bonele astea! Ce sa-ti zic...asa sunt romanii,cred...Pentru bani sunt in stare sa rupa si relatiile de familie, ce sa mai zic de straini?Imi pare rau ca sufera copilul ca de ea...nici n-as mai vrea s-o vad in viata mea(asta daca as fi in locul tau!) Iar chestia cu barfele de la bloc...asa e omul ,daca nu barfeste parca nu traieste! D'aia cand vin in tara asa sila imi este ca-i vad pe toti vecinii stransi in fata scarii,mananca seminte si se uita in sacosele oamenilor sa vada ce-au cumparat.Iti dai seama ce barfita (sau ma rog, vorbita)sunt eu cand apar cu sotiorul!Sora mea a locuit in acelasi bloc,pe aceeasi scara cu mine,si tot din cauza barfei s-a mutat.Eu deocamdata nu ma agit ca nu stau tot timpul acolo.Cand am sa ma stabilesc in tara,normal ca plec de acolo. Unde???Nu stiu,ca peste tot e la fel!Aici in JP. fiecare e pe barba lui.N-ai sa vezi bone, imprumuturi de bani sau mai bine zis cadouri(bani) intre frati,asa ca nimeni nu se cearta din cauza asta. Imi pare rau! Nu te mai stresa din cauza asta,cine stie, poate se va acomoda Iris cu noua bona,si daca nu, incearca s-o verifici pe femeia asta,poate ii face ceva ce nu-i place! Copiii nu stiu sa minta, daca iubesc sau urasc ceva, le arata adultilor.Asa ca...spor la treaba! TE PUP!
KLUMEA BLONDY, nu stiu ce sa mai zic! Sper sa-si dea oamenii seama ca avem baieti nu fete,ca asa ma streseaza...Oricum sa fim mandre ca avem asa copii frumosi! TE PUP!
CARMEN, cine m-o fi pus sa ma uit la pozele tale asa de dimineata? Mi-a plouat in gura la asa tort! Cred c-a fost si super gustos! Cu sampania daca ai uitat de ea,nu-i problema! O putem bea impreuna! Daca ne chemi,imediat venim! Suntem mari amatoare de petreceri asa ca las-o pe soacra, o bem noi! Ce zici? Si Anduta e frumoasa foc! I-a mai crescut parul? Si eu am vrut sa-l tund pe Alinut dar n-a vrut taica-sau.TE PUP!
HELLENE, ce faci?Cum se mai simte Georgica in deplasare? Noi mai avem un pic si intram in emotii mari! Luni trebuie sa mergem la spital pentru analize,nici nu vreau sa ma gandesc ce va fi!!!Nici n-am inceput si abia astept sa scap,sa-l vad sanatos! TE PUP!
Fetelor, ma opresc aici, ma duc sa fac ordine pe-aici(nici nu va doresc sa vedeti ce este aici! Ca la nebuni!), si sper sa intru mai tarziu!VA PUP PE TOATE SI VA DORESC O ZI BUNA!
Lory_kluiALIN CRISTIAN

http://community.webshots.com/user/alink119

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

nina, la multi ani, sanatate multa, fericire,iubire si mai ales putere.sa iti dea dzeu tot ce iti doresti
la multi ani, anda.to ce iti doresti.
eu revin mai tarziu cu amanunte.fug sa fac putina ordine.

albumul meu
nepotelele mele

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klumea_blondy spune:

La multi ani Nina!
La multi ani Anda!

poze noi cu bubu

http://photos.yahoo.com/klumea_blondy

rares andrei (29.11.2004)

Mergi la inceput

buna dragelor!
LA MULTZI ANI ! PENTRU NINA SI ANDASa avetzi numai bucurii si multa sanatate!Astept sa ne zici cum e Cristinuca ,Nina,sa auzim de bine!
Lory,aseara ma bateam cu sotul pe ultima felie desi zicea ca e prea dulce.dar daca vrei mai fac unul pt tine special,sampania este,suntetzi binevenite!parul Andei creste -alta culoare,se inchide!
pupici la toata lumea,am fugit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

LA MULTI ANI,NINA!!!
Sa te tina d-zeu la fel de tare ca si pana acum si toate sacrificiile pe care le faceti acum,sa se intoarca inzecit cat mai curand!!!!
Asteptam sa ne dai vesti bune despre Cristina.Am citi ca ati ajuns cu bine si sunteti internate.Sa dea D-zeu sa iasa analizele bune,cat pot ele sa fie.
Anda,multa fericire!!!!
carmen,pai ai zis ca nu te pregatesti cine stie ce,si acolo era ditamai tortul.fac si eu ca lory,imi ploua in gura si manac covrigi,la servici, in timpul asta.si ghidusa ta mica,ce strambaturi trage.Merge deja vad, e voinica!!!Eu in locul tau,as face numai glume cu soacre,in prezenta sotului(nu a soacrei,ca iese cu scandal),asa ca sa-i bat apropoul.fir-ar el sa fie,asa bomboane are langa el,si tot cu batranele se da?!eu in locul tau,as da una din sticlele de sampanie pe gat,una m-as face ca o pun in baie(asa de moft),dar as pastra-o pt a doua seara,si i-as spune ca dc mai face vreo chestie cu maica-sa,fara stirea ta,o sa aiba bataturi in palma de-acum incolo,ani de zile.
lory,micutul invata romana sau tb sa ma apuc de japoneza cu asta mica???adevarul ca la ce engleza stie,ce mai,o dam pe non limbaj.
raluca,pai te asteptam cu vesti noi,caci intr-un an.....
elena,stii tu ca ce nu poti tu realiza,macar copilul sa o faca.nu vezi???rari barbati romani galanti,si dc analizezi arborele genealogic,si aia au vreo gena straina in ei,asa ca...ne reprofilam.si-asa initial vacinii din bloc,pana sa deschida sotul gura,il credeau neamt,baremi sa le dam subiecte de barfa.
gabriela,lory,ati obesrvat ca numai baieti frumosi caut pt daria.ar cam trebui sa ma limitez ce-i drept.mai stii,ce baba nebuna ajung,cu barbatul tot plecat de acasa.si-asa sotul se tot gandeste cum o sa fie cand o sa se plimbe cu fata-adolescenta prin parcuri,si il prezinta prietenelor ei.

Ema
Iepurasii trazniti
Poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60351&whichpage=3 br / " target="_blank"> Haideti sa o ajutam pe mama scorpiutza!!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank"> Bazar pentru Alex

Mergi la inceput