Scorpiutzele petrec ! (23)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Buna seara tuturor,

Pentru ca intru atat de rar si timpul pe care mi-l doresc sa il petrec alaturi de voi,citindu-va,se incapataneaza sa fie tot rigid si nicidecum elastic,as vrea,ca sa nu raman codasa si sa nu imi para rau ,sa spun de pe acum ,din tot sufletul si din toata inima mea,
"LA MULTI ANI" tuturor scorpiutelor si scorpiutilor ce vor fi sarbatoriti aici,sa le doresc tot ce e mai bun pe lumea asta,toate visele si dorintele sa vi se indeplineasca,sa aveti parte numai de bucurie,intelegere si fericire,alaturi de toti cei dragi ai vostri,sa fiti sanatosi si sanatoase si,nu in ultimul rand,sa fiti iubiti,sa aveti parte de multa dragoste....

Am sa va raspund la toate intr-o singura poveste,va rog sa nu va suparati pe mine...(aaaahhh,unde-s vremurile de altadata?!)

Dupa cum v-am povestit,am gasit o noua tanti.Nu e Otilia,insa trebuie sa ne obisnuim cu ea.Marti am stat acasa(cu ocazia asta am reusit sa imi pun olecuta casa la punct,ca arata ca dupa trecerea hunilor prin ea).Luni seara am stabilit cu tanti Lina(de la Carolina) ca isi rezolva treburile urgente marti si apoi vine la noi...Ei bine,a venit femeia,dupa ora 12 ,asa cum i-am zis eu sa vina,am stat la vorbe(de-ati sti cat vorbesteeeee....tare vorbareata e!) si cand a venit ora de nani a Luanei,ea a dus-o la culcare,a stat langa ea si a mangaiat-o pana a adormit,apoi a venit si am stat amandoua de povesti in bucatarie.Mai fetelor,ma gandeam ca o sa plece repede...ei as!..a stat cu mine...la greu.Peste vre-o ora jumate Luana a inceput sa se trezeasca si i-am zis la tanti sa o lase ca vine ea la bucatarie.Stiti ce-a facut?Ca si eu am ramas blocata.Mi-a zis:"ei,cum s-o las,ca n-a dormit destul?;lasa ca merg eu s-o mai culc putin ,daca 'oi putea si mai vrea"Si asa a facut si Luana mea a dormit pana aproape de ora 4,adica 3 ore si ceva.Cand am gatat ciorba abia am convins-o sa manance...A stat cu noi pana a venit Marius acasa,adica 14.20.Si abia pe urma a plecat.
Va spun,dragelor,are atat mult bun simt,e asa atenta si simpla,sa nu cumva sa deranjeze,,sa nu cumva sa nemultumeasca pe cineva,sa nu supere...si cand umbla parca calca pe oua asa umbla...E o femeie simpla.Alex a intrebat-o daca o sa il poata ajuta la mate,daca el nu stie.Si biata femeie i-a spus ca ea nu poate,ca are doar 8 clase si nu se pricepe...Mi-a si povestit cum a lucrat si in alte case si cineva nu a vrut s-o mai plateasca din cauza ca a uitat sa spele copilul pe dinti...Va dati seama,ca acum saraca sufla si in iaurt.
Are aceeasi varsta ca Otilia,adica 55 de ani,dar arata ca mama Otiliei.Nu rad de ea,numa' vrea sa va arat de ce spun ca nu se compara cu Otilia,insa e un om bun,simplu,care nu intelege cuvinte academice,care face ce facea si bunica mea....Nu stiu daca ma intelegeti!Otilia avea o facultate,era plimbata prin lume...ma rog!Imi place tare mult de ea,chiar pentru faptul ca e o femeie simpla.Luana s-a acomodat foarte repede cu ea,cred ca si din cauza faptului ca aduce putin la infatisare cu Otilia:adica e tot micuta de statura,tot tunsa scurt,tot blondina si tot cu ochelari de vedere.
Mai tragic e ca Alex a bocit pur si simplu dupa Otilia,ca i-a plecat ajutorul,ca nimeni nu il intelege asa cum il intelegea Otilia,ca ce se face el fara Otilia acum?...Ehei!Tragedie cu lacrimi si bocete!
In fine,una peste alta,azi a fost prima zi cand i-am lasat pe toti trei acasa si se pare ca tanti e multumita(mi-a zis ca Luana e cam rasfatata si nu prea stie cum s-o abordeze),s-au descurcat bine cu toti,dar e chestia de acomodare...Incet-incet...
Pot sa va spun ca am avut noroc chior la repezeala...am fost super disperata,insa exista cineva acolo sus care ma iubeste!
Cat despre Otilia,am sunat-o luni seara sa aflu cum se mai simte.Era in pat,nu se simtea deloc bine si marti dimineata s-a internat la cardiologie pentru investigatii...A zis ca o sa ne sune ea la sfarsitul saptamanii sa ne spuna vestile despre ea...Iar de intors la noi,nu se mai pune problema:doctorul i-a interzis din start sa mai munceasca si nu numai atat,insa eu nu as putea s-o mai las cu ucigasii mei de neuroni,n-as mai avea curajul...Doamne-fereste!

Cam asta ar fi dragele mele!Va pupicesc pe toate,sa aveti grija de voi si cand am timp voi intra sa va scriu noutati...Pana atunci sa aveti parte de bine si sa fiti iubite!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

la multi ani sarbatoritelor de azi.multa sanatate si fericire.
ana, ce ma bucur de bona ca e exact ce ai dorit.chiar ca cineva acolo sus te iubeste.sa fie totul bine si de acum incolo.te pup mult.ai grija de tine.

albumul meu
nepotelele mele

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

la multi ani danielei,lui sandi si ginei!!!!le asteptam sa ne povesteasca macar cum au petrecut.aaa,si sa nu-l uitam si pe sotul malinei - numai impliniri!!!
ana,tot raul spre bine.lasa ca incet-incet se acomodeaza si alex.e normal,om mare si iti pare rau dupa cineva drag.sa inteleg ca luana,se lasa purtata de val,nu are problemem cu bonele.bravo ei,fata descurcareata!!!
elena,gand la gand cu bucurie.si dc de craciun or pica si ceva bani din cer.hmmm....ce bine ar fi!!!
va pup pe toate,de cand cu petrecerile astea,suntem cam buimace,nu prea ne mai spunem pasul.ce-i cu noi????

Ema
Iepurasii trazniti
Poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60351&whichpage=3 br / " target="_blank"> Haideti sa o ajutam pe mama scorpiutza!!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank"> Bazar pentru Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

SALUTARE LA TOATA LUMEA! IN PRIMUL RAND TIN SA LE UREZ SARBATORITILOR DE ASTAZI LA MULTI ANI! MULTA SANATATE SI TOT BINELE DIN LUME!Imi pare rau ca nu-i cunosc si sper sa ne povesteasca cum au petrecut!

ANINA, DRUM BUN! VA TIN PUMNII SA VENITI CU VESTI BUNE! VA PUP!!!
ANA,bine ca ai rezolvat pana la urma!Ma bucur pentru voi!TE PUP!
EMMA, sa stii ca eu si sotul meu ne facem mari griji in privinta lui Alin.Atat aici cat si in Romania,toata lumea se uita dupa el.Cat am fost in tara,imi spuneau ,,SA VA TRAIASCA FETITA DOAMNA! E CA O PAPUSICA!''Alinutul era imbracat in albastru si ma intrebam oare in ce culoare ar trebui sa-l imbrac ca sa vada lumea ca e baiat?!?!Nu-ti mai zic, o gramada de insi ne-au spus sa avem mare grija de el sa nu ni-l fure careva.Si alta faza ce-am mai auzit,cica in combinatiile dintre europeni si asiatici ies cei mai destepti oameni.Sa dea D-zeu!Ieri a trecut sotiorul meu pe la gradinita sa plateasca 50% din suma lunara pentru ca il tin acasa,si toate fetitele de-acolo au venit sa-l intrebe de Alin! Numai fetitele!!!A ramas al meu sot, MASCA!Ce sa mai zic,ca sotiorului nu-i prea convine ca fiul lui sa se insoare cu vreo japoneza...Asta este situatia, ramane de vazut ce va fi. Nu vreau sa ma stresez prea tare de pe-acum ca am tot timpul.Daria ce mai face?Cand e serbarea? TE PUP!
Scorpiutelor, va pup pe toate, fug sa fac un pic de ordine pe-aici,acum cat dorm baietii mei,si poate reusesc sa intru mai tarziu sa va mai povestesc cate ceva.O ZI BUNA VA DORESC!!!
Lory_kluiALIN CRISTIAN

http://community.webshots.com/user/alink119

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmensilva spune:

buna dragelor!
sa nu va asteptati sa va zic cum am petrecut ca nu a fost nimic deosebit,am stat de vorba cu niste prieteni si atat.a fost si soacra si pt prima data si-a dat seama ca nu coincid gusturile,mi-a dat bani sa-mi iau ce vreau.cred ca i s-a intamplat ceva,o sa regrete gestul!era in bani ca se innoise toata.iar e intr-o pasa buna,dar nu o tine mult ,o cunosc!bun si asa la urma urmei,cat o tine!
am fost uimita ca nu m-a sunat o prietena de a mea care tine evidentza tuturor zilelor de nastere.s-o fi gandit ac tot nu fac nimic de ce sa mai sune.
multumesc dragelor pt urari si pt ca sunteti alaturi de mine!si pt felicitari va multumesc mult ,foarte dragutze!
La multzi ani !sarbatoritelor de azi!
Nina,tzinem pumnii!multa sanatate si curaj!
Ana,bine ca atzi gasit o femeie cumsecade!dar se pare ca Luana nu are probleme cu acomodarea!bravo ei,a mea.....e dezastru !tre sa-i fac cunostintza din timp cu o persoana sa se acomodeze!
Pupici si o zi buna!azi fug cu anda la medic ca nu se mai opreste tusea si apoi am o pregatire(singura, de fapt).

Mergi la inceput

lory,sa mor de ras,nu alta.pai,hai sa facem ceva.cum sotul tau nu vrea sa-l insoare cu o asiatica,hai sa il combinam cu daria,si macar nepoti geniali sa am,caci....
carmen,lasa mina asta deloc optimista.hai,mai,cu toate suntem de acord,tu o bagi prea mult in seama pe soacra.nu merita atata atentie.cum sa nu petreci???ia ia-l pe mandru,frumusel la un dans diseara.dc nu vrea dansul,o sticla de samapanie si tot isi face timp.asa ca.....nebunie maxima...macar luna asta.eu de ex,l-a lasat masca pe al meu,caci i-am trimis niste sms-uri deloc cuminti...am stat cam mult in expectativa,e timpul de atac.

Ema
Iepurasii trazniti
Poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60351&whichpage=3 br / " target="_blank"> Haideti sa o ajutam pe mama scorpiutza!!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank"> Bazar pentru Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Dragi scorpiute

Sunt ffff suparata.
Cred ca v-am spus ca a plecat bona lui Iris si ca fata mea nu se poate adapta situatiei.Inca o asteapata pe tipa si la fiecare zgomot de usa crede ca e ea.Cel mai grav e ca nu mananca la pranz,in rest ciuguleste ceva si mai manaca ceva seara cu mine.E "protestul" ei cred.Incercam sa ne adaptam din mers cu noua bona pe care momentan o respinge iar eu am asa niste zile aglomerate cu munca
Dar cel mai trist e ca am aflat adevaratul motiv pentru care a plecat bona:a plecat la altii pentru 7 mil pe luna.In ultima luna mi-a cusut o poveste lacrimogena cum ca are probleme in familie si ca trebuie sa aiba grija de nepoate ca nu mai are cine,ca cea mica de 5 ani a facut o criza ,ca nu mai vrea fara ea....iar eu cand o intrebam daca s-a schimbat ceva si poate au gasit o solutie sa nu plece imi spunea:"nu,ca nepotica imi zice in fiecrea zi,buni,cat mai ai pana vi acasa?".Am intrebat-o daca e altceva,legat de bani sau s-a suparat de ceva.Raspunsul era:"nuuuu,nu ma incotro cu nepoatele".Tearu de mare regie.
Asta dupa ce a sta in casa mea 10 luni si am fost mai mult decat prietene.Nu vreau sa ma gandesc acum cat m-a barfit pe la coltul blocului.
Eu ma intreb DE CE nu mi-a spus adevarul?De ce nu m-a intrebat daca pot sa-i dau mai mult????
Fata mea sufera ingrozitor si poate as fi dat si banii astia numai sa o vad bine.Si ea???????
Am avut acum 6 luni o discutie despre bani(cred c v-am spus) si atunci i-am spus ca deocamdata atat ai pot oferi si ca pe viitor sper sa-i ofer mai mult,dar daca ea nu e multumita sa-mi spuna ca e mai bine sa plece acum,decat sa sufere copilul meu ca se va atasa.
Repet acum 6 luni!
De atunci nici un comentariu si nici o cerere,ba mai mult era tareeee prietenoasa iar eu am crezut ca a inteles,asta in conditiile in care in fiecare luna ai mai dadeam cate ceva(in jur de 5 mil pe luna sau mai mult)sau macar sa spuna adevarul!!!!!
Acum imi vin iar in minte cuvintele ei de acum 6 luni:"Bine eu stau cat pot si daca nu mai pot plec!!!".Atunci i-am zis de atasamnet.
Si asa a si facut.Si-a cautat si cand a gasit a plecat!
Dar de ce nu a plecat atunci cand Iris nu era atasata de ea,a stat cat i-a fost ei cald si bine?
Cum pot fi unii oameni atat de prasivi si inumani,cum nu se gandesc DECAT la bani.Si eu care am crezut-o o femie deosebita.Imi vine sa vomit.Am plans de ciuda si mai ales uitandu-ma la fata mea!
M-a lasat masca si eu care am crezut-o!Era mai corect si mai simplu sa spuna adevarul,daca i-ar fi pasat macar un picut de fata mea ar fi facut-o.Macar stia ca daca nu ai puteam da banii astia ea a facut tot ce a putut si pleca impacata.Cata fatzarnicie!!!!!!!
Am sunat-o sa o rog sa vina macar 10 minute sa isi i-a ramas bun ca Iris care nu a inteleg ca nu mai vine.Si cu greu am convins-o....acum n-as mai vrea sa vina ,dar nu am cum sa o anunt.

poze
Iri si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

LA MULTI ANI ADRINA SI RAZVAN!!!!!!!!!
Viata lunga si frumoasa impreuna sa aveti si toti 3(sau 4 pe viitor) sa va iubiti!
LA MULTI ANI CARMEN!
Sa fi sanatoasa si iubita,iar sotul tau sa uite de mama lui si tu si fetita ta sa fiti totul pentru el.

...iarasi cu intariere,dar am niste zile!

poze
Iri si Iris

Mergi la inceput

iri,eu in locul tau,dc vine,as discuta direct cu ea.i-as spune ca am auzit ca lucreaza in alta parte,si asa mai departe....oricum mi se pare o suma mare 7 mil.vreau si eu sa fiu bona!!!sa stau si sa ma uit la tv,sa spal doua vase si sa am grija de o fetita de peste 2 ani....hai,mai,sunt eu deplasata??dar un intelectual,care munceste pe branci,de-abia castiga suma asta(mai ales in provincie).sincer,eu 3 mil as da la bona acum.ma uit ca dau 3,5 la gradi particulara si mi se urca sangele la cap.
asa,ca nu-ti mai face sange rau.e drept, nu cred ca ai mai vrea o femeie atat de rece langa copil.iris o sa uite,nu-ti face griji.

Ema
Iepurasii trazniti
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klumea_blondy spune:

LA MULTI ANI SARBATORITELOR DE ASTAZI!
Lory,la fel patesc si eu cu rares,toata lumea ma intreaba daca e fetita.si eu tot in albastru il imbrac si mor cand aud intrebarea:"e fetita?"
Carmen,tu macar fii multumitra ca a fost atenta cu tine soacra!a mea mereu ma intreaba ce sa imi cumpere ce cadou sa imi faca ,dar cand vine ziua ,uita subit!asa ca vb Emmei,nu o mai baga in seama atat,ca i se urca la cap!
Irri,asta e viata !mai intalnesti si oameni de genul asta ce sa-i faci!si chiar asa sa-i dai 7 milioane?e prea mult dom'le!
pai daca ii pun eu bona lui rares cat o sa-mi ceara la cat e el de "cuminte"?ieri de ex,s-a bagat in masca de la chiuveta!
o sear buna va urez!

poze noi cu bubu

http://photos.yahoo.com/klumea_blondy

rares andrei (29.11.2004)

Mergi la inceput