Scorpiutzele petrec ! (23)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
Lory_k spune:
CARMEN, chiar te rog!!!Astept invitatia! Mie cand eram mica mi se spunea Ileana Cosanzeana (asta pe la vreo 3 anisori).Eram blonda si nu ma putea scoate maica-mea afara daca nu-mi punea funda rosie.Toata lumea se uita dupa mine! Iti dai seama blonda,ochi verzi foarte mari...si par lung.De fapt, Ileana Cosanzeana imi spuneau doctorii cand am fost internata la 3 ani(pojar si tuse convulsiva).Era sa mor atunci!Am scapat ca au bagat injectii in mine la greu. Cam ce culoare are Anda acum la par?
VA PUP!
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ralucah spune:
Mai fetelor, tare dor mi-era de o barfa mica cu voi:)))))
Acu am si eu neste "dureri"...vrem sa ne luam o masina in leasing, pe patru ani si ne tooooot plimba astia la banca...ba ca una ba ca alta. Masina vrem sa o luam de la Chevrolet iar astia lucreaza numai cu HVB si BCR. Treaba e asa, la HVB ne primeste numai cu avans mai mare adica 30 % insa dobanda este 7,65/an. La BCR ne primeste cu 25 % adica cat ne permiten si putem da noi insa dobanda este aproape 9% din cate am inteles.
Acuma chinul meu e cam asa: ma pot stradui sa fac rost de diferenta de bani pentru HVb, desi va fi greu si ma gandesc ca vine iarna si cheltuielile sunt mai mari peste tot, o sa ne fluiere vantul prin buzunare, pentru ca ma incanta dobanda asta mai mica...daaaar, e posibil oare sa ma trezec anul viitor ca zice HVB ca au si ei dobanda 9 % si atunci ma chinui degeaba sa fac rost de bani in plus ca tot acolo ajung nu? Voi ce stiti cum naiba e treaba cu bancile astea la leasing, real vorbind, te poti trezi ca iti modifica banca dobanda la un moment dat??? Deja simt ca ajung la balamuc cu leasingul asta si pe bune...ca naiba m-a pus!!!
Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!
piticasigogosica spune:
Dragele mele
Bona(fosta) nu a venit,asa cum majoritatea se astepta,numai eu...speram Inca o dovada ca nu i-a pasat nici 5 minute.Dar eu stiu ca esista un dumnezeu pentru toti!Nici nu vreau sa mai vina vreodata.Pana la urma am ajuns la o conluzie spre binele meu:daca fata mea s-a atasat de o straina,e clar ca ai lipsesc eu si asta e un semnal de alarma!Tot raul spre bine!
Si nu va ganditi ca pentru banii astia face ce fcae si la mine...sunt convinsa ca sta mai mult pe acolo.
Sper ca iris sa sea comodeze repede cu noua bona care e o femei buna.
Apopos Ema,Iris are 1 an si 9 luni,dra nu cred ca asta conteaza.
Va pup inca o data si stiam ca veti fi alaturi de mine.
LA MULTI ANI NINA !!!!!!!!!!!
SA-TI AJUTE DUMNEZEU SA ALEGI INTOTDEAUNA CALEA CEA MAI BUNA SI SA-TI DEA FORTA SA TRECI PESTE TOATE.
Pupici multi si la Printesa!!!!!
si petrecere frumoasa!
LA MULTI ANI MONICA!
Va pup
poze
Iri si Iris
emma27 spune:
raluca,lucrez cu leasing-uri,pt ca vand masini.si colaborez si cu hvb-ul.stai linistita,nu se schimba dobanda pe perioada leasing-ului.dar eu te sfatuiesc sa faci altfel diferenta,sa vezi cat iesi per total cu masina,la ambele leasinguri(sunt si costuri de leasing,asigurari,etc).iti doresc bafta.stiu cum e cu aprobarea dosarelor.
iri,sa stii ca asa sunt copilasii,si mai ales la varste asa de fragede,se ataseaza repede,dar la fel ii si trece.nu te mai invinovati,nu are de-a face cu tine.pui tu prea mult suflet in asta.
EmaIepurasii trazniti
Poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60351&whichpage=3 br / " target="_blank"> Haideti sa o ajutam pe mama scorpiutza!!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank"> Bazar pentru Alex
Mishulina spune:
LA MULTI ANI sarbatoritelor si sarbatoritilor de noiembrie!
Si in special sarbatoritelor de azi Nina si Anda LA MULTI ANI, sa fiti sanatoase,iubite si fericite alaturi de cei dragi!
Ina
danitin spune:
Bine va regasesc, scorpiutze!! Am vazut titlul cu petrecerea si m-am gandit sa revin din "exilul" autoimpus. Oricum, lucrurile s+au mai linistit, cand am sa ma calmez si eu am sa va povestesc ce
mi s+a intamplat. A fost urat rau dar cum capacitatea scorpioneasca de revenire e vestita m-am gandit sa nu fac zodia de ras.
Va doresc din tot sufletul tuturor sarbatoritelor de pana acum si celor din viitorul apropiat sa fiti fericite, sa va bucurati de toate clipele frumoase, sa fiti sanatoase si iubite
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
http://community.webshots.com/user/danielactin
monica-elizabet spune:
buna fetelor, nu am mai reusit sa intru deloc, zilele astea am fost singura cu amandoi "puradeii" si prinsa si cu meditatii...norok ca sotul a mai stat cate putin cu ei (cand nu era la servici)...acum a venit mama de la tara dar ce folos ca eu trebuie iar sa plec...asa ca nu am itnrat decat scurt si la obiect sa urez sarbatoritelor de ieri si azi la multi ani! multa, multa sanatate si tot ce-si doresc, sa le dea Dumnezeu.
CARMEN, NASTASIE,NINA, ANDA141(MONICA)...
AM FUGIIIIT...va pup pe toate pa pa
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anina_n/Anina_n.jpg)
Anina_n spune:
Poftiti la partea urmatoare www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61112" target="_blank">(24)
Nina, mami de
![](zana.gif)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58864" target="_blank">Diabetul zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59034" target="_blank">Copilasi din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56032" target="_blank">Copii capricorn
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
carmensilva spune:
buna dragelor!
eu azi am "fugit "de acasa si sotiorul ma cauta disperat,sa nu mi se fi intamplat ceva!adevarul era ca el nu mai rezista cu bb si a si iesit pe usa de cum am intrat eu.
Lory,te asteptam!numai sa-mi spui data sa nu-mi faca tortul in alta zi ca aici se obisnuieste!Ema,valabil si pt tine,acelasi tort il fac,promit!
pai Ema,nu m-am pregatit,dar tortul l-am luat pt minesi daca a avut cineva placerea sa vina,a fost binevenit,doar l-a facut cofetaria nu eu,bine ca nu am mai pus si pozele cu platourile ca ma puneatzi sa le trimit prin mail.am o doamna care le dichiseshteeeee!le face ca de pe revista si toata lumea ma intreaba cand am avut timp sa fac atatea!si in seara asta am primit un telefon sa ma intrebe cum imi impart timpul!si io....trag chiulul!tati curat ,altzii ornat,eu mai fac cate ceva de mincare si spal biberoane.si mai arunc din cand in cand si rufe in masina.
cu strambatul fetei e poveste veche,taica-su a invatzat-o si e fericita cand stramba nasul si sufla,radee de se prapadeste!am vrut s-o prind in poza si a iesit un pic.trebuia sa-i fac si lui tati o poza ca el o provoaca si se strimba unul la celalat!
mai fetelor azi am fugit as-mi achit nota de plata la telefon si am zis ac daca tot stau la coada sa-i platesc si mamei fix-ul.si ce credeti, a platit si sotul meu aceeasi factura pt mama!si am dat 2 mil avans!
ca banii inapoi nu-i mai da !daca nu vorbim unul cu celalat!
va pup ca vrea husband computerul!
o seara buna,pup!