Miresele anului 2006 (24)
Raspunsuri - Pagina 8
Rallu spune:
Alinush 2005 , daca te hotarasti sa faci tu niste funde frumoase din tulle, spune-mi si pun niste pozici dragute cu modele de decoratiuni pt. scaune (asta daca nu le-am pus deja, o sa verific). De unde le-am luat exact asta era si ideea, sa le faci singurica.
Sunt de mare efect si nu cred ca o sa fie prea scump.
Ooana, ale naibii de scumpe floricelele astea :(((.
O sa vad cum fac sa am si florile dorite si sa mai raman si cu niscaiva banuti in buzunar.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta
Rallu spune:
Am verificat, am pus deja pozele respective cu scaune.
In pozele mele, la Decoratiuni, chairback1 si chairback8.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta
a.cicel spune:
Multumesc de incurajari fetelor Dar din pacate in alta zi nu va fi la fel de frumos cum ar fi fost acum, sambata asta. Aveam planificat sa ne intalnim la noi acasa, un cadou, o gustarica, un pahar de vorba. Asta pana la ora 19, cand mergeam impreuna la balul organizat cu ocazia Zilei Armatei. Atat parintii mei cat si nasii lucreaza in armata. Dar cum speranta moare ultima, eu inca sper ca va veni sambata acasa, chiar si la ora 18,00 iar duminica sa plece inapoi. SPER
Pregatirile pt acasa oricum erau facute, dar am mai platit si meniurile pt bal 400.000x8 persoane. asa ca va dati seama ca am aruncat 3.200.000 lei pe geam.
ralu_trancu spune:
eu inchiriez de la restaurant hiusele si mi le da cu 400 RON, indiferent cati invitati am.
sunt huse de saten alb, cu o funda in culoarea nuntii, in cazul meu galben auriu.
Giova spune:
Ce bine ca scaunele mele sunt super frumoase si nu trebuiesc imbracate.Macar am scapat de o cheltuiala.
A.Cicel nu mai fi necajita. Asta e armata noastra. pune-l sa schimbe job-ul.Trebuie sa mai facem si compromisuri din astea.
Al meu nu lucreaza in armata, dar tot ocupat e.
Mi-e groaza ce va face cu nunta. Am zis ca-si i-a liber o sapt. inainte si confisc telefoanele, ca sa nu-l mai poata suna nimeni.
poze
gio si bb Marco 28+
ooana spune:
Rallu....uitandu-ma printre pozele tale am gasit aranjamentele pe care mi le doresc eu.....poza 73e5 printre primele!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
ramona26 spune:
quote:Schimbare am mutat data pe 1 iulie asa ca sunt miresica de iulie, nu am gasit salon pentru august.
Initial creeata de Freia
MIRESICI 2006 47 miresici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58378" target="_blank">Sarbatori www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54409" target="_blank">Restaurante www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40145" target="_blank">Biserici www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55048" target="_blank">Rochita www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50023" target="_blank">Buchetel
Februarie 1 miresica
25.02. a.cicel, Restaurant Casa Armatei, Catedrala Ortodoxa, Miercurea Ciuc
Aprilie
01.04. daii, Bucuresti cununia civila
Mai 3 miresici
06.05. kateryna, Restaurant Monte Carlo, Bucuresti (15.10.2005 - civila)
13.05. LeiLa, Grand Hotel, Sibiu
27.05. BlueEyes, Complex Severus, Zalau
Iunie 12 miresici
03.06. alinush2005, Bucuresti
03.06. balkina, Biserica Gradina Icoanei, Restaurantul Casa Universitarilor, sala de jos, Bucuresti
03.06. jesia, Restaurant Alba, Bucuresti
03.06. nicolici26, Bucuresti
03.06. Puricoasa, Iasi
03.06. ralnied1, Iasi
03.06. Raza de soare, Biserica Sf Maria (parcul Regina Maria), Restaurant Crangasi, Bucuresti
10.06. piggy, restaurantul Ciobanasul - Campulung Muscel
17.06. dido, Hotel Parc, Sala Mincu, Bucuresti
17.06. Rallu, Restaurant Vulturul, Bucuresti
24.06. pisoi_turbat, Bucuresti
??.06. adriana15
Iulie 12 miresici
01.07. Bolecutza,
01.07. ooana, Restaurant Europa, Tg Mures
01.07. papusika,
01.07. ralu_trancu, Restaurant Intim, Calarasi
08.07. anamariame, Botosani
08.07. briza_marii, Bucuresti
08.07. dyadya, Restaurant Casa Romaneasca, Bucuresti
15.07. emilyjeuly, Bucuresti
15.07. ucucuca, Biserica Domnita Balasa, Restaurant Herastrau, Bucuresti
16.07. laura_andreea, Locanta Jaristea, Bucuresti
22.07. tigrutz, Biserica Gradina Icoanei, Restaurant Casa Ardeleneasca, Bucuresti
22.07. iia, Iasi
August 10 miresici
19.08. cris-papureanu, Restaurant Dorna, Mamaia
19.08. Giova, Hotel Cetate, Alba Iulia (15.10.2005 - civila)
20.08. mexxa, Iasi
26.08. adirys21
26.08. Andita, restaurant Pietroasele, Buzau
26.08. fany_23, Restaurant Calipso, Salon Rustic, Bucuresti
26.08. Ioana-Cristina, Restaurant Magura, Tirgu Ocna, Bacau
26.08. krelia, Biserica Gradina Icoanei, Restaurant Calipso, Salon Albastru, Bucuresti
26.08. magdala, Constanta
26.08. ramona26, Bucuresti
Septembrie 3 miresici
02.09. gabbi, Bucuresti
09.09. dana_ene, Restaurant Crang, Buzau - nasica
09.09. enderbaby, Restaurant Recital, Iasi
23.09. kemsy, Restaurant Onyx, Iasi
Miresici indecise...inca 5 miresici
??.06./??.07. lgireada, Iasi
??.??. ancuta5, Casa Centrala a Armatei, Bucuresti
??.??. madutza_1978, Bucuresti
??.??. pepenash, Bucuresti
??.??. plici_plici, Bucuresti
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59586" target="_blank">(23) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59066" target="_blank">(22) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58253" target="_blank">(21) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57431" target="_blank">(20) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57018" target="_blank">(19) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56499" target="_blank">(18) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56044" target="_blank">(17) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55700" target="_blank">(16) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55517" target="_blank">(15) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55309" target="_blank">(14) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54792" target="_blank">(13) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54341" target="_blank">(12) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53918" target="_blank">(11) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52936" target="_blank">(10) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52008" target="_blank">(9) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50963" target="_blank">(8) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50273" target="_blank">(7) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49626" target="_blank">(6) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48484" target="_blank">(5) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46834" target="_blank">(4) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45863" target="_blank">(3) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44203" target="_blank">(2) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34160" target="_blank">(1)
Freia si Alexa
Andita spune:
a.cicel, sufar alaturi de tine! Si eu aveam planuri mari pentru week-end-ul asta, urma sa mergem la Buzau, sa ne "petim" nasii in mod oficial, dar, ghici ce? Iubitel are de lucru, iar!!!!!! Of, ce as spanzura eu toti sefii care ne fac zile amare!
Eu citesc pe aici cum va mai agitati voi, si ma buseste rasul, sau plansul, nu stiu exact, la gandul ca eu nici nu mi-am vazut sala!!!! Stiu doar ca e mare, ca e pe nuante calde de portocaliu-galben-maroniu, ca asigura ei si huse, la cerere, si, cam atat.... In week-end urma sa mergem si noi sa vedem ce si cum...Ramane pe alta data...
Peste o saptamana si un pic eu cu iubitel implinim 8 ani de cand suntem impreuna! O viata de om, deja! Avem planuri s aplecam undeva la munte, dar nimic nu e stabilit. Daca aveti vreo idee sa-mi dati....
Nunta noastra
Poze
krelia spune:
quote:
Originally posted by ramona26
Schimbare am mutat data pe 1 iulie asa ca sunt miresica de iulie, nu am gasit salon pentru august.
Schimbare efectuata!
Te rog, sa-mi comunici si numele restaurantului, pentru a te trece pe listuta - de preferat in PM, daca poti da, daca nu, aici pe forum. Mersic!
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
ralucah spune:
Fetelor ma bag si eu in vorba la partea cu aranjamentul de scaune, ca de' sunt si io nuntasa de profesie :))). So, eu zic ca un pret corect la scaune este intre 1.2-1.5 euroi fara tva, nu de alta da pretul huselor daca firma este cinstita include: spalat/calcat + manopera+ profit. tva-ul se duce la stat asa ce asta nu are rost sa vorbim.Sub acest pret este bine sa va puneti o intrebare serioasa!
Daaaaaar, eu zic asa: cel mai bine este sa apelati la o persoana capabila sa va propuna si sa construiasca cu voi un decor complex, reprezentativ, care sa fie intr-adevar ceva special. Un decor complex presupune munca de studiu si atentie pentru fiecare detaliu de pe masa.
Asa, o husa si trei baloane amarate poate sa puna orice nene de pe strada...la preturi discutabile
Treaba cu huse clasice si de lux...asta e o potlogarie ca sa fiu dragutza.
In fine, cand sezonul va fi pe sfarsite si voi avea si eu ceva mai mult timp liber putem face o discutie luuunga si separata cu fiecare din voi...adica un exercitiu de imaginatie pentru fiecare nunta in parte.
Pana atunci...PUPICI
Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!