Miresele anului 2006 (24)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

...ba mi se pare chiar foarte scump....53550 lei x 150 pers = 8 mil

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

quote:
Originally posted by alinush2005

Buna dimineata fetele!!!
Ce mai faceti voi?
Eu azi m-am interesat la o firma de amenajari nunti si au zis ca pentru la anul pentru scaune au doua varinate:
3.5 RON Varianta clasic
4.5 RON Varianta elegant
(NOTA: Preturile nu includ T.V.A.)
Adica 45000 (lei vechi)+tva pentru o husa "eleganta" (nu stiu cum o fi aia clasica si aia eleganta, dar sa zicem ca o aleg pe aia mai de soi)??? Nu vi se pare cam scump, 53550 lei o bucata?

E scump dar din pacate asta e pretul pietii.
Inainte sa ma hotarasc la un restaurant ma interesasem si eu si cam tot atat era (ma rog, preturile alea erau in euro dar intraducere e acelasi dracusor).
Bafta mea e ca restaurantul meu include in pretul meniului si husele pt. scaune si mese.
Pe mine ma doboara celelalte preturi pt. ca imi plac florile si mi-as dori multe flori in sala.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinush2005 spune:

Pai da...
la pretul asta eu ma gandesc sa imi cumpar materiale si sa le fac eu...
Sau nu mai fac nici o husa, iau niste tull sau satin si fac niste funde mari pe care le prind de spatare si gata...
Nu stiu ce sa fac, eu chiar vroiam scaune si mese imbracate, ca arata tare frumos...dar atatia bani parca nu dau, zau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Simt ca innebunesc. sambata aveam un program super cu iubi, nasii, parintii...Si totul s-a dus de rapa.
tocmai m-a sunat iubi ca merge in misiune „unde se agata harta in cui”, in Maramures.
Fugi acasa, impacheteaza-i tot. „Cat stai?” „De azi pana la terminarea misiunii” Adica poate sa stea o zi, o saptamana, o luna. Imi vine sa-i strang de gat pe toti sefii lui. De o luna ma pregatesc pentru sambata asta si acum...
Stiu ca nu are legatura cu subiectul, dar trebuia sa spun cuiva, ca altfel simt ca innebunesc de tot.

Mergi la inceput

Rallu...si eu vreau multe, multe flori....

As vrea niste stalpi cu flori legati cu tull in biserica! Krelia stie problema cu stalpii
As mai vrea aranjamente la restaurant....si eventual impodobita intrarea tot cu tull si flori.....
...acu ma tot gandesc ce fori, cum, cat? Ca deh e cam scumpicel!!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdala spune:

Buna ziua, miresici!
Ma bag si eu in discutie, caci aceeasi dilema am avut-o si eu.
Ia faceti voi socoteala si spuneti daca nu va ajunge chiar mai mult sa faceti voi decorarea scaunelor.
Daca puneti tulle... v-ar trebui cam 1.5-2 m/scaunx30.000 lei cel putin metrul=45-60.000 lei /scaun.
Daca puneti satin... sa zicem 2m(nu stiu exact cat trebuie, zic dupa ochiu' meu)x200.000m=400.000 lei/scaun.
Si asta fara fundele colorate din satin.
Daca puneti insa bumbac, fara funde, s-ar putea sa ajungeti mai ieftin..

Sper ca nu am ametit pe nimeni, dar gandind astfel, tot mai bine le inchiriezi, parerea mea. Doar daca nu vrei ceva deosebit facut de tine, sau daca gasesti material f.f.f. ieftin si frumos.
Sau cel mai bine, cautati scaune bune la restaurant.
Parerea mea, nu va suparati. fetele.
Si daca nu stiati iata ce am aflat mai devreme:
*10-20 februarie=Targ de Nunti la WTC Buc, organizat de Sofitel.
*10-20 martie= Expo Mariage la Marriott Hotel
* si pt Cryssy sau cine mai e din CTA:
Targ de nunti in :- Februarie in Statiunea Mamaia
- Iunie in Statiunea Neptun.

tuturor.

Mami Magda si scumpa Rafaela
noi
Magda & Claudiu
Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by a.cicel

Simt ca innebunesc. sambata aveam un program super cu iubi, nasii, parintii...Si totul s-a dus de rapa.
tocmai m-a sunat iubi ca merge in misiune „unde se agata harta in cui”, in Maramures.
Fugi acasa, impacheteaza-i tot. „Cat stai?” „De azi pana la terminarea misiunii” Adica poate sa stea o zi, o saptamana, o luna. Imi vine sa-i strang de gat pe toti sefii lui. De o luna ma pregatesc pentru sambata asta si acum...
Stiu ca nu are legatura cu subiectul, dar trebuia sa spun cuiva, ca altfel simt ca innebunesc de tot.

...nu fi suparata! Ramai cu noi!

P.S. Daca nu sunt indiscreta unde lucreaza iuby al tau de nu stie cand se intoarce, nu de alta dar si eu am fost indelegatii de atatea ori dar intotdeauna stiam cand vin inapoi...cumva in armata?!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by ooana

...nu fi suparata! Ramai cu noi!

P.S. Daca nu sunt indiscreta unde lucreaza iuby al tau de nu stie cand se intoarce, nu de alta dar si eu am fost indelegatii de atatea ori dar intotdeauna stiam cand vin inapoi...cumva in armata?!

Oana & Marius
Wedding Day

din pacate DA, in armata. Pe ordinul de serviciu scriu data si ora plecarii: 26.10.2005 ora 12,00, data si ora sosirii: la terminare. Au fost ceva probleme acolo unde merge si unitatea apartine de Miercurea Ciuc. Merg si de la Cluj si de la Bucuresti.
Dar eu ce fac sambata???????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Fetelor......restaurantul unde fac eu nunta este in colaborare cu o firma care se ocupa de aranjat mese scaune la nunti etc. si costa 40000 lei vechi de scaun mi se pare ieftin mai ales ca am vazut cum arata un scaun imbracat...si e foarte frumos si elegant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

In primul rand: a.cicel, stai linistita, nu se va supara nimeni daca amanati, doar stie toata lumea ca o situatie ca asta nu poate fi prevazuta. Si apoi pregatirilie raman facute(cadouri, alea, alea) doar ca stabiliti ulterior o alta data. In armata lucreaza al tau, nu?! Stie fata cum e, ca a lucrat si ea o perioada in armata(ca angajat civil, ce-i drept) dar stiu ca misiunile astea picate ca din cer pot strica multe planuri! Asta este, armata-i armata!!
Revenind la faza cu imbracatul scaunelor si al meselor. Subsciu la o fraza scrisa de magdala: daca restaurantul are scaune frumoase, nici nu merita sa te mai obosesti. Eu am avut un noroc fantastic cu restaurantul: avand acest specific traditional romanesc-rustic, spuneti-i cum vreti, ei au deja sala decorata, iar tot ce-as mai putea adauga eu ar fi florile. Scaunele sunt foarte frumoase si vin la pachet cu niste blanite special facute de ei pt aceste evenimente. Pe pereti au tot felul de treburi traditional romanesti, si sunt foarte multe, astfel incat nu ai senzatia aceea de perete gol ca la magazin. Asta a fost un punct in plus pt restaurant cand l-am ales: economisim o groaza de bani: nu huse, nu fete de masa, nu baloane(exclus baloane in acel decor). Doar flori. Si in acel decor nu pot sa pun decat flori de camp(cum ar arata crinii langa o ulcica?!Si tinand cont ca am nunta in iulie, ca florile de camp se gasesc atunci, la propriu, pe toate drumurile, si mai sunt si ieftine(daca nu chiar gratis), pot spune intr-adevar ca am economisit cateva sute de euro, spre o mie chiar.

Mergi la inceput