Miresele anului 2006 (24)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coradyne spune:

Stiti ce n-am inteles eu... De ce scaunele se "decoreaza" numai cu huse, adica se imbraca cu totul? Eu am vazut chestia asta pe net: http://photo.live.advance.net/modbride/images/2770/herb_mb0404_06.jpg si mi-a placut ideea cu funditze si flori si atat. Desigur, daca si forma scaunelor o permite. S-ar putea sa ajungi tot pe la pretul ala per scaun (desi cred ca e mai putin), dar nu stiu cine s-ar baga sa le faca asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Neata fetelor............stiati ca se da ora in urma duminica dimineata...ora 4 devine ora 3...........si dormim mai mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza !!!
Semnez si eu condica.
Asa e Jesia, in noaptea de sambata spre duminica dormim mai mult cu o ora.
Coradyne misto scaunele facute asa.Asta e o idee mai deosebita, ca toata lumea le imbraca.
Eu le-as face asa, dar am scaune gen fotolii si nu merge.

poze
gio si bb Marco 29 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Netaza fetelor
Am reusit si eu sa ajung la munc, dar a fost nasol azi noapte. Nu a avut cine sa ma ia in brate .
Care sunt preturile la buchetul de 3 baloane, care se pune pe masa? Eu am o oferta care nu prea imi surade: 75.000 lei. Avand in vedere ca un balon mai gros nu e mai mult de 5.000...Si o inima, nici prea prea, nici foarte foarte: 1 milion, la fel si jumbo cu 100 de baloane. Cum vi se par aceste preturi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

A. cicel: mari!!! Mari in comparatie cu preturile la baloanele pe care le gasesti pe piata, dar gandeste-te ca in pretul ala intra si plata celor care le pregatesc, le leaga, le aseaza pe mese, benzina pentru masina care le aduce la restaurant si profitul firmei. Deci, da, ei le iau cu 5 mii bucata, dar trebuie sa-si acopere cheltuielile si profitul cumva. Slava Domnului ca nu am nevoie de baloane, ca ma durea sufletul sa dau atatia bai pe niste chestii pe care toata lumea se pare ca are o placere sadica sa le sparga in noaptea aia. Cred ca m-as fi gandit de cate ori auzeam un POC: ia uite, s-au dus inca 75 mii! Pe de alta parte, am fost la o nunta in familie si ei au cumparat baloane, si s-au adunat cativa baieti cu plamani sanatosi care le-au umflat si le-au dus la restaurant. Te chinui ceva, nu au heliu, dar economisesti bani. Asta, si reiau aceeasi idee, daca tii neaparat la baloane!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Neatza, fetele!
Ieri am fost cu iubi meu la rishtorant, ne-am sarbatorit! ..a fost frumos, frumos!!

Apropos de baloane...eu nu vreau decat arcada la intrare, Jumbo si eventual un aranjament dintr-una sau 2 inimi...in rest...flori, flori, flori!

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by dyadya

A. cicel: mari!!! Mari in comparatie cu preturile la baloanele pe care le gasesti pe piata, dar gandeste-te ca in pretul ala intra si plata celor care le pregatesc, le leaga, le aseaza pe mese, benzina pentru masina care le aduce la restaurant si profitul firmei. Deci, da, ei le iau cu 5 mii bucata, dar trebuie sa-si acopere cheltuielile si profitul cumva. Slava Domnului ca nu am nevoie de baloane, ca ma durea sufletul sa dau atatia bai pe niste chestii pe care toata lumea se pare ca are o placere sadica sa le sparga in noaptea aia. Cred ca m-as fi gandit de cate ori auzeam un POC: ia uite, s-au dus inca 75 mii! Pe de alta parte, am fost la o nunta in familie si ei au cumparat baloane, si s-au adunat cativa baieti cu plamani sanatosi care le-au umflat si le-au dus la restaurant. Te chinui ceva, nu au heliu, dar economisesti bani. Asta, si reiau aceeasi idee, daca tii neaparat la baloane!

In primul rand imi trebuie baloane. Sala nu arata prea bine si nu i-ar strica niste decoratiuni. M-am gandit sa cumpar eu baloane si sa le umflam. Asta merge pentru inima din baloane (care am ajuns la concluzia ca nu e asa greu de facut, ca faci un cadran din sarma si prinzi baloanele), dar nu stiu cum o rezolv cu jumbo, daca gasesc acel balon mare. Si cineva de pe acest forum spunea ca a gasit butelie cu heliu, dar nu mai stiu cine.
M-am gandit si eu ca pretul e prea mare, mai ales ca nu e vorba de transport, care e asigurat de noi. Tipa cu care am vb pentru decoratiuni imi spunea ca ea cumpara din metro totul. Poate se gasesc si butelii mici cu heliu. Dar cat or fi costand?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Krelia parca ieri zicea-i ca nu sarbatoriti. ei vezi ca ati facut-o!!!! Sper ca v-ati distrat si la cat mai multi ani impreuna!!!
In afara de Jumbo, nu vreau nici un alt balon, doar aranjamente florale pe mese.Si Jumbo sa fie doar din balonase mici, fara confetii, ca se curata greu de pe covorul restaurantului.

poze
gio si bb Marco 29 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

Pot sa zic si eu ?

Eu nu vreau arcada la intrare si nic in spatele mesei de prezidiu ceva. Vreau sa imbrac stalpii in ghirlande de baloane si sa pun pe masa flori din baloane. Iar pe masa de prezidiu voi comanda un aranjamet floral din acela luuuung.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Da Gio, pt ca a venit tarziu...dar, totusi, a avut puterea sa mai iesim sa luam masa in oras ...desi, el avea altceva in plan ...dar, n-a fost sa fie...de data asta
ralu, si eu vreau aranjament luuuuung la prezidiu...si mai vreau si perdea de lumini!

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput