Constanta la apel!!! (53)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Angelique, draga ai avut adrenalina nu gluma. bine ca ai ramas doar cu spaima, mie mi s-au inmuiat picioarele numai cand am citit ceea ce ai patit.
Nu stiu daca este o premonitie sau nu, dar acum 2 saptamani, am avut un vis in care se intampla cam ceea ce ai patit tu, dar protagonistele eram eu si Alex. De atunci am o strangere de inima cand ramanem singure seara. Era doar un vis. In realitate sigur este... dar tu sti cel mai bine.
Te pupam si iti dorim sa treci cat mai repede peste soc.

poze cu noi

Camelia & Alexandra Elena (27 feb 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

LA MULTI ANI RAZVAN!!!!

Angelique, chiar ca ai fost curajoasa!!!! Groaznica intamplare!!! Ai fost la politie??? CE o fi fost in capul tipului??? A furat ceva???

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Doamne, Angelique, dar te-ai riscat nu gluma....cred ca te-a crezut mai fortoasa decat arati....altfel...te tavalea un pic....scuze pt. vulgaritate..Dar voi nu aveti un caine de paza???Usile nu erau inchise? Groaznic, nici nu pot sa-mi imaginez cum as reactiona eu....sincer...Doamne-ajuta ca n-ai patit nimic si fuguta la prima firma de securitate pe care o intalnesti...Spune-ne ce a zis sotul tau?

Poze octombrie!!
Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

La multi ani Razvan si Adriana. Sa fiti sanatosi si fericiti si, impreuna cu tati al vostru sa ramaneti o familie frumoasa si unita.
Angelique pur si simplu mi s-a facut parul maciuca. Eu nici la stiri nu ma mai uit de paranoica ce sunt in ceea ce priveste hotii, violatorii, criminalii. Nu stiu de unde ti-ai adunat curajul, mama?

Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).

Poze noi...cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

multumesc inca o data t urari.acelasi lucru va doresc la toate.sa va bucurati de puiuti.maine aniversam iar.asa ca fug la nani, ca maine plec la servici si acolo sa fac cinste.ca oricum nu fac tam-tam de ziua mea.
va pup pe toate si o seara minunata.
angelique, stii ce remediu ti-am dat sa iesi din soc.te pup.poate ajung maine la tine.

albumul meu
nepotelele mele

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Neatza!
Adriana, LA MUUULTI ANI FERICITI, CU NOROC SI CU SANATATE!!!! Stii tu... am vorbit pe YM...
Angelique, si eu ma minunez cat de curajoasa si nesabuita ai fost... Bine ca esti ok!!!!
Tatiana, nu o grabi pe Bia... doar arata-i alternativele.. intr-o buna zi vei fi placut surprinsa!

O zi frumoasa!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

multumesc mult, vic.sper sa te simti mai bine azi.mai sunt si zile proaste.va pup pe toate, am o gramadfa de treaba azi si dau fuga la servici.diseara beau o sticla de vin.
razvan merge din ce in ce mai bine singurel.deh, am baiat mare.

albumul meu
nepotelele mele

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza!
wow Angelique, esti intr-adevar tare! imi inchipui prin ce spaima ai trecut dupa aceea. alarma la casa e cea mai buna solutie, si sistem de monitorizare eventual (hahaha si io cu nebunia in cap). sper sa fii ok acum!
Adriana, LA MULTI ANI!!! sa fii sanatoasa si fericita si sa ai numai bucurii de la cei dragi! petrecere frumoasa diseara!
Cornelia, cum mai sunteti? scrie-ne cateva randuri!
Dana, te-ai hotarat la aparat?
Patrick e fan pisicile aristocrate. rade in hohote cand ii pun dvd-ul si danseaza cu ele "everybody wants to be a cat". e de filmat.....asa de haios e!
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

La multi ani! Fericire si tot ceea ce iti doresti alaturi de "baietii tai" draga Adriana! . Petrecere frumoasa in familie

poze cu noi

Camelia & Alexandra Elena (27 feb 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

'neata
Adriana, La multi ani, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta!
Angelique, bine ca s-a terminat asa!
Sa va zic o faza cu Andrada:
Eu: Cum te cheama?
Ea: Ada
Eu: Si mai cum?
Ea: Doamna
Eu: Doamna Ada?
Ea: Doamna Ada Tutuianu...

www.adina.as.ro/" target="_blank">noi
tot noi

Mergi la inceput