Constanta la apel!!! (53)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Neata, fetelor, multumesc de incurajari. Ma alatur voua in ce priveste felicitarile pentru Adriana, La multi ani si multa sanatate!!

Hotul meu de alaltaseara nu a furat nimic pentru ca nu a apucat. De fapt cred ca a ramas un pic socat cand a intrat in dormitor si nu a vazut decat patul in mijlocul camerei si coarnele biciletei mele medicinale care se vedeau in lumina felinarului de afara... hm, cam sumbru. V-am spus, suntem in renovare inca si era camera complet goala

quote:
Originally posted by dady68

Doamne, Angelique, dar te-ai riscat nu gluma....cred ca te-a crezut mai fortoasa decat arati....altfel...te tavalea un pic....

De asta mi-a fost si mie frica. Dupa ce a plecat, cred ca pe fond nervos m-a umflat rasul, stateam in mijlocul patului si ma gandeam ca trebuie ca nu am aratat foarte sexi cu pijamalele mele groase si cu parul ciufulit, de vreme ce nu mi-a facut nimic. Asa sunt eu, am niste reactii nervoase mai ciudate, ca si atunci cand in loc sa o rup la fuga m-am luat de intrus...

Nasul nostru lucreaza la o firma de monitorizare, securizare si sisteme de alarma asa ca in secunda doi acolo o sa ne ducem. Un caine mi-ar placea foarte mult, dar am un defect, nu imi place sa am grija de animale, doar sa ma joc cu ele...

Cat despre usa de la casa nu era inchisa.... mea culpa, dar adevarul e ca noi doar de 2 zile cu renovarea asta ne-am schimbat usa, pana acum aveam doar un zavor rahitic, ori cu el, ori fara el. Credeam ca nimeni nu poate escalada poarta noastra... Dar uite...

Pupici,
Angelique

pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Ce inseamna febra sub 35??? David are temperatura 34.7...sunt cam ingrijorata...ce inseamna asta??? Ati mai intalnit?

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Angelique, felicitari, ai trecut cu bine si nu s-a intamplat nimic, i-a aminte si treci mai departe.Ce ai invatat din asta?Trebuie sa verifici si sa inchizi usa de la intrare pct.Ce s-ar fii putut intampla nu mai conteaza.
Roxy, dupaamiaza mergem in magazine si ne decidem la fata locului.

Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bigfather spune:

Buna ziua! Imi cer scuze ca intervin cam pe nepusa masa cu o problema destul de urata.
Am postat un mesaj pe Discutii generale "Povesti... cu gravide..." care au legatura cu dr. Albota, dar n-a postat nimeni din Constanta acolo.
Este vorba despre persoane care au avut de suferit de pe urma acestui medic (fizic, psihic...) si, de ce nu, si despre cele care sunt multumite de el.
Daca sunteti printre aceste persoane sau cunoasteti o asemenea persoana, va rog insistent sa ma contactati pe adresa: paula.tudor@jurnalul.ro

Sanzi_ana, stiu ca atunci cand am scris articolul "Gravida SF" ai povestit ce i s-a-ntamplat unei prietene care "a nascut" cu acest doctor. Vreau sa va asigur ca nu voi publica nimic fara acordul persoanei respective. In primul rand aceste povesti sunt folositoare in alt sens. Daca imi scrieti, voi putea explica, acum insa nu pot intra in amanunte pe un astfel de forum (public). Va las un nr. de tel. sau imi lasati si eventual ne intalnim... astia sunt pasii, oricum primul e cel mai important: sa-mi scrieti pe adresa de mai sus.
Va multumesc foarte mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamaria spune:

Adriana - La multi ani fericiti alaturi de baietii tai!

Angelique - pe mine m-ai dat gata! (bine ca si pe idiotul ala!) Esti "eroul" nostru !

Diana

POZE :
http://community.webshots.com/user/dianamaria007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani Razvan si Adriana!

Angelique, mi s-a facut si mie parul maciuca cand am citit! Curajoaso!

Sanzi, nu stiu ce sa iti zic de temp. Sanatate!

Stefan este bine. A facut progrese extraordinare: dupa a doua sedinta de gimnastica se sprijina in picioare!!!

Avem si noi o "poveste de groaza" cu un medic neurolog. Nu ca nu as fi avut increderte in Adinutza, dar am zis, hai totusi sa mergem la cel mai bun medic. Daca pana acum povestea relatata de Paula mi se parea de necrezut, acum imi dau seama ca orice e posibil . Eu nu am totusi nici o informatie legata de dr. Albota, exceptand faptul ca duminica noaptea era de garda la spital (ca noi ne-am cam facut abonament la urgenta ), ceea ce inseamna ca inca este "la datorie".

Pe scurt, d-na dr. Golesteanu, dupa ce l-a admirat pe Stefan, spunandu-ne ce minunat e si ca ar trebui sa ii facem poster, ne-a dat diagnosticul de parapareza spastica . Pt. cine nu stie este o boala groaznica care presupune handicap fizic si in 50% din cazuri si handicap psihic. Ne "ajuta" sa ii scoatem urgent si certificat de handicapat pt. 6 luni - 1 an. Urmand tratamentul indicat de ea (un super tratament de 600 de EURO), mergand la recuparare fizica in Bucuresti, tot la recomandarea ei, venind lunar la consultatii, s-ar fi recuperat 100%. M-a linistit ca in cazul lui nu e vorba decat de retard motric. Mi-a spus: nici nu se uita crucis! Asta e bine! Daca o ascult pe ea, o sa fie un copil perfect peste 6 luni - un an.

Intre timp am aflat ca nu exista recuperare 100% la un asa diagnostic. Doi medici si fizioterapeutul au ramas cu gura cascata cand au auzit asa ceva. Pediatra noastra si-a cerut scuze ca ne-a trimis la ea si a zis "cred ca s-a grabit", in nici un caz nu e vorba de asa ceva.

Mi s-a sugerat sa o reclam, dar in momentul asta nu am nevoie de complicatii in viata noastra. Plus ca nu am nici o dovada , exceptand un "biletel" pe care scrie diagnosticul si inca doua - trei randuri, nesemnat, neparafat. Puteam sa obtin dovezi, ducandu-ma la cabinet in policlinica, sa imi dea reteta gratuita (mi-a spus ca ma ajuta ) si puteam sa obtin chiar si certificatul de handicapat (ca e in puterea ei si asta).

Am uitat sa va spun ca "a descoperit" si cauza bolii: nastere precipitata si asfixie la nastere (ca Stefan nu a obtinut 10 la nastere, cum trebuia, ci 9, ceea ce e un lucru f. f. grav ).

Cam asta e, dar detaliile consultatiei sunt tragico-comice.

Recunosc, am inca inima stransa si nu pot sta linistita pana nu merg la un alt medic (avem programare abia pe 25). Terapeuta mi-a zis ca este ok, doar ca e lenes, gras, nu stia sa isi foloseasca picioarele si nu l-a invatat nimeni .

Am fost si la ortoped si ne-a spus ca nu e vorba nici de displazie si ne-a asigurat ca nu are absolut nici o problema, este vorba d eritmul lui. Ca sa stam linisitti ne-a zis ca seful lui a vorbit la 4 ani .

Cu Maria nu ne-am linisit: face tratament pt. otita (din nou antibiotic ) si are mari probleme cu somnul! O noapte doarme, una nu. Are cosmaruri si spune ca nu vrea sa doarma Are cearcane si e palida tot timpul. Nu o intereseaza decat puzlelurile, cantecelele si literele, nu asculta deloc, spune ca e mica si ca sa puna capac mi-a zis ca ea nu vrea sa mai vorbeasca! Pediatra mi-a zis ca se pare ca e "sindromul fratelui mai mare", dar ca ea e totusi cam mica pt. asa ceva. In final, cred ca mergem noi la psiholog ca sa o putem ajuta, pt. ca ea e prea mica. La gradinita am renuntat pt. ca "bolile" ei care nu se mai termina de o luna si jumatate au legatura si cu asta. Ne spune ca ea nu se face bine . I-am explicat ca nu mai merge la gradinita, ca trebuie sa se faca bine ca sa se joace, sa mergem in parc, la plimbare, sa aiba putere sa cante, sa danseze sa faca puzzle . Imi dau seama ca lucrurile nu stau prea bine si faptul ca am fsot asa de stresata cu Stefan, nu ne-a ajutat deloc.

Cred ca intelegeti de ce nu am timp si chef de forum. Abia astept ca lucrurile sa se rezolve, Maria sa fie iar fetita dinainte si sa nu mai existe nici o suspiciune asupra sanatatii lui Stefan.

A, povestea cu dr. Golesteanu v-am spus-o, ca sa stit sa va feriti de ea. Macar asa sa pot face ceva, ca sa nu isi mai bata joc si de alti constanteni.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Paula, eu una nu am scris la subiectul asta ptr ca nu cunosc nici o persoana "afectata" de respectivul medic. poate fetele te pot ajuta. oricum, te rugam sa scrii oricand la noi si te asteptam!
Cornelia, bine ca Stefan e ok! (mi-a placut de terapeuta, cred ca e o tipa misto!) da-o in ma-sa pe Golesteanu......e o stupida care se da mare! despre Cornelia, si eu cred ca a dezvoltat sindromul fratelui mai mare. sper sa se rezolve cu terapia voastra si sa fiti din nou veseli si bine toti 4! multi pupici de la noi!

Mergi la inceput

Cornelia ma bucur tare mult ca ne-ai dat un semn, nu izola copii si chiar daca nu o mai duci la gradi,asigura-i o ocazie de joaca cu alti copii,ei ii placea la gradii si s-ar putea sa sufere din lipsa.Lasa psihologul si invitati prietenii cu copii chiar daca te obosesc, lasa-i sa faca ce le trece lor prin cap si ai sa vezi schimbarile(s-ar putea sa fie bune pentru amandoi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Sanzi, cum se simte David? Ma gandesc ca la temp. pe care o avea ar fii trebuit sa frisoneze...Ai grija sa nu ii creasca temp, ptr ca frison urmat de febra +haraiala la plamani de care spuneai si tuse= pneumonie. Multa sanatate voinicului.

Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).

Poze noi...cu noi

Mergi la inceput

Sanzi, cum se simte David?
Roxy, am luat camera digitala Sony-W5cu display 2,5-la 12.000.000lei,are acumulatori separat si dispozitiv de incarcare,cabluri ptr.video,tv,calculator.
Memorie 34mb si urmeaza sa ne mai cump si card pana la 128mb si gentuta-husa ptr ca nu are asa ceva.Am mai cumparat si produse Brawn de 5.000.000lei si ne-a pus sa alegem un cadou de 1.500.000, adica mi-am luat epilator si mixer&blender si cadou mi-am ales un fier de calcat.

Mergi la inceput